Suna Akyıldız Bekleyelim görelim
HABERİ PAYLAŞ

Bekleyelim görelim

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın dijital platform için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ filmi geçen cuma yayınlandı. İkilinin sevişme sahneleri gündeme bomba gibi düştü. Ve olay döndü dolaştı Demet Özdemir’in kısa bir süre önce ayrılıp barıştığı Oğuzhan Koç’a geldi. Duyduğuma göre Oğuzhan Koç bu sahnelerden çok rahatsız olduğu için çift ciddi bir kriz bir yaşamış.

Oğuzhan, bu sahnelerin filmde olmasını istememiş. Demet Özdemir, geri adım atmayınca ipler kopmuş. Fakat ayrılığa fazla dayanamayan çift tekrar bir araya gelerek barıştı. Hatta evlilik kararı aldıkları bile söyleniyor. Çifte yakın bir tanıdığım aynen şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Oğuzhan, Demet’e çok aşık. Bir kriz daha yaşarlarsa toparlanmaları zor olur.” Geçenlerde Oğuzhan Koç’un bugün Demet Özdemir’e sürpriz evlilik teklifi organize ettiği yazılmıştı. Eğer yüzük takılırsa krizi tamamen aştıklarına emin olacağım. O zaman bekleyelim görelim.

HARİKASIN EREN KOMİSERİM

Son dönemde ne zaman bir röportajına denk gelsem merakla takip ettiğim bir isim var; ‘Yargı’ dizisinin ‘Komiser Eren’i yani Uğur Aslan. Hafta sonu D Magazin’den Asiye Acar’ın yaptığı şahane bir röportaja denk geldim.

Ailesinden, öğrencilik yıllarından bahsetmiş. Öyle samimi, öyle içten, öyle içimizden biri. Hele mecburiyetten anne ve babasıyla ıskaladığı bölümü dinlerken gözlerim doldu. Yokluktan geldiğini, yaşadığı sıkıntıları gocunmadan, saklamadan üstüne basa basa anlattı.

Yıllar içinde birçok şöhretli ismin geçmişlerini unutup, asilzade gibi tavırlarını görünce Uğur Aslan’ın samimiyeti ilaç gibi geldi. Şu sıralar ise hayatını anlattığı ‘Afara’ adını verdiği gösterisiyle sahnelerin tozunu attırıyor. Ünlü prodüktör Polat Yağcı ile de 20’ye yakın konser anlaşması yaptı. Polat yakında televizyonda bir müzik programı da yaparsa şaşırmam. İzlenir mi? Hem de çok izlenir.

BİRAZ SUSSALAR…

Alişan ve Buse Varol arasındaki gerginlik gün geçtikçe artıyor. Kardeşi Selçuk Tektaş’ın acısıyla içi yanan Alişan “Bizi rahat bırakın” derken Buse Varol ise muhabirlerin olduğu mekanlardan çıkmaz oldu. Sürekli açıklama yapıyor.

Haberin Devamı

Bir ilişkiyi bozmak çok kolay, ama devam ettirebilmek emek ve sabır istiyor. İki çocukları olan çift, keşke biraz kabuklarına çekilip ortalarda görünmemeyi başarabilse. Bu krizi atlatabilmeleri için bunu yapmaları şart.

GÜLE GÜLE

Posta Gazetesi’nin efsane yazarlarından biriydi Dr. Haydar Dümen. Uzun süredir yaşlılığa dayalı sıkıntıları vardı. Ve 4 gün önce 92 yaşında hayata veda etti. Birkaç kez kendisini yaptığım radyo programlarına konuk etmiştim. Tanıdığım en keyifli insanlardan biriydi.

Bazı insanların ismini duymak bile yeter gülümsemek için. Haydar Dümen de onlardan biriydi. Gazetemizin içinde kocaman bir cam fanus vardı. Ona Türkiye’nin her yerinden binlerce mektup gelir, o mektuplar o fanusun içinde birikirdi. İşte orası bu coğrafyada yaşayan insanların gerçeğiydi. Ülke insanına çok şey kattı.

Oldukça renkli bir kişilikti. Sessiz sedasız göçüp gitti. Onu tanımak güzeldi.

İNKAR BİTTİ

Yaşanan ilişkinin gizli kalmasını, kendilerine özel olmasını anlayabilirim. Çünkü güzel şeyler çabuk biter. Ve hele göz önünde insanlarsanız attığınız her adım mercek altına girer. Fakat herkesin bildiğini saklamaya çalışır , sürekli yalanlarsan işte o uzun vadede kişinin karakterine ve duruşuna zarar verir. İnandırıcılığını kaybettirir. Kimden mi bahsediyorum?

Haberin Devamı

Tabi ki Serenay Sarıkaya’dan. Geçtiğimiz yazdan beri işletmeci Umut Evirgen ile doludizgin bir aşk yaşıyor. Gittikleri tatillere kadar magazin sayfalarında yer alıyordu, fakat Serenay bir türlü ilişkiyi kabul etmiyor “Sadece arkadaşız” deyip duruyordu.

Ta ki geçen geceye kadar. Nihayet çiftten Umut Evirgen’in mekanında çekilmiş oldukça romantik fotoğraflar geldi. Herhalde artık buna da “Arkadaşça öptüm” deyip inkar etmez. Umarım bu sefer yaşadığı ilişkiye sahip çıkar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder