Suna Akyıldız Belçika'daki davullu-zurnalı düğünün faturası
HABERİ PAYLAŞ

Belçika'daki davullu-zurnalı düğünün faturası

Haberin Devamı

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

450 bin TL

Manken Ebru Şancı (32) ile Eskişehirsporlu futbolcu Alpaslan Öztürk'ün geçen çarşamba Belçika'da düğünü vardı. 1396'da yapılan tarihi Kasteel Dan Brandt Şatosu'ndaki düğün daha çok konuşulacak gibi.

Zamanında aristokratların yaşadığı şatoda davetlilere Türk yemekleri ikram edildi. Havuç ezme, pilaki, acılı ezme, patlıcan salatası, humus, kuş üzümlü fıstıklı pilav, patates, sebze, kazandibi ve kadayıfla ziyafet çekildi.

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

Dahası herkes davul-zurna eşliğinde eğlendi. Masal gibi düğünün faturası 450 bin TL. Şatonun kira bedeli 60 bin TL. Ebru Şancı'nın 1.5 milyon TL değerindeki özel yapım safir-pırlanta gerdanlığı göz kamaştırdı.

Bu arada çift balayına çıkamadı, Eskişehir'e döndü.

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

Eşi Alpaslan Öztürk'ün hediye ettiği tektaşın pırlantası hazırlıklar sırasında düştü. Tüm ekip seferber olup taşı aradı.

Şarkıcı Petek Dinçöz çarşamba akşamı Amerikan Hastanesi'nin 6'ncı katında doğum yaptı. Aynı hastanenin 3'üncü katında eşi Serkan Kodaloğlu'nun babası İrfan Kodaloğlu yoğun bakımdaydı. Torununu görsün diye uyutuluyordu. Ama çarşamba sabahı hayatını kaybetti.

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

İkindi vakti toprağa verildi. Serkan Kodaloğlu önce babasının cenazesine gitti, oradan da oğlunun doğumuna koşturdu. Bebeğe İrfan Aslan adı verildi.

Ebru Şancı, 31 Ağustos 1997'de trafik kazasında ölen Galler Prensesi Diana'nın tacının birebir aynısını yaptırdı. Ama uğursuzluk getirir korkusuyla son anda takmaktan vazgeçti.

Manken Çağla Şıkel 37 yaşında, iki çocuk annesi.

Bu yaz da gördük ki, birçok kadının kabusu durumuna gelen selülitten bacaklarında eser yok! Çağla Şıkel işin sırrını şöyle açıkladı: "10 damla biberiye, 5'er damla kekik ve portakal yağı karışımını ipek bir keseyle bacağıma haftanın iki günü masaj yaparak sürüyorum. Sonra streç filmle sarıyorum."

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

Aslıhan Doğan'ın tüm masraflarını futbolcu sevgilisi Arda Turan'ın karşıladığı iddia edilmişti.

Hatta Aslıhan Doğan'ın, Arda Turan'ın kredi kartıyla 20 bin dolarlık bir çanta aldığı söylenmişti. Arda Turan bu dedikodular için "Külliyen yalan, kız arkadaşım zaten varlıklı bir aileye sahip" açıklaması yaptı.

Aslıhan Doğan da "Bizim mutluluğumuzu kıskananlar, çekemeyenler var. Kavga edip ayrılmamız için uğraşıyorlar" diye dert yandı.

Evlilik teklifine ne yanıt verdi?

Oyuncu Özge Borak 2 yıl önce nikah masasına oturduğu Ata Demirer'den Kasım 2014'te de boşanmıştı.

Belçikadaki davullu-zurnalı  düğünün faturası

Yaklaşık 2.5 aydır Berkay Tahmaz ile birlikte. Sevgilisinden evlenme teklifi alan Özge Borak "Henüz erken. Çocuk yapma kararı alırsam evlenirim.

Daha annelik zili çalmaya başlamadı ama" yanıtını verdi.

5

Sıradaki haber yükleniyor...
holder