Suna Akyıldız Cenaze evinde kutlama yapılır mı?
HABERİ PAYLAŞ

Cenaze evinde kutlama yapılır mı?

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü... Söylenecek çok söz var. Çiçekli böcekli laflar etmek en kolayı. Sokakta, evde, okulda, hastanede kadın her yerde. Sevgili, arkadaş, anne, kardeş; değerini ve kıymetini bilene. Kadın haklarının konuşulması gereken bu günü eğlence ve kutlamaya çevirmeye çalışanları da görüyoruz. Onca kadının öldürüldüğü, çocuklarının gözü önünde dövüldüğü bir toplumda 'kutlama' yapmak!!! Cenaze evinde çiftetelli oynamak gibi. Ne zaman kutlama yapalım biliyor musunuz; kadınlar öldürülmediğinde, şort giydiği için dövülmediğinde, özgürce kahkaha atabildiğinde... O zaman sokaklara çıkalım, hep beraber şarkılar söyleyip kutlayalım.

Haberin Devamı

O TEKLİFİ REDDETTİ

Senarist Emrah Serbes, Eylül 2017’de İzmir-Aydın otoyolunda alkollü araç kullandığı için 3 kişinin ölümüne neden olmuştu. 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra Emrah serbest!!! Çıkar çıkmaz da yargı dağıtmak için kolları sıvamış. Zamanında büyük ses getiren Behzat Ç.’nin mayıs ayında yayınlanacak ‘Behzat Ç: Çekiç ve Gül’ adlı yeni kitabından uyarladığı hikâyeleri dizi yapmak için şu sıra yoğun bir şekilde çalışıyormuş.

Hem yapımcı, hem de yönetmen koltuğuna da kendi oturacakmış. Yargı dağıtmak, 3 kişilik aileyi yok eden birine kaldıysa durum vahim. Asıl merak ettiğim; bu projede Behzat Ç.’ye hayat veren Erdal Beşikçioğlu’nun olup olmayacağıydı. Biraz araştırdım. Erdal Beşikçioğlu teklifi kabul etmemiş. Ne yalan söyleyeyim, sevinmedim değil.

OLDU MU EMRE?

Burcu Çağrı'yı mankenlik yaptığı ilk yıllardan beri tanırım. Yaşadığı her şeyin arkasında duran bir kadındır. Burcu ve Emre Altuğ'un gözlerden uzakta güzel bir ilişkisi vardı. Zaman zaman ortak arkadaşlarımızdan da bunu duyuyordum. Emre gizli kalmasını istemiş, Burcu da saygı göstermiş.

Dostlar arasındaki görüntülerinden başka, fazla fotoğraflarının olmaması bu yüzden. Çift bir süre önce ayrıldı. Emre yaşadığı ilişkiyi bile yalanlarken, Burcu sapasağlam arkasındaydı. Ah be Emre, hem gizli kalmasını istiyorsun, hem yakınlarınla paylaşıyorsun, bitince de kabul etmiyorsun. Bunu kendine gerçekten yakıştırıyor musun?

Haberin Devamı

İYİ MİSİN İMANE?

Murat Yıldırım fanları tarafından sürekli hakarete uğrayan eşi İmane El Bani'yi korumak isterken öyle bir açıklama yaptı ki eminim hepinizin içi sızladı. Eşinin 5 kez çocuk kaybettiğini söyledi ama istemeden de olsa İmane'ye büyük haksızlık etti. Böylesine büyük bir travma yaşamış, toparlanmaya çalışan bir kadına toplumun önünde 5 kez çocuk kaybettiğini hatırlatmak büyük yanlış. Asıl ben bu açıklamalardan sonra İmane El Bani'nin ruh halini merak ediyorum.

MAMA DESTEĞİ BEKLİYOR

Sinema sanatçısı Leyla Somer emekli olunca kendini hayvanlara adamış. Geçenlerde bir arkadaşım anlattı. Leyla Somer, her sabah erkenden kalkıp semt semt dolaşıp sokak hayvanlarını doyuruyormuş. Maaşını bunun için harcıyormuş. Hayvanseverlerden de mama desteği beklediğini söyledi.

Sosyal medyada adresi var. Yardımcı olmak isterseniz lütfen yazın. Bu arada 'Hayvan Hakları Kanun Teklifi' için son toplantı, 15 Mart'ta yapılacak. Sokağa hayvan terk edene 2 bin TL ceza, hayvana eziyet edene hapis cezası, evcil hayvanlara çip takılması gibi maddeler yer alıyor. Umarım teklif bir an önce geçer. Hayvana eziyet sona erer.

Haberin Devamı

HEP 10 NUMARA

Sergen Yalçın, tribünlerin boş olduğu şu pandemi döneminde bile büyük iş başardı; Beşiktaş ruhunu yeniden bir araya getirip Kara Kartalları coşturmayı başardı. Taraftar inandı, takım inandı, motorları maviliklere süreceğimiz günler yaklaştı. Futbolculuk döneminde giydiği 10 numaralı forma ile yeşil sahalara damgasını vuran Sergen, teknik adamlıkta da 10 numara, 5 yıldız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder