Suna Akyıldız Deha, eşini daha önce de aldatmış
HABERİ PAYLAŞ

Deha, eşini daha önce de aldatmış

Koca bir yılı daha devirdik. Geçtiğimiz yılı evlerinde geçiren birçok şarkıcı bu yıl sahnedeydi. Sahne performansları, giydikleri kıyafetleri hala konuşuluyor. Yılbaşında birçok ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun hazırladığı kıyafetleri tercih etti.

Hande Yener, Gülben Ergen, Bülent Ersoy, Simge, Aşkın Nur Yengi, Saraçoğlu’nun kapısını çalanlar arasındaydı. Demet Akalın ise yıllardır kıyafet diktirdiği Saraçoğlu’nu bu yıl veto ettiğini açıkladı. Nedeninin ise yakın dostu Aslı Bilimlier’in şarkıcı kocası Deha ile çıkan aşk dedikodusu olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Her ne kadar Deha ve Aslı Bilimlier yılbaşında çocuklarıyla birlikte koydukları aile fotoğrafıyla ‘Mutluyuz’ mesajı verse de Demet, yılbaşı gecesi yasak ilişkiyi doğrulayıp “Ben çok üzüldüm. Geçen sene iki tarafı da uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Aslı benim çok yakın arkadaşım. İki gündür uyuyamıyorum” diye patlattı bombayı. Demet diyorsa vardır bir bildiği. Ne kadar kızmış ki, tutamadı içinde patlayıverdi. Bu arada Deha’ya yakın bir arkadaşı ile konuştum, aynen şunları söyledi:

“Deha’nın bu kaçıncı. 3 çocuğu var. Bir türlü akıllanmıyor.” Bu kadar güzel bir aile tablosunun bozulmasını kimse istemez. Ama insan biraz da eline, beline, diline sahip olmalı.

BARIŞ SAĞLANDI

Fatih Ürek ile dansöz Didem 2 yıldır küstü. Didem “Fatih Ürek benim ekmeğimle oynadı. Kaç tane işimi iptal ettirdi. Tüm kadrolardan beni çıkarttırdı” açıklamasını yapmıştı. İkili bu sözlerden sonra birbirine söylemediğini bırakmamıştı. Birbirinin yüzüne bakmayan ikili yılbaşı dönüşü Ercan Havaalanı’nda karşılaşmış. Birbirlerine sarılıp yeni yıllarını kutlayıp küslüklerini bitirmişler.

BUZLAR ERİDİ

Bir dönemin ayrılmaz üçlüsü Mahsun Kırmızıgül, Alişan ve Özcan Deniz dargındı. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümünden sonra Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz ile barışmıştı. Mahsun ile tekrar sık sık görüşmeye başlarken Özcan Deniz ile hala mesafeliydi. Önceki gün Kıbrıs konseri dönüşü aynı uçakla birlikte gelen Özcan Deniz ve Alişan uzun uzun sohbet etmiş. Aradaki buzlar erimiş.

Haberin Devamı

TÜTÜ MAŞALLAH

Yılbaşında sosyal medyaya yansıyan iki fotoğrafa bayıldım. İlki; Ali Sunal’ın kızları Narin ve Nil ile tütü giyerek verdiği pozdu. Daha önce Tarkan kızı Liya için tütü giymiş, pozunu vermişti. Sosyal medyada inanılmaz konuşulmuştu. Karizmanın çizildiğini söyleyen de oldu, bu durumun karizmasına karizma kattığını da. Babalığın başladığı yerde starlık da bir yere kadar işte.

Diğer fotoğraf ise ise Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay ve Bülent Şakrak’ın oğulları Marsel, Fikret Ali ve Okan Ali ile verdikleri aynı pozlar oldu. Çocukla çocuk olan, hayatı çocuk gözlerle görebilen adamları ayakta alkışlıyorum. İster dünya starı ol, istersen sıradan bir vatandaş. Dünyanın en güzel duygusunu yaşayıp bunu da böyle güzel yansıtan tüm babalar keşke daha da çoğalsa. Belki de dünya o zaman yaşanabilir bir yer olurdu.

45 DAKİKA MASAJ

Geçen yaz dur durak bilmeden konser veren isimlerden biri de Yıldız Tilbe oldu. Yaz başından beri 75 konser veren Tilbe, yılın son konseri için Sakarya’daydı. Konser sonrası yılın yorgunluğunu atmak istedi. Odasına çıkar çıkmaz hemen Filipinli masörünü çağırdı.

Haberin Devamı

45 dakika masaj yaptıran şarkıcı yılın yorgunluğunu masajla attı. Bir hafta dinlenecek olan Yıldız Tilbe, İzmir’deki çiftliğine gitti. Bir hafta sonra konserlerine kaldığı yerden devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder