Suna Akyıldız Diva kendini savundu
HABERİ PAYLAŞ

Diva kendini savundu

Bugünkü manşetimizde yer verdiğimiz kürk konusuyla ilgili Bülent Ersoy’u aradım. Çok sinirliydi. İşte Diva’nın yaptığı açıklama: “Ben hayatımda bu yaşıma kadar hiç yalan konuşmadım, konuşmam da. Ne kadar sevimsizleşeceğimi bilsem dahi bunu bile bile hep doğruları konuştum. Ve çoğu ünlü gibi ‘Bu gerçek değil, imitasyon’ yalanlarının arkasına sığınmadım. Sorulan sorular üzerine hep dürüstlüğümü muhafaza edip bunlar gerçek dedim. Ama zamanında alınmış olan şeyler de tabii ki bende baki.”

O KÜRK YENİ DEĞİL

Haberin Devamı

Olay çıkaran kürk için “O üzerimdeki kürk, yıllar önce alınmıştı. Sanki yeni sipariş vermiş almışım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor” diyen Ersoy sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten de son derece rahatsızım.

Türkiye’de ve dünyada gelmiş geçmiş yıllara baktığımız vakit nice hayvanseverlerin dahi kürk giydikleri görüntüleriyle ortadadır. 55 tilki yalanını kim çıkarmış neresinden uydurmuş şaşkınlık içindeyim. Bu arada işin özüne inersek aslında bunun 1 tilkisi de bir, 55 tilkisi de.”

Kürkçüsünün yıllardır giydiği kürkle fotoğrafını çekip yeniymiş gibi servis etmesine sinirlenen Bülent Ersoy şöyle bir suçlamada bulundu: “Ama ben bunun neden olduğunu biliyorum. Bana karşı nefret söylemlerinin dozunu arttırmak için özellikle yapılıyor. Ki nefret arttıkça ilgi çoğalıp yapılan reklamasyonun çok başarılı olması adına...”

4 YILDIR ALMIYOR

Şimdi burası çok önemli: Bülent Ersoy 2017’de “Bir daha kürk satın almama” sözü verdiğini ve bu konuda son kez şu açıklamayı yaptığını söylüyor: “Ben geçmiş yıllarda verdiğim söz üzerine o zamandan beri kürk almadım. Ama olanları da kapının önüne atacak halim yok.

Bir insanın kürk satan dostu arkadaşı olması onun oradan her an alışveriş yapmış olduğunun göstergesi değildir. İşin özünü ve doğruluğunu bilmeden böylesine bir yargısız infaz yapıp konuyu infial haline getirme girişimini asla kabullenmiyorum.” Linç edildiğini ve buna üzüldüğünü söyleyen Diva “Bir insana beddualar edip ölümünü isteyecek duruma nasıl geldik ve nasıl bu kadar sevgisiz olabildik?

Haberin Devamı

Demek ki korona belası dahi insanları birbirine sevgi ile bağlayamamış. Çok yazık. Hakkımda söylenilen tüm kötü sözler sahiplerinindir” diyerek konuyu kapattı. Umarım Bülent Ersoy, dost olarak gördüğü kürkçüsünü uyarır ve bir daha bu kadar linçe maruz kalmaz.

Diva kendini savundu

ELMALAR VE ARMUTLAR

Biri sosyal medya fenomeni; paylaşımlarıyla, yaptığı rezillikleri gözümüzün içine sokan. Diğeri ise 16 yaşından beri müzik kariyerini daha iyi bir yere taşımak için mücadele veren genç bir şarkıcı Aleyna Tilki. Fenomenin adını yazmıyorum ki Aleyna Tilki’nin aylardır üzerinde çalıştığı emeğine haksızlık etmeyeyim. Öyle profesyonelce ve ince hesaplar yapılmış ki Aleyna’nın şarkısının çıkacağı güne denk getirilmiş fenomenin çıkış şarkısı...

Emekten rol çalmak aynen böyle. Hangi sosyal medya hesabına baksam kesenin ağzını sonuna kadar açtığı öyle belli ki, övgüler gırla gidiyor. Paranın gücü, rezilliği bir kalemde siliyor. Zaman zaman Aleyna’nın yersiz açıklamalarını abartılı bulsam da, eleştirsem de, attığı bu büyük adımı alkışlamamız, elmalarla armutları karıştırmamamız şart...

Haberin Devamı

ACABA NE SORACAK?

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde aylık geliri 1 milyonu bulan sosyal medya emektarı (!) Danla Biliç ile buluşacakmış. Danla Biliç'in sorularını yanıtlayacakmış. Ülkede bu kadar dar gelirli çalışan emekçi kadın varken, Başkan tercihini sanırım danışmanlarının da önerisiyle takipçisi çok diye Danla'dan yana kullanmış. Sosyal medyasında makyaj, futbolcu ifşası gibi konuları işleyen Danla Biliç'in kadın sorunlarıyla ilgili sohbetini merakla bekliyorum.

MAMA DESTEĞİ BEKLİYOR

Sinema sanatçısı Leyla Somer sanat hayatına son verince kendini hayvanlara adamış. Her sabah erkenden kalkıp semt semt dolaşıp sokak hayvanlarını doyuruyormuş. Maaşını buna harcıyormuş. Hayvanseverlerden de mama desteği beklediğini söyledi. Yardımcı olmak isterseniz sosyal medyada adresi var.

Bu arada ‘Hayvan Hakları Kanun Teklifi’ için son toplantı, 15 Mart’ta yapılacak. Teklifte sokağa hayvan terk edene 2 bin TL ceza, hayvana eziyet edene hapis cezası, evcil hayvanlara çip takılması gibi maddeler yer alıyor. Umarım teklif bir an önce geçer. Hayvana eziyet sona erer.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder