Suna Akyıldız Eski kocası ile yeniden birlikte
HABERİ PAYLAŞ

Eski kocası ile yeniden birlikte

Geçenlerde Halil Kalmuk, 2. sayfamızdaki köşesinde yazmıştı. Oyuncu Irmak Ünal 2017’de boşandığı Emre Karabacak’tan olan çocukları Kayla ve Vadi’yi de alarak eylül sonunda Bali’ye yerleşmiş. Duyduğuma göre; Irmak’a en büyük destek eski eşi Emre Karabacak’tan gelmiş.

Hatta Emre de Bali’ye yerleşmiş. Yan yana iki villa tutmuşlar. İlişkilerine bir şans daha verip tekrar deneme kararı almışlar. İkinci kez nikah masasına otururlar mı bilemem ama şu sıralar keyifleri yerindeymiş. Denenmişi denememek lazım derler ama belli mi olur. Belki başka yer, başka bir hayat onlara daha iyi gelir, sürpriz yapıp ikinci kez nikah masasına otururlar. Veya arkadaş kalıp yola öyle devam ederler. Bekleyelim görelim.

Haberin Devamı

20 SANİYE 30 MİLYON

Son 15 gündür Tarkan’ın Trendyol reklamı her yerde konuşulup duruyor. Ne yalan söyleyeyim uzun zamandır konser vermeyen, Almanya’da yaşayan Tarkan’ın nasıl bir reklamla ekrana geleceğini merak etmiştim. Reklamı izledim. Ama Tarkan’ı ara ki bulasın. Sadece 20 saniye görünüyor.

20 saniye için 30 milyon TL aldı. Kazandığı parada kimsenin gözü yok. Fakat Tarkan’ı reklamda oynatmaya ikna edeceksin, dünyanın parasını vereceksin, sadece 20 saniye göstereceksin! Maalesef artık yaratıcı reklamlar kalmadı. Canım Tarkan da 20 saniyeyle sınırlı kaldı.

BU PROGRAMIN BENZERİ YOK

Teve2’de ‘Magazin Masası’ adlı yeni bir programı başladı. Gündemin nabzını tutuyor. Sunuculuğunu deneyimli gazeteci Esin Övet, Timuçin Güner ve Ebru Şancı yapıyor. Son bir haftadır ekrana kilitlendim, onları izliyorum. Esin ve Timuçin tartışmasız magazinin en deneyimli isimleri.

Ebru’nun komik ve eğlenceli yorumlarıyla program su gibi akıp gidiyor. Eski manken adeta döktürüyor. Şuraya yazıyorum eğer yorulmaz, sıkılmazsa yeni bir ekran yıldızı doğuyor. Bıkmaz devam ederse Ebru’yu ekranda yıllarca görmeye hazır olun.

SOKAK HAYVANLARININ BU KIŞ İŞİ ZOR

Kış kapıya dayandı. Meteorolojiye göre; son 10 yılın en soğuk ve en karlı kışı olacak. Bu durum sokakta yaşayan canlar için çok zor. Üstelik mama fiyatları da her geçen gün artıyor. Bugün aldığınız bir paket mama bir hafta sonra fiyatını ikiye katlıyor.

Haberin Devamı

Kedi ve köpek mamaları keyfi veya lüks bir harcama değil, ihtiyaç. Fakat buna rağmen bu ürünlere yüzde 18 KDV uygulanıyor. Bu durum hayvanseverleri de zorluyor. Asıl anlamadığım kuş ve balığa yüzde 1 KDV uygulanırken, kedi ve köpeğe bu ayrım neye göre yapılıyor? Keşke yüzde 18’lik KDV tamamen kaldırılsa, böylece daha çok hayvana mama alınsa.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder