Suna Akyıldız Evlendi mi?
HABERİ PAYLAŞ

Ebru Gündeş’in 28 yaşındaki Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Rassan Khoshnaw’ın Ebru Gündeş’i sahne aldığı tüm mekanlarda en önden izlediğini ve Gündeş’e olan hayranlığını neredeyse bilmeyen yoktu. Çift şu sıralar oldukça mutlu. Magazin kulislerinde öyle bir iddia dolaşıyor ki, insan ister istemez ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ diyor. İddia; Ebru Gündeş’in Rassan Khoshnaw ile Dubai’de gizlice evlendiği yönünde. Ebru Gündeş’i biraz tanıyorsam öyle kolay kolay nikah masasına oturmaz. Ama Ebru bu belli de olmaz. Evlenirse şaşırmam. Ortak yakın dostlarımızdan duyduğum ise şu sıralar mutlu olduğu. Bekleyelim görelim nasıl olsa yakında çıkar kokusu.

Haberin Devamı

USTA OYUNCU VALE OLDU

Oynadığı kötü adam rolleriyle Yeşilçam’a damga vuran isimlerden biridir Coşkun Göğen, nam-ı diğer tecavüzcü Coşkun. Yıllarca Türk Sineması’na boğaz tokluğuna hizmet etmiş, sayısız filmde rol almış. Fakat geçim sıkıntısı onun da yakasına yapışmış. 77 yaşındaki usta oyuncu gece gündüz demeden hâlâ çalışıyor. Son Gazete.com’un haberine göre; usta oyuncu uzun zamandır maddi olarak büyük bir darboğazdan geçiyormuş.

Bu yüzden geceleri barmenlik, gündüzleri ise vale olarak çalışıyormuş. Üzerlerinden milyonlar kazanan yapımcılar ise zevk-i sefa içinde hayatlarına devam ediyor. Bu yaşta daha ne kadar çalışır bilmiyorum. Ama umarım bir an önce bu emektar oyuncuların bundan sonraki yaşamlarını daha rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için yapımcılar taşın altına elini koyar. Belki birleşir ve bir fon oluştururlar. Sinema emekçilerine verecekleri destek de en güzel teşekkür olur.

MERVE’NİN DÜŞMANI

Geçtiğimiz hafta Çeşme-Alaçatı’da sahne alan Yıldız Tilbe’yi izleyenler arasında Merve Boluğur da vardı. Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve, Yıldız Tilbe’nin daveti üzerine sahneye çıktı. Ve ‘Şşşşşştttt’ isimli yeni şarkısını playback olarak okudu. Playback böyleyse, canlı okusa kimbilir neler olurdu.

Kimse kusura bakmasın ama Merve Boluğur’a kim şarkıcılık yapmasını önerdiyse en büyük düşmanı bence bu saatten sonra odur. Videonun sonuna doğru gözlerim Yıldız Tilbe’ye takıldı. O da benim gibi düşünmüş olacak ki, hissettikleri yüzüne yansımıştı. Oyunculuğu zor olduğu, saatlerce çalıştığı için bıraktığını söyleyen Merve Boluğur, bence bu düşüncesini tekrar gözden geçirsin. Kimseye sesiyle eziyet etmesin.

Haberin Devamı

AŞKIN MİMARI

Ünlülerin fanları son yıllarda magazincileri aratmaz oldu. Adeta hafiye gibi iz sürüyorlar. En son Yargı dizisinin ‘Ceylin’i Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın paylaşımları, birbirlerine ait kullandıkları eşyaları birleştirerek ilişkilerini ortaya çıkardılar. Hele şu akıllı telefonlar birçok ünlünün kâbusu olmuş durumda. Hatta işi artık paraya döküp ‘Elimizde şu ünlünün fotoğrafı var. Para verirseniz size fotoğrafları yollayabiliriz.’ diyenler bile var.

Yani artık hiçbir şey gizli kalmıyor. Gönüllü paparaziler iş başında. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a gelecek olursak, ikilinin tanışmalarının ortak arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu sayesinde olduğu söyleniyor. Malum; Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu bu yaz dijital platformda yayınlanacak ‘Süperstar’ dizisinde birlikte başrol oynuyor. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın ilişkileri uzun ömürlü mü olur, yaz aşkı olarak mı kalır onu da zaman gösterir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder