Suna Akyıldız Evleniyorlar
HABERİ PAYLAŞ

Evleniyorlar

Oyuncu Vildan Atasever ilk evliliğini Taylan Kılınç, ikincisini İsmail Hacıoğlu ile yapmıştı. İş insanı Erkan Akdemir ile de nişanlanıp ayrılmıştı. Bir süredir şarkıcı Mehmet Erdem ile birlikte. Geçtiğimiz hafta tatil sezonunu Bodrum’da açan çift evlilik kararı almış.

Aileler tanışmış. Eylülde nikah masasına oturmaya karar vermişler. Sık sık tartıştıkları, bir ayrılıp bir barıştıkları söylenen çiftin evlilikleri umarım uzun ömürlü olur.

BENEK ÖZLENMEZ Mİ?

Hadise ile Kaan Yıldırım 1.5 yıllık ilişkilerini 1 ay önce bitirmişti. Bu aşkı ortaya çıkaran da Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek olmuştu. Hadise, Benek ile fotoğraf paylaşınca köpeğin Kaan Yıldırım’ın olduğu anlaşılmıştı. Kaan-Hadise aşkı Benek’e de şöhret kapılarını açmıştı.

Haberin Devamı

Hadise’nin klibinde rol aldı, hatta adına bir Instagram hesabı açıldı. Binlerce kişinin takip ettiği hesap hacker kurbanı oldu ve kapandı. Hadise’nin Benek’e ne kadar düşkün olduğunu sanırım bilmeyen yoktur. Çocukları olan çiftler nasıl boşandıklarında çocuklarını görmeye, onlarla vakit geçirmeye devam ediyorlarsa bence ortak hayvan bakan çiftler de keşke bunu yapabilse.

SİLAH ZORUYLA MI GİDİYORSUNUZ?

Normalleşme başlayınca son 1.5 yıldır tatil yapamayan herkes akın akın Bodrum ve Çeşme’de aldı soluğu. Haftalardır mekanlara ödenen hesap faturaları elden ele dolaşıyor. “Bir suya şu kadar verilir mi? Bir lahmacun bu kadar olur mu?” isyanları hiç ama hiç bitmediği gibi hâlâ Bodrum ve Çeşme’ye gitmekten de geri kalınmıyor. Bile bile gidip o hesapları ödüyorsunuz, sonra da şikayet edip faturaları ifşa ediyorsunuz.

Gitmeyin o zaman. Başınıza silah dayayan mı var? O paralar, bulunduğunuz mekanın ve yerin sosyal medyada hava atma fotoğraflarının bedelidir aslında. Dönem dönem şehirler, ünlüler sayesinde bir anda insanların sıkça gittikleri tatil yerleri oluverirler. Yaz başında Maldivler’e akın vardı mesela. Demet Akalın, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Kerem Bürsin de hem bedava tatil yaptılar, hem de reklam. Keşke Kültür Bakanlığı bununla ilgili bir proje yapsa. Mesela Hande Erçel ve Kerem Bürsin, o güzelim Sinop’un muhteşem sahillerinde ortaya çıksa, Serenay Sarıkaya Mardin’i sosyal medyasından tanıtsa, Demet Akalın Rize’nin yaylalarından paylaşım yapsa. Turizm açısından da bunun çok önemli ve etkili olacağına eminim.

Haberin Devamı

HANDE’NİN BALONU

Şu sıralar sosyal medyadaki takipçi sayılarına takmış durumdayım. Bunun da nedeni Hande Erçel’le ilgili ‘Takipçi sayısı 25 milyonu buldu’ haberini okumam oldu. Hemen Hande’nin hesabına girip takipçi sayısına baktım, 23 milyon!!! Kafamda deli sorular belirmeye başladı. Hande’nin bu zamana kadar yaptığı işler Mest-i Aşk, Güneşin kızları, Aşk Laftan Anlamaz, Sen Çal Kapımı, Siyah İnci! 23 milyon takipçiye yüz binlerce yorum ve beğeni gelmesi gerekiyor bu matematiğe göre ama o da yok. Türkiye’nin tartışmasız en büyük starları Cem Yılmaz’ı 5 milyon, Tarkan’ı 4 milyon 800 bin, Aleyna Tilki’yi 2 milyon 700 bin kişi takip ederken Hande Erçel’in 23 milyonluk takipçi sayısı ne yalan söyleyeyim bana biraz şişirme gibi geliyor.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİ EVLİ ÇIKTI

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson bir haftadır Bodrum’da tatilde. Aşklarını doludizgin yaşayan çift, pek mutlu. Fakat üç çocuk babası Thor Saevarsson henüz eşinden boşanmamış. Bir senedir ayrı yaşıyorlarmış. Altı ay önce de boşanma davası açmış. Bu ilişki vuslatı görür mü, izleyelim bakalım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder