Suna Akyıldız Güzel hikaye
HABERİ PAYLAŞ

Güzel hikaye

Aleyna Tilki önceki gün verdiği röportajda Amerika’da kaldığı dönemde evsiz biriyle aşk yaşadığını söylemiş. Hatta onun cep telefonu olmadığı için iletişim sorunu çıkmış. Evsiz olan şahıs Aleyna’nın renkli hayatına uyum sağlayamayacağını söyleyip ilişkiyi bitirmiş.

Nedense bu hikaye bana yıllar önce çekilen başrollerini Whitney Houston ve Kevin Costner’ın oynadığı ‘Bodyguard’ filmini hatırlattı. Orada Kevin Costner özel korumaydı. Bu renkli hayatın içinde olmak istemedi, görevini bitirip gitti. Aleyna’nın hikayesini dinleyince iyi bir senaristin elinden çıkarsa neden olmasın diye düşünmedim değil. Böyle bir kurgudan güzel bir hikaye çıkabilir. Ama ileşitim konusunu filmde nasıl çözerler, ateşle mi haberleşirler onu da senarist bilir.

Haberin Devamı

DEMET’E BRAVO!

Demet Akalın’ın sosyal medya üzerinden yaptığı yardımları bilmeyen yok. Nerede bir felaket var Acun Ilıcalı, Haluk Levent ve Demet Akalın ilk koşan isimler oluyor. Demet’in bireysel olarak yaptığı yardımlar ise saymakla bitmez. Hira’nın oyuncaklarını bile Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın köy okulları yardım kampanyasıyla okullara gönderiyor.

Demet, yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekledi. Yine Çarşı’nın yaptığı Köy Okullarını Yenileme Projesi’ne destek oldu. Şanlıurfa ve Diyarbakır’da bulunan boyasız, duvarları dökülmekte olan iki köy okulu için kolları sıvadı. Polisan ile iletişime geçip bu okullara yüzer kilo boya gönderdi. Tadilat için de destek verdi. Sosyal medyayı sadece para kazanmak için kullanan birçok ünlüye örnek olacak bir davranış. Bu arada duyduğuma göre Demet’in bu destekleri karşısında Çarşı da boş durmamış. Demet Akalın’ın 2 yaşında kaybettiği babası Ali Akalın’ın adına bir kütüphane yaptırmak için arayışa başlamış. Gerçekleşirse Demet’in yaptıkları karşısında güzel bir jest olacağından şüphem yok.

KRALİÇEYE İHANET

Geçenlerde telefonum çaldı. Arayan yıllardır tanıdığım eski bir Türkiye güzeliydi. Katıldığı yarışmadan sonra yüzlerce teklif gelmiş, birkaçında yer alıp ‘Bu düzene uymam çok zor’ diyerek şov dünyasından elini ayağını çekmişti. Bir süre sonra da flört ettiği adamla evlenip işi gücü tamamen bırakmıştı. Sosyal medyada arada paylaşımlarına denk geldiğim ‘ideal çift’ tanımının en güzel örneğiydiler.

Haberin Devamı

Yıllar içinde ara ara yazıştığımızda çok mutlu olduğunu söylüyordu. Ama son 2 yılda adeta dünyası başına yıkılmış. Anlattıklarını dinleyince fazla fedakarlık, güven ve sevginin aslında ne kadar zararlı olduğunu anlıyor insan. 2 yıldır yaşadığı ihanetin özetini geçti. Filmlere senaryo olur, o derece. İnsan ihanete uğradığına mı üzülsün, yoksa eşinin sevgilileri tarafından nasıl taciz edildiğine mi? Ne kadar ifşa ederek yazmak istesem de ‘Yılların hatırı var. Son 2 yılı saymazsak çok mutlu zamanlarım oldu. Onların yara almasını istemiyorum’ dedi. Kendine yeni bir hayat kurmak, yeni bir başlangıç yapmak için ilk adımı atmış. O yazmamı isteyene kadar şimdilik hikaye bu kadar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder