Suna Akyıldız İhanet en yüzsüzü
HABERİ PAYLAŞ

İhanet en yüzsüzü

Son bir haftadır Cem Belevi’nin İrem Derici’yi aldatma haberleri üzerine neredeyse yazılmayan kalmadı. İhanetin en yüzsüz halini hep birlikte izledik. Biz ne kadar yorum yaparsak yapalım İrem Derici’nin yaşadığı hayal kırıklığını düşününce çok zor olsa gerek. Tam bunları yazarken İrem’in çok yakın bir arkadaşı aradı.

Dayanamadım ihaneti nasıl öğrendiğini, gerçekten Cem Belevi’nin ikinci bir telefonunun olup olmadığını sordum, aynen şunları söyledi: “Öyle Cem’in yazıldığı gibi ikinci bir telefonu olduğu doğru değil. Varsa da İrem öyle öğrenmedi. İrem’i Cem’in birlikte olduğu Nergis Nesrullayeva’nın arkadaşı uyardı. Hatta yazışmaları o attı”.

Haberin Devamı

İrem, mesajları okuyunca uzun süre kendine gelememiş. Söylenenlere göre de ilişki daha başlamadan İrem’i birçok arkadaşı uyarmış. Yani Cem Belevi’nin vukuatları yeni değil. Ne kadar uyarılmış olursanız olun, bazen gönül ferman dinlemez tıpkı İrem’de olduğu gibi. İrem zamanla yaralarını sarar mı sarar.

Ama bundan sonra hayatına girecek bir adama güvenebilir mi orası meçhul. Yaşadığının şokuyla hep güvensiz devam edecek. Bu arada durum Cem Belevi için farklı mı? Sanmam, onun da hayatına kim girerse girsin hep ‘Acaba beni aldatır mı?’ diye şüphe ile ilişkisini devam ettirip Cem’in hayatını sürekli kontrol edecek.

MALİ’YE BOYKOT

Mehmet Ali Erbil yaptığı sözde esprilerle hepimize itici gelmeye başladı. Çoğumuz hastalığına verdik ama huylu huyundan maalesef vazgeçmiyor. Son olarak Melike Öcalan’a söylediği ‘Güzelleşmişsin sen.

Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim’ sözleri hâlâ kulaklarımda. Mehmet Ali Erbil’in yıllarca yaptığı sulu ve seviyesiz sözde esprileri, edepsizlikleri ‘Mehmet Ali’dir ne yapsa yeridir’ hoşgörüsüyle meşrulaştırıldı. Edepten dem vuranlar, edepsizliğe güler oldu. Asıl acıklı tarafı ise sahnede bu sözler üzerine Melike Öcalan ne yapacağını şaşırırken, Mehmet Ali Erbil’in yanında duran beyefendilerin de bu iğrenç tacize gülmeleri oldu.

Sevgili Melike Öcalan “Mehmet Ali Erbil’in bana karşı söylediği sözler, utanç duyduğum en kötü andı” demiş. Sevgili Melikecim sakın sen utanma. Utanacak birileri varsa o da sana o iğrenç sözleri sarfeden Mehmet Ali Erbil ve onun bu sözlerine gülenlerdir. Keşke tüm kadınlar tek bir yumruk olsa ve Mehmet Ali Erbil’i olduğu hiçbir organizasyona katılmasa. Mehmet Ali Erbil’in bu yaptıkları da yanına kâr kalmasa.

Haberin Devamı

CÖMERT SİMGE

Son dönem popçular arasında en beğendiğim isimlerden biri Simge Sağın. Sahnedeki enerjisi ve muhteşem sesiyle geniş de bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Ve emin adımlarla ilerliyor. Bu arada ne kadar yetenekli, şahane sesiniz olursa olsun eğer iyi bir ekiple çalışmıyorsanız her şey boş.

Simge de son 4 yıldır hepimizin yakından tanıdığı menajer Özgür Aras ile çalışıyor. Ekibine karşı da oldukça cömert olan Simge, 4. yıllarında menajerine bir sürpriz yapmış. İznik’ten bir zeytinlik almış. Çiçekle birlikte Özgür Aras’a tapusunu gönderip 4. yıllarını zeytinlikle kutlamış.

Ayakkabı, parfüm alanını duydum ama zeytinlik çok güzel düşünülmüş. Burcu Esmersoy da her yıl ekibini yurtdışına tatile götürüp mutlu edenlerden. Para kazanırken ekiplerini unutmayan sanatçıları ayrıca alkışlıyorum.

Haberin Devamı

İZMARİT KRİZİ

Havaların güzelleşmesiyle parklar bahçeler dolmaya başladı. Nefes alacağımız bir tek buralar kaldı. Bu aralar sayfalar biter bitmez, sandalyemi alıp kendimi deniz kenarına atıyorum. Biraz temiz hava almak istiyorum ama ne mümkün.

Akşamları parkları, bahçeleri dolduranların bıraktığı şişeleri, izmaritleri toplamak neredeyse saatlerimi alıyor. İnsan ortak yaşam alanımız olan bu parkları, bahçeleri nasıl bu halde bırakır benim aklım almıyor. Pandemi milyonlarca insanı eve kapattı ama hala bazı şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu anlatamadı.

Çimlerin arasında sigara söndürenler mi dersiniz, parkları meyhaneye çevrinler mi? Asıl acımasız olan ise hayvanların su kaplarının içine atılan izmaritler. Nasıl bir kötülüktür bu? Belki de yapılması gereken; birçok yere ‘Buraya izmarit atmayın, çöpünüzü çimlerin üzerine bırakmayın, çöp kutusu biraz ilerinizde’ gibi levhalar asmak. Düşünemiyorlarsa, belki de okuyunca yaptıklarının yanlış olduğunu anlarlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder