Suna Akyıldız İnanması zor
HABERİ PAYLAŞ

İnanması zor

“Bütün erkekler aldatıyor, bilmem neler için de yuvamı yıkmam” diyen birinin önüne fotoğraf da video da koysanız hiç fark etmez. Kibariye kendi kazandığı parasıyla kendisini aldatan eşi Ali Küçükbalçık’ı gördükleriyle ve görmedikleriyle baştan beri kabul etmiş. Doğrusunu bildiği yalanları da içinde bir güzel hazmetmiş. Mal varlığı hacizlerle elinden kayıp giderken, eşi tarafından har vurulup harman savrulurken acaba Kibariye beş parasız kalsa Ali Küçükbalçık hala ünlü şarkıcıyla evli kalır mıydı diye de sormadan edemiyorum kendi kendime...

Haberin Devamı

Hiç sanmam. Eşi artık halka açık yerlerde başka bir kadınla el ele dolaşabilecek kadar rahat. Nasıl rahat olmasın ki? Kibariye’nin, eşini aldatan erkekleri kıskandıracak el ele görüntülerinin arkasından “Belki iş arkadaşıdır” açıklamasından sonra Ali Küçükbalçık ne yaparsa yapsın Kibariye sadece gördüğüne değil, eşinin söylediğine inanır.

GEÇMİŞ OLSUN

‘Cesaretin Var mı Aşka?’ şarkısıyla 90’lı yıllara damgasını vuran, sesini çok sevdiğim sevgili Gülay, daha önce birer yıl arayla mesane ve böbrek tümörü ameliyatı geçirmişti. Bir süre önce de rahim kanseri teşhisi konmuştu. Hastalık haberlerini hem yapmayı sevmem, hem de okumayı. Gülay’ın hastalığında da felaket tellalları yine iş başındaydı. Haber birçok sosyal medyada ‘Gülay’dan acı haber’ başlıkları altında verildi.

Haberin verilmesi değil, veriliş şekline kızdım. Böyle bir hastalıkla mücadele eden için moral çok önemli. Morali ne kadar yüksek olursa savaşma gücü de o kadar artar. Gülay, 2 kez kanseri yenmiş güçlü bir savaşçı. Eminim 3. kez bu hastalığı yenecek ve o güzel sesinden şarkılarını dinleyeceğiz. Tüm dualarımız senin için sevgili Gülay.

BAKALIM KİM OLACAK?

9’uncu Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in hayatı film oluyor. CY Medya tarafından çekilecek ‘Yavuz: Adaletin Kılıcı’ adlı filmde Türk ve yabancı oyuncular rol alacakmış. Bütçesi 2 milyon dolar (17 milyon TL) olan filmin çekimleri Şubat 2022’de Fas’ta başlayacak, 2023’te de vizyona girecek.

Şimdilerde Yavuz Sultan Selim’i canlandıracak oyuncu arayışına başlanmış. Yavuz Sultan Selim’i kim oynayabilir diye şöyle bir düşündüm aklıma ilk gelen isim Kenan İmirzalıoğlu oldu. Kime karar verilecek önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı

REKLAM REKLAMDIR

‘Reklamın iyisi kötüsü olmaz’ın karşılığı gibi şu sıralar Bülent Serttaş. Nasıl haber olacağını, nasıl kendinden bahsedileceğini iyi biliyor. Dansöz Didem dans ederken başını başka yöne çeviren Bülent Serttaş, bir bakıyoruz bir teknenin içinde klibi için bikinili kızlarla eller havada dans ediyor.

Eleştiriden de övgüden de oldukça memnun. Amaç yerine ulaşmış, yaptığı reklamın karşılığını almış. Yani demem o ki şov dünyası böyle; siz bu tavırlara, küsmelere, kavgalara inanmayın. Yarın bir bakmışız Bülent Serttaş bir sonraki şarkısının klibinde de Didem ile dans ediyor. Reklam reklamdır sonuçta.

ONA AİLESİ KARAR VERECEK

Yüzüne kezzap atılıp, kıskançlık yüzünden 1989 yılında eşi Halis Serbest tarafından öldürülen Bergen’in hayatının film olacağı uzun zamandır konuşuluyor. Hatta Bergen’in hayatını Serenay Sarıkaya oynayacaktı. Uzun süre de rolüne hazırlandı. Fakat proje pandemi yüzünden sürekli ertelenince Serenay Sarıkaya oynamaktan vazgeçti. Şu sıralar rol için Demet Evgar’ın ismi geçiyor.

Haberin Devamı

Film pandemiden sonra şimdi de Bergen’i öldüren Halis Serbest’in engeline takıldı. Kendisinden izin alınmadan filmin çekilemeyeceğini söyleyen Serbest ısrarla izin vermeyeceğini, ailesinin bu durumdan rahatsızlık duyacağını söyledi. Siz bir kadını katlederken Bergen’in ailesinin yaşayacağı acıyı düşünmezken, şimdi işlediğiniz cinayetin tekrar gündeme gelecek olması sizi niye rahatsız ediyor? Filmin şu saatten sonra çekilip çekilmeyeceği kararını sadece Bergen’in ailesi verir. Size ise susmak, hayatınız boyunca yaptığınız hatanın pişmanlığını yaşamak kalır.

KÜÇÜK BİR RİCA

Havalar gittikçe ısınmaya başladı. Mahallemizin çocuklarını yani sokak hayvanlarını unutmayalım. Kapımızın önüne koyacağımız bir kap su hayat kurtarır. Ve bizleri daha iyi birer insan olabilmek için iyiliğe teşvik eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder