Suna Akyıldız Mevlana'nın hayatı dizi oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Mevlana'nın hayatı dizi oluyor

TRT’de ekrana gelen diziler son yıllarda dekoru, kıyafetleri, içerikleriyle büyük ses getirmeye başladı. Gönül Dağı, Masumlar Apatmanı, Uyanış Selçuklu sadece birkaçı. Kanallar arasında reyting yarışı yaşanırken bu kadar dizinin tutması şu dönemde neredeyse mucize. TRT şimdi de muhteşem bir işe imza atmak için kolları sıvamış. Hem oyuncuları hem de hikayeyi duyunca açıkçası heyecanlandım. Mevlana ve Şems-i Tebrizi’nin hayatını çekmek için hummalı bir çalışma başlamış. Bu yüksek bütçeli proje için birbirinden ünlü oyuncularla şu sıralar görüşülüyormuş. Mevlana’yı Timuçin Esen’in, Şems-i Tebrizi’yi ise Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı söyleniyor. İki oyuncu da teklife oldukça sıcak bakmış. Eğer anlaşırlarsa Timuçin Esen ve Kenan İmirzalıoğlu’nu ekranda birlikte görmek hele ki böyle bir projede harika olur.

Haberin Devamı

İHANETİN HİKAYESİ

Son bir haftadır Mehmet Ali Erbil- Seda Sayan kavgasını arkası yarın dizisi izler gibi izledik. Mehmet Ali Erbil’in geçmişi kirli açıklamasına Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil’in evdeki çalışana tecavüz ettiğini söyleyerek karşılık vermişti. Sonrasında iş çığırından çıktı. Araya dostlar girdi. Mehmet Ali Erbil özür diledi. Seda Sayan, aldatmaydı ben yanlışlıkla tecavüz dedim dedi. Fakat herkesin kafasında ‘Birbirlerini korumak için mi geri adım attılar’ düşüncesi yer etti.

Şöyle ki; Mehmet Ali Erbil gerçekte tecavüz suçunu işlemiş miydi? Türkiye’nin en güvenilir kadını seçilen Seda Sayan’ın böyle bir suça sessiz kalması eleştirildi. Hikayenin aslını gelin ben size anlatayım; Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Çoşkun flört ettikleri dönemde Mali’nin çapkınlığı yüzünden ayrıldı. Araya Seda Sayan girip çifti tekrar barıştırdı. Ve ikili evlendi. Bir süre sonra da oğulları Ali Sadi dünyaya geldi.

Fakat Mehmet Ali Erbil’in çapkınlıkları bir türlü bitmek bilmedi. En sonunda da oğlunun bakıcısı ile flört etmeye başladı. Evdeki diğer bir çalışan bu durumu Tuğba Coşkun’a anlattı. Tuğba bakıcı kadınla Mehmet Ali Erbil’i yüzleştirdi. Mehmet Ali’nin bu kaçamağı ortaya çıkınca bakıcı kadın Erbil’in kendisini bu ilişkiye zorladığını söyleyerek kendini savundu.

Haberin Devamı

Bu olaydan sonra Tuğba, ihanetin artık evine kadar, oğlunun yanına kadar girmesine dayanamadı ve Ali Sadi’yi alarak evi terk etti. Boşanmaya karar verdi. Ali Sadi’nin psikolojisi bozulmasın diye de bu durumun aile arasında kalmasına karar verildi. Ama gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir durumu olunca, hikayenin aslını yazmak istedim.

BÖYLE UYANMAYI KİM İSTEMEZ?

Keşke komşularımızı seçme şansımız olsa. Kesinlikte dairenin birinde Esra Dermancıoğlu’nun oturmasını isterdim. Geçenlerde dans ederek ‘Uyandım’ diye bir video paylaştı. Nasıl bir enerji, nasıl bir keyiftir öyle. Her tekrarda gülümseyerek izledim. Tüm sosyal medya fenomenlerini cebinden çıkarır. Hatta dans eden videosunu arkadaşlarıma atıp “Bir sabah bizde böyle uyansak ya” dedim. Sen çok yaşa olur mu sevgili Esra Dermancıoğlu, neşenle günümüze renk kat.

HAYVAN DÜŞMANLARIYLA YAŞAMAK ÇOK ZOR

Geçtiğimiz yazdan beri oturduğum mahallede hayvan düşmanı biriyle uğraşıyorum. Önce kedilere mama veriyorum diye 5’inci kattan, kocası ve oğullarıyla kafama saksı atmaya çalıştılar. Şimdi de ne zaman mama verirken görseler hakaretlerin biri bin para. Sokağın asıl sahiplerinin hayvanlar olduğunu unutup “Bu hayvanları buraya alıştırıyorsun mama vermeyeceksin” diyerek küfürler edip tehditler savuruyorlar.

Haberin Devamı

Kavgadan gürültüden nefret ettiğim için gizli gizli camda olup olmadıklarını kontrol ederek hayvanlara mama vermeye çalışıyorum. Bu durum gizli saklı ne kadar devam eder bilmem, ama yakalanırsam başıma bir şey geleceği kesin. Hayvan düşmanlarıyla yaşamak çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder