Suna Akyıldız Neredesiniz?
HABERİ PAYLAŞ

Neredesiniz?

Usta oyuncu Levent Kırca karaciğer kanserinden geçtiğimiz pazartesi gecesi vefat etti.

Salı günü de cenazesi vardı. Yüzlerce skeçe hayat veren, Türk toplumunu hem güldürüp hem düşündüren önemli bir oyuncu ve komedyendi. Yıllarca siyasileri hiciv eden tek isimdi. Hatırlarsanız; geçtiğimiz ay da yıllarca yüzümüzü güldüren Zeki Alasya'nın cenazesi vardı.

Bu iki cenazeye de binlerce insan akın etti. Gözlerim Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Ata Demirer ve Yılmaz Erdoğan'ı aradı. Yoktular.

Oysa bu isimlerin evleri, cenazelerin kalktığı Levent Camii'ne iki adım uzaktaydı. Kendileri gelmedi ama twitleri sanal alemde dolaştı durdu.

Haberin Devamı

Düşündüm de Levent Kırca'nın tabutunun bir ucunda Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, diğer ucunda Ata Demirer ve Şahan Gökbakar olsaydı ne anlamlı ne güzel bir kareye ortak olmuş olurlardı.

Sevgiliye büyük ayıp

Burcu Esmersoy yaz başından beri Tuna Aksu ile birlikte. Ama Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Kerem Bursin'i dilinden hiç düşürmüyor. Kerem aşağı, Kerem yukarı...

18 yıllık magazinciyim bunun ne anlama geldiğini çok iyi bilirim! Hem Tuna Aksu'ya, hem de Serenay Sarıkaya'ya ayıp olmuyor mu?

Sahi Burcu Esmersoy bir ara da Arda Turan'ı ağzından düşürmezdi. Hatta milli yıldızı görmek için sık sık İspanya'ya giderdi. Şimdi Arda gündeminden çıktı.

Aklıma takıldı, yazmadan edemedim.

Helal olsun ARDA TURAN

Fulden Uras sosyal medya üzerinden 'Kelebek çocuklar' için inanılmaz şeyler yapıyor. Yine 'kelebek çocuklarımızdan' Emirhan, Fulden Uras'a ulaşmış.

Tek dileği; Arda Turan ile tanışmakmış. Fulden Uras durumu Arda Turan'a iletmiş. Arda, Emirhan'ı Konya'da oynanan Türkiye-İzlanda maçında ağırlamış.

Dahası tüm ihtiyaçlarını karşılamış. Harikasın Arda!

Özcan'ın gözü Nurgül'de

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay ilk kez 2002'de 'Asmalı Konak' dizisinde bir araya gelmiş, reyting rekorları kırmışlardı.

O günden beri sayısız yapımcı ve senarist, ikiliyi yeniden buluşturmak istedi ama bir türlü olmadı. Duyduğuma göre; Özcan Deniz eski partneri ile bir sinema filminde başrol oynamak istiyormuş.

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay da sıcak bakıyormuş. Hatta senaryo arayışlarına girmişler bile.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder