Suna Akyıldız Olmadı Merve
HABERİ PAYLAŞ

Olmadı Merve

Merve Dizdar, 3 yıl önce evlendiği Gürhan Altundaşar’dan 10 gün önce sessiz sedasız boşandı. Son dönemde ‘Masumlar Apartmanı’ndaki yükselişiyle adından sıkça bahsettiren oyuncunun bu boşanma kararı bana biraz ilginç geldi. Çünkü boşanmadan sadece bir ay önce eşini yere göğe sığdıramayan Dizdar ne olmuştu da böyle bir karar almıştı? Ya aşkın ömrü gerçekten 3 yıldı ya da yoğun çalışma hayatından evliliğine zaman kalmadı. İki kişi arasında neler yaşandı bilemeyiz.

Boşanmanın ardından eşinin birlikte rol aldığı ortak arkadaş çevresini de sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Boşandığı eşini takipten çıkarmayı anlarım da ortak arkadaşların günahı neydi, orası muamma. Asıl takıldığım rol arkadaşı Uğur Uzunel ile hakkında ortaya atılan aşk iddialarının üzerine açıklama yapan Merve Dizdar’ın konuya “Magazin bilmiyorum, anlamam da” diyerek girmesiydi. Kusura bakmayın da bu anlamam, bilmem, nasıl oluyor gibi küçümseyen tavırları oldum olası sevmiyorum. Bu açıklama da sizi farklı değil, sadece komik yapar.

Haberin Devamı

AH BE SERDAR

Gün geçmiyor ki Serdar Ortaç ile alakalı kulağıma bir şeyler fısıldanmasın. Yaklaşık bir ay önce sevgilisi Seçil Gür ile yollarını ayırdı. Seçil’in ona ne kadar aşık olduğunu ortak arkadaşlarımdan da hep duydum. Hatta Serdar’ı toparlamak, kumar tutkusundan vazgeçirmek için bayağı bir uğraş vermiş.

Başaramayacağını anlayınca da vazgeçmiş. Tüm ipleri koparıp gitmiş. Serdar’ın kumar tutkusu artık geri dönülmez bir hastalık halinde. En son Mehmet Ali Erbil de yaptığı açıklamada; şarkılarının telif haklarını bile kumarda verdiğini açıklamıştı. Asıl geçenlerde kulağıma gelen şeyler hiç iç açıcı değil.

Kumar tutkusu yüzünden 20 milyona yakın piyasaya borcu olduğu söyleniyor. Tanıdığım birçok kişiden de borç istemiş. Artık hiç kimse borç vermek istemiyormuş. Durum gittikçe vahim bir hal alıyormuş. Ah be Serdar sana ne demeli bilmiyorum. İnsan bile bile kendine bunu nasıl yapar?

TANIYAMADIM

Estetiğe asla karşı değilim. İnsan kendini nasıl güzel ve iyi hissediyorsa onu yapmalı. Volkan Konak’ın sunduğu ‘Kuzeyin Oğlu’ programında Funda Arar’ı gördüğümden beri hâlâ şoktayım. Funda Arar’ın yüzü gözü şiş içindeydi. Bu bana yıllar önce ‘Eyvah Eyvah’ dizisinin galasında gördüğüm Demet Akbağ’ı hatırlattı. Yüzünü gerdiren Demet Akbağ’ı galada görenler gözlerine inanamamıştı.

Haberin Devamı

Olmadı Merve

Kendi filminin galasına gelmese olmazdı. Yüzü gözü şiş içinde galaya katıldı. Demet Akbağ’ı bir şekilde anladım da Funda Arar’ı hiç kimse mi uyarmadı? Yüzünün şişi bir şekilde eminim inecek, ama bu görüntüler hafızalardan hiçbir zaman maalesef silinmeyecek. Keşke ekrana çıkmak için biraz bekleseydi.

SIRA KADİR’DE

Antalya’da kendisine işkence yapan eşi Ramazan İpek’i öldüren ve 108 gün tutuklu kaldıktan sonra cezaevinden tahliye edilen Melek İpek de üniversite sınavına giren isimler arasındaydı. Birlikte ders çalıştığı küçük kızı İkra ile sınav heyecanını yaşadı. Melek’in hayali matematik öğretmeni olmak. Umarım başarır. Ve hikayesi birçok kadına ilham olur.

Bu haberi okurken gözümün önünden sevgilisi Özgür Duran’dan dayak yiyen Ayşe Dırla’yı kurtarmak isterken Özgür Duran’ın ölümüne neden olan Kadir Şeker geçti. Kadir Şeker, üniversiteye hazırlanıyordu. Hayali tıp fakültesine girebilmekti. Yaşanan bu acı olay yüzünden 12.5 yıl ceza verildi. Kadir’in davası şu an Yargıtay’da. Umarım bir an önce Kadir de tahliye olur ve kurduğu hayali gerçekleştirip o çok istediği tıp fakültesine girer. Hepimizin vicdanı biraz olsun rahat eder.

Haberin Devamı

BİRAZ İNSAF

Pandemiden dolayı son 1.5 yıldır seyahat edememek, tatil yapamamak hepimizde sıkıntı yarattı. Aşı yaşının 18’e kadar düşmesiyle rahat bir nefes aldık. Çevremde de neredeyse aşı olmayan kimse kalmadı. Hadi o zaman tatil planı yapalım diyoruz uçak, otel fiyatlarına takılıyoruz. Fiyatlar 3’e katlanmış durumda. Oteller, uçak şirketleri kazanamadıkları 1.5 yılın acısını bu yaz çıkarmaya yemin etmiş sanki. Aileleri düşünemiyorum bile. Biraz insaf.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder