Suna Akyıldız Olmadı Sinan
HABERİ PAYLAŞ

Olmadı Sinan

Sinan Akçıl’ın eşi Burcu Kıratlı yakında bir tiyatro oyununa başlıyor. Sinan Akçıl’a geçenlerde muhabir arkadaşlar öpüşme sahnesine izin verip vermeyeceğini sordu. Sinan da asla izin vermeyeceğini söyledi. Nereden bakarsan bak yersiz bir açıklama.

Kusura bakma da Sinan, Burcu her şeyden önce bir oyuncu. Yarın bir gün oynayacağı bir dizide böyle bir sahnesi olursa seti mi basacaksın? Bunun kararını verecek olan kişi Burcu. Eminim bu konuda hassas davranacaktır. Ama şimdi bunu söyleyerek yapacağı her işte bunun gündeme gelmesine neden olacaksın.

Haberin Devamı

YÜRÜME BANDI İSTEDİ

Bülent Ersoy yılbaşı için anlaşmasını yaptı. 1 milyon TL karşılığında Bolu Hampton By Hilton Otel’de sahneye çıkacak. Şimdiden otelde hummalı bir hazırlık başlamış Diva için. Öyle bir şey duydum ki kulaklarıma inanamadım. Bülent Hanım kısa mesafelerde bile yürümeyi sevmez ancak odasına spor amaçlı yürüme bandı istemiş. Yürür mü bilmem ama yürürse üzerinde bir kare fotoğrafını görmeyi çok isterdim.

İki gün önceden otele yerleşecek olan Diva, hamamın bir günlüğüne kendisi için kapatılmasını istemiş. Sabah kahvaltısında yiyeceği kruvasanın tarifi bile otelin aşçısına iletilmiş. Kahvaltı böyleyse öyle ve akşam yemeğini tahmin bile edemiyorum.

48’E DÜŞTÜ!

Yaz başından beri Gülşen fırtınası esiyor. Sahneye bir sporcu gibi hazırlanıyor. Her gün en az iki saat spor yapan Gülşen 48 kiloya inmiş. Bu arada bir giydiğini bir daha giymeyen popçunun artık kıyafetlerini koyacak yeri kalmamış. Geçenlerde yardımcılarıyla sahne kostümlerinin büyük bölümünü ayırmış, Gardrops’ta satılığa çıkarmış. Elde ettiği geliri de yine stiline harcıyormuş. Tümü marka olan ve yarı fiyatına satışa çıkan Gülşen’in kıyafetlerine rağbet çokmuş.

ARANAN AYŞE’YE ULAŞILAMIYOR

Pandemi öncesi ‘Efso’ şarkısıyla iyi bir çıkış yapan Ayşe Hatun Önal uzun zamandır ortalarda yok. En son annesinin cenazesinde görülen Ayşe Hatun Önal’a arkadaşları bile ulaşamıyormuş. O kadar başarılı işler yapıp bu kadar istikrarsız olan sanırım tek isim. Ses, fizik, tarz her şey var maalesef Ayşe ortalarda yok. Duyduğuma göre; yine kendini kapatmış. Uzun bir süre de ortaya çıkacak gibi görünmüyor.

Haberin Devamı

ASIL MALZEMEYİ KENDİSİ VERDİ

Magazin haberciliği yapmak dışarıdan tatlı, renkli bir iş olarak görünse de aslında en zor iştir. Uzun uzun yazmaya kalksam köşem yetmez anlatmaya. O magazini küçümseyenlerin bile en çok okudukları sayfalardır aslında. Ama bakmadıklarını söyleyince daha entelektüel görüneceklerini düşünürler. Bir de kendilerini magazinin dışındaymış gibi görüp ‘magazine malzeme’ olma küçümsemeleri yok mu asıl en komikleri onlardır. Geçenlerde Erdal Beşikcioğlu’nun tiyatro oyunu ‘Acting’in galası vardı.

E haliyle galaya magazinciler çağırıldı. Erdal Beşikçioğlu genç oyuncularla ilgili tuhaf bir açıklama yaptı. Şimdi kimsenin tiyatro sanatçısı olmak istemediğini, eskiden okulların tiyatro sanatçısı yetiştirdiğini, artık magazine malzeme olacak oyuncuların yetiştiğini söyledi. Hem magazini küçümsedi hem de genç oyuncuları. Ve bu röportajı verdiği kişiler de magazincilerdi. Erdal Beşikçioğlu, yaptığı işlerle gazete ve televizyonların hangi bölümünde yer almak isterdi bilmem ama uzun vadede ‘magazine malzeme’ olacağı kesin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder