Suna Akyıldız Reyting düşük maliyeti büyük
HABERİ PAYLAŞ

Reyting düşük maliyeti büyük

Haberin Devamı

Reyting düşük maliyeti büyükGeçen akşam dizi yapımcısı bir arkadaşımla yemekteydim. Konu dönüp dolaşıp TRT 1'de yayınlanan Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı 'Diriliş Ertuğrul Gazi' dizisine geldi. Dizinin haftalık bütçesinin 1,5-2 milyon TL'yi bulduğunu söyleyince gözlerim faltaşı gibi açıldı. Arkadaşım; dizide iki ayrı ekibin çalıştığını, ödenen ücretlerin normal dizi çekiminin iki kat üzerinde olduğunu söyledi. Dizinin reytingilerine bakınca; Muhteşem Yüzyıl'ın neredeyse çeyreği kadar. Maliyeti ise tam tersi. Oyuncular da normalin üzerinde fiyatlar alıyorlarmış. Neredeyse hepsinin ayrı ayrı karavanları varmış. (Karavan genelde başrol oyuncularına getiriliyor.) Yapımcı arkadaşım yemekten kalkarken de "Engin Altan Düzyatan daha önceki dizilerden 15-20 bin TL kazanıyordu. Şimdi bölüm başına 65 bin TL alıyor" dedi.




Reyting düşük maliyeti büyükHER AN EVLENEBİLİR...
Eliz Sakuçoğlu'nu Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra ilk kez bu kadar mutlu görüyorum. Tasarımcı Benan Beran ile birlikte. Konserlerini, sahnesini, kostümünü, ne yiyeceğini, reklam çekimlerini, TV programlarını düşünmediği biriyle birlikte. Eliz'in yakın çevresinden biri geçenlerde kulağıma şunları fısıldadı: "Eliz uzun zamandır bu kadar mutlu. Birbirlerine o kadar aşıklar ki her an bir sürpriz yapıp evlenirlerse şaşırmam." Küçük bir not: Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz resmi nikah kıymış. Çift uzun süre evliliklerini inkar etmişti. Haberin doğruluğu netleşince ikili boşanmış, sonra ilişkilerine devam etmişti.


Reyting düşük maliyeti büyük
KULAĞIMA GELENLER
* Gold filmin sahibi Faruk Turgut, Show TV'de ekrana gelen 'Asla Vazgeçmem' dizisinin ikinci sezonunda Amine Gülşe'yi öldürüp diziden çıkartmak istemiş. Tolgahan Sayışman "Acele etmeyin; Amine seneye daha iyi olacak. Ben de yardım edeceğim. Çok iyi bir kız" deyip Faruk Turgut'u ikna etmiş.
* Sarp Levendoğlu'nun alkolü çok sevdiğini neredeyse bilmeyen yok. Hatta bir keresinde yine alkolü fazla kaçırıp taksinin içinde uyuyakalmıştı. Bu problem yüzünden de bir süredir eşi Birce Akalay ile sorun yaşıyormuş. Araları gerginmiş.



BİR DESTE PARA

Son günlerde duyduğum en tuhaf şeyi paylaşmak istiyorum. Bir grup kız arkadaş, bir partide ülkenin ünlü komedyenlerinden biriyle tanışıyor. Gecenin sonunda hep beraber komedyenin evine gidiyorlar. Kızlardan biri tuvalete giriyor. Elini yıkarken lavabonun yanında bir deste para görüyor! Tabii anlam veremiyor. Saat olmuş 03.00-04.00. Eh alkol da var, şaşırıyor. Sormaya da utanıyor. Oradaki para aylardır hem o kızın, hem de benim kafamı kurcalıyor! İnsan tuvalete neden bir tomar para bırakır? Gişe hasılatları o kadar çok demek ki!

4

Sıradaki haber yükleniyor...
holder