Suna Akyıldız Şaşırt artık bizi Hadise
HABERİ PAYLAŞ

Şaşırt artık bizi Hadise

Hadise önceki akşam Silivri Yoğurt Festivali’nde sahneye çıktı. Konser için dansçılarıyla yaptığı provalar hafta başından beri sık sık sosyal medyada yer aldı. Sahne şovuna diyecek bir sözüm yok, şahane hazırlanmış. Hatta son iki şarkısı ‘Küçük Bir Yol’ ve ‘Hay Hay’ bu yaz favorim.

Fakat her konserde giydiği aynı model, farklı renkteki taşlı mayoları ve uzun çizmelerinden sıkılan sadece ben miyim? Dejavu gibi. Her kim Hadise’nin önüne bu kıyafetleri giymesi için getiriyorsa kesinlikle ona kötülük yapıyor. Bir an önce sahnede mayo ve uzun bottan kurtulmazsa Beyonce, Jennifer Lopez taklidi olarak namı yürüyeceğe benziyor. Kendi tarzını bulması ve artık izleyiciyi şaşırtması şart.

Haberin Devamı

AHBAP’I KİME EMANET EDECEK?

Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap, 6 yılda büyüdü ve birçok şehirde faaliyet göstermeye başladı. Yangın, sel, deprem, SMA hastası çocuklar, ameliyat olması için yardım bekleyenler derken şahane işlere imza attı. Müthiş bir iyilik hareketine dönüştü. Haluk Levent de her evin evladı, kardeşi, arkadaşı, oğlu oldu. Dün gece bir açıklama yapan Haluk, 6 yıldır yürüttüğü Ahbap başkanlığını önümüzdeki yıl 26 Kasım’da başka bir arkadaşına devredip yurtdışına yerleşeceğini, sadece gönüllüsü olacağını açıkladı.

Bir anda gündem değişti. Yerine kim gelir, kimi aklından geçiriyor bilmiyorum. Sadece hissettiğim Haluk’un çok yorulduğu ve bir süre dinlenmek istediği. Bu her cümlesinden anlaşılıyor. Bu konuda arkadaşlığımıza dayanarak Haluk’a 2 önerim olacak. Son yaşanan yangınlarda büyük bir özveri ile çalışan Şahan Gökbakar ve Demet Akalın benim favorim. Bu işi hakkıyla yapacaklarına eminim. Demet Akalın zaten bir dernek kurmak istemiyor muydu? İşte fırsat. Hele Şahan ile şahane bir ekip olurlar.

UMUT OLMAYA DEVAM

Kansere karşı verdiği mücadele ve yaşam enerjisiyle hepimizin kalbinde taht kuran üniversite öğrencisi, 21 yaşındaki Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü anlatan ‘Demir Kadın Neslican’ın filminin fragmanı geçenlerde yayınlandı. Neslican ile ilgili ne zaman bir haber okusam veya onunla ilgili bir fotoğraf önüme düşse hep gözlerim dolar. O Karadeniz’in inatçı kızının mücadelesi, azmi film şeridi gibi gözümün önünden geçer.

Haberin Devamı

Şimdi Neslican, beyazperdede hayat buluyor. Önceki gün filmin fragmanını izledim. Yine üzerime yapışmış hep aynı duygu. Ve kalbime ok gibi saplanan şu sözler: “Hayat bana 19’unda en sert yüzünü gösterdi. Bu hastalık benden bacağımı aldı evet ama ayakta durabilmek için 2 bacağa değil umuda ihtiyacım olduğunu öğretti. Şimdi kaybettiğim bacağın yerine bana ayakta kalma gücü veren milyonlarca insan var. Umudu ve mücadeleyi paylaştığım...” Film 7 Ocak 2022’de vizyona girecek. Eminim ölümünden sonra da birçok insana umut vermeye devam edecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder