Suna Akyıldız Seda Sayan'a rakip oldu
HABERİ PAYLAŞ

Seda Sayan'a rakip oldu

Şarkıcı Berksan, Fransız askısı denen yöntemle kaşını, gözünü, boynunu ve çenesini gerdirmiş. Amacı dünyaca ünlü Amerikalı model Jeremy Ray Meeks’e benzemekmiş. Sosyal medya ise Berksan için “Hayaller Jeremy, gerçekler Seda Sayan” yorumları yapmaya başladı bile. Fransız askısı dendiğinde aklıma ilk gelen isim hep Seda Sayan’dı, Berksan yaptığı bu hamle ile onun bile önüne geçti. Ameliyat izleri geçip yeni yüzüne kavuştuğunda Jeremy’ye mi benzer, Seda Sayan’a mı bilmem. Ama bu estetiklerle Seda Sayan’ın en büyük rakibi olduğu net.

Haberin Devamı

Estetiğe karşı değilim, fakat erkekte abartılı estetiği çok itici buluyorum. Mustafa Sandal ve Acun Ilıcalı’nın hala göz kapağı ameliyatını bile konuşurken, Berksan’ın Fransız askısına nasıl alışacağız onu da zaman gösterecek. Umarım Berksan erkeklerde yeni bir akımın öncüsü olmaz.

BİRKAÇ HAFTAYA BARIŞIRLAR

Son bir haftadır yine Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl ayrılığı gündemde. Yanlarında başka birini görmedikçe, kimsenin bu ilişkinin bittiğine inanası gelmiyor. Herkesin ortak kanısı tekrar barışacakları yönünde. İlişkileri hakkında açıklamaları genelde hep Sinan yapardı, bu sefer tam tersi oldu.

Burcu da konuşmaya başladı ve oldukça ılımlıydı. Ayrılıklarının ihanetle alakası olmadığını, üçüncü şahısların sadece barıştırmak için araya girdiklerini söyledi. İkisinin de gösterdiği tavır, yaptıkları kaçamak açıklamalara bakınca bana ayrılık değil de orta yolu bulmaya çalışmak gibi geldi.

Henüz öyle söylenildiği gibi açılmış bir dava, tamamen ayrılmış bir ev yok ortada. Sinan’ın eşyaları hala Burcu ile kaldıkları evde duruyor. Çift arasında telefon trafiği de başladı. Sinan’ın önümüzdeki hafta yeni şarkısı çıkıyor. Eğer son dakika bir sürpriz olmazsa, birkaç haftaya yakındır barışmaları.

EMEĞİNE SAĞLIK SEMA ERGENEKON

Pazar akşamları bir yere gitmem, birilerini davet etmem söz konusu bile olamaz. Çünkü başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Kanal D’nin dizisi ‘Yargı’ var. Öyle güzel seçilip bir araya getirilmiş bir kadro ki hepsini teker teker alkışlamak istiyorum.

Haberin Devamı

Ama en büyük alkış dizinin senaristi Sema Ergenekon’a. Tam hikaye burada biter artık dediğim yerde öyle bir şov yapıyor ki, önümüzdeki haftayı iple çekmek zorunda kalıyorsun. Koca dizinin en büyük ve en ağır yükü tek başına omuzlarında. Dizide ‘Eren Komiser’i oynayan eşi Uğur Aslan ise rolünün hakkını sonuna kadar veriyor.

Öyle eş tarafından torpilli olduğunu düşünen varsa haksızlık etmiş olur. Öyle güzel kurgulamış ki Sema Ergenekon, insan oyuncuların tüm hikayelerine daha geniş ver verilsin istiyor. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Keşke kadın senaristler daha da çoğalsa.

VİDEOLARA BAYILDIM

Sanat camiasında sevdiğim bir kaç çift var. Bunlardan biri Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, diğeri ise ilk aklıma gelen Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz. Yaşayıp yansıttıkları hayatlar asla kurgu gibi gelmiyor. Nasıl yaşıyorlarsa, onu yansıtıyorlar. Yani iyi, mutlu, kusursuz görünmek gibi bir kaygıları yok.

Bu iki çiftin de en büyük özellikleri inanılmaz hayvansever olmaları. Bu hafta iki videolarına denk geldim. Biri Kıvanç ve Başak Dizer’in Bodrum’daki rehabilitasyon merkezini ziyaretleri sırasında çekilen videolarıydı. Bir sokak köpeğinin Kıvanç’a kendini sevdirmek için yaptıklarına gözlerim doldu.

Haberin Devamı

Çift aynı barınaktan ‘Çaça’ adını verdikleri bir de köpek evlat edindiler. Başak Dizer 4 aylık hamile. Şimdiden doğacak çocuklarının hayvanlarla iç içe büyüyeceği ortamı düşündükçe nasıl mutlu bir çocuk olacağını tahmin edebiliyorum. İkinci video ise Müge Boz’un 2 yaşındaki kızı Vina ile birlikte gittikleri semt pazarındaki görüntüleriydi.

Müge alışveriş yaparken Vina hemen yanına gelen sokak köpeğini sevmeye başladı. O anları annesi videoya aldı ve sosyal medyada paylaştı. Tekrar tekrar izledim. Bu iki videoya kalbimi bıraktım. Vicdanlı çocuklar yetiştirmek için hayvanlar en güzel öğretmen.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder