Suna Akyıldız Seda Sayan'ın kanatları altında Gaziantep'ten New York'a...
HABERİ PAYLAŞ

Seda Sayan'ın kanatları altında Gaziantep'ten New York'a...

Allah herkese Erkan Çelik şansı versin

Geçen gün Instagram'da dolaşırken önüme Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik'in bir fotoğrafı düştü. 2012'ye gittim; Erkan Çelik'in Twitter'da Seda Sayan'ın gönlününü nasıl kazandığını ilk ben yazmıştım.

Seda Sayanın kanatları altında Gaziantepten New Yorka...

Gaziantep'te tezgahtarlık yapan Erkan Çelik aşkı uğruna karısını, yuvasını, memleketini, işini, aşını bırakıp İstanbul'a gelmişti. Şimdi Seda Sayan sayesinde dünyayı dolaşıyor. Önceki gün Amerika'daydılar.

Seda Sayanın kanatları altında Gaziantepten New Yorka...

Erkan Çelik New York'tan bol bol fotoğraf paylaşmış. Sevgilisine bisiklet turu attırmış. John Lennon'ın anıtını ziyaret etmiş. Central Park'taki görüntüsünün altına da şu notu yazmış; "Arkamdan sallamayan kaldıysa biraz daha sallasın!" Arkasından sallayanlar kesin onu kıskanananlardır. Yoksa böyle bir başarı öyküsü atıp tutulmayı değil, ayakta alkışlanmayı hak ediyor. Allah herkese Erkan Çelik şansı versin.

Haberin Devamı

Çiftin ortak projesi ne?

Günlerdir diyorum ki; "İyi ki Beren Saat şu 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde oynamış!" Taksim'de düzenlenen 'Kadına Şiddet' yürüşündeki hali gözümün önünde hala; gururlu, dimdik, azimli. Doğrusu o günlerde reklamını yapıyor zannetmiştim. Fakat daha sonra o da ne? Beren Saat neredeyse tüm sosyal olaylarda Instagram sayfasından açıklamalar yapmaya başladı. Hatta eşi Kenan Doğulu'yu bile değiştirdi. Kenan Doğulu son konserinde 'Özgecan Yasası'na destek verdi. Şarkı söylerken barkovizyonda kadınlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yer aldı. Çifti tanıyan bir arkadaşım "Beren, Kenan'ı çok değiştirdi. İkilinin kadın sığınma evleri için de projeleri var. Yakında herkes duyacak" dedi. Helal olsun Beren Saat'e.

KULAĞIMA GELENLER

* Orhan Gencebay ile Ferdi Tayfur'un birlikte çıkarmayı planladıkları düet albümü askıya alınmış. Ortak albüm öncesi Orhan Gencebay bir solo çalışma yapmaya karar vermiş.

* Harun Tan eski eşi Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile barışmasına çok bozulmuş. Dil döküp uyardığı Ebru Şallı'nın laf dinlememesine kızmış.

* Kıvanç Tatlıtuğ'un ABD’ye yapımı Vikings dizisinde üçüncü sezon konuk oyuncu olacağı söylenmişti. Meğer öyle bir teklif hiç gelmemiş. Kıvanç Tatlıtuğ'un dizileri yapım şirketine gitmiş. Fakat kabul görmemiş.

Haberin Devamı

* Kenan İmirzalıoğlu, Aralık'tan beri aşk yaşadığı Sinem Kobal isteyince cep telefonunu değiştirmiş.

* Eşi Malkoç Süalp ile yaşadığı kötü günlere sünger çekmeye çalışan Bade İşçil bu sezon mutlaka ekranda olacakmış. Ya bir sit-com ya da reklam filminde oynayacakmış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder