Suna Akyıldız Selda Bağcan tam bir efsane
HABERİ PAYLAŞ

Selda Bağcan tam bir efsane

Geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü sanatçımız Selda Bağcan’ın açıkhavada verdiği konsere gittim. İlk kez sahnede canlı canlı izlemek nasip oldu. Sahneye adımını atmasıyla adeta yer yerinden oynadı. Seyirci ile o kadar samimi ve içten ki, sanki kahveye içmeye gelmiş 5 bin kişiyi evinin salonunda ağırlıyor gibiydi. Sahne performansı, şarkıları inanılmazdı.

Seyirci, genelde konser sonunda ayağa kalkar ama Selda Bağcan hayranları daha ikinci şarkıda ayağa kalktı ve dakikalarca alkışladı. Hele İzmir Marşı’nı okurken gözyaşlarımı tutamadım. Konser alanı “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye inliyordu. Sanatçı alkıştan uzun süre konuşamadı. Bu zamana kadar hiç Selda Bağcan konserine gitmediğim için kendime çok kızdım. Sonra sahneye “Türkiye’nin Madonnası” dediği Aleyna Tilki’yi davet etti. Aleyna o gece söylediği sözler, kurduğu cümlelerle hepimizi şok etti.

Haberin Devamı

Uzun zamandır duygularını bu kadar güzel ifade eden bir şarkıcı ne yalan söyleyeyim görmedim. Öyle güzel türkü okudu ki, mest olduk. Konser sonunda Etiler Sarıhan çorbacısında aldık soluğu. Sabahın ilk ışıklarına kadar konuştuk. Yazmaya kalksam sayfalar yetmez. İnanılmaz bir hayat hikayesi. Çok ama çok ünlü bir yapımcı hayatını film yapmak istiyormuş. Henüz netlik kazanmamış.

Umarım olur. İnanılmaz mütavazı, aydın ve bir o kadar da sevecen. Onunla geçirdiğim o 5 saatlik zaman dilimi, ileride anılarımı yazarsam, hafızamın en güzel yerine şimdiden kaydoldu. Bu arada hayatta hani hepimizin ölmeden önce yapılacaklar listesi vardır ya bunun en başına mutlaka Selda Bağcan konserini ekleyin. Alacağınız keyfi ve mutluluğu yıllar boyunca sevdiklerinize aktaracağınıza eminim.

HAFTANIN DEDİKODUSU

Türkiye’nin en önemli erkek oyuncularından biri şu sıralar film çekimi için İstanbul dışında. Uzun zamandır alkol sorunu yüzünden sık sık gündeme gelen oyuncumuz geçen hafta sette terör estirmiş. Bir set çalışanına ağza alınmayacak küfürler etmiş.

Tüm ekip resmen illallah demiş. Setin son günü ise kaldıkları otelde bir hayranını dövmeye kalkmış. Olay karakolda bitmiş. Hayranı binbir rica ile şikayetini geri çekmiş. Keşke yapımcılar bu şımarık, egosu tavan yapmış, her türlü rezilliği kendilerinin hakkıymış gibi gören oyunculara prim verene kadar pırıl pırıl, köşelerinde iş bekleyen yetenekli oyunculara kapıları açsa, onlara şans verip topluma sunsa.

Haberin Devamı

ÇAĞLA’DAN ÖZÜR DİLEMİŞ

İş insanı İzzet Antebi’nin eski eşi Didem Sarı, boşanma kararı çıkmadan önce Antebi’nin manken Çağla Şıkel ile aşk yaşadığını ileri sürmüş, yazışmalarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Çağla, bu paylaşımlar üzerine Didem Sarı’ya dava açmıştı. Duyduğuma göre Didem Sarı, araya ortak dostlarını sokarak Çağla Şıkel’den özür dilemiş ve davayı geri çekmesi için rica etmiş. Çağla’nın da bu özürden sonra geri adım atacağı söyleniyor. Ne karar vereceğini ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder