Suna Akyıldız Törenlerin kadroluları
HABERİ PAYLAŞ

Törenlerin kadroluları

Geçen hafta 3 ödül töreni vardı. Hangi fotoğraf dosyasına baksam hep aynı isimleri gördüm. Pandeminin acısını çıkarırcasına bir o ödül töreninden diğerine koşturmuşlar. Belki de aldıkları ödülü kendilerince hak edilmiş saydılar. Törenlerin kadroluları da eksiksiz oradaydı. İlk 5 belli. Hangi muhabirle konuştuysam liste şaşmadı. Şimdi tek tek yazıp kimseyi üzmek istemiyorum. Onlar kendilerini iyi biliyor. Gelmeyenin ödül alması bu törenlerde neredeyse imkansız. Gelemedikleri anda geceye gelen şanslı kişiye devredilen bir sistem. İçlerinde hak eden yok mu? Tabii ki var. Bir elin beş parmağını geçmez ama.

Haberin Devamı

Gönül istiyor ki aynı isimleri görmek yerine Türkiye’nin en büyük starlarının olduğu, Şener Şen’in yılın erkek oyuncusuna, Türkan Şoray’ın yılın kadın oyuncusuna, Cem Yılmaz’ın yılın stand-up’cısına, Sezen Aksu’nun yılın şarkısına, Ajda Pekkan’ın yılın popçusuna halkın oylarıyla ödül verdiği, ‘Oscar’ kalitesinde törenler yapılsa. Bu kadar ismi aynı sahnede ve aynı salonda görür müyüz bilmem. Benim ki de hayal işte.

ESRA İLE DEMET BARIŞACAK MI?

Esra Balamir aradı. Laf döndü dolaştı, Demet Akalın ile küslüğüne geldi. Demet tipik Boğa burcu. Benim gibi çabuk alınıp kırılanlardan. Ben kendi adıma bu duyguları törpüledim. En azından yaşanan olayın üzerine bir gece yatıp düşünmeden artık fevri kararlar vermiyorum.

Esra yıllara dayanan dostluklarının bu duruma gelmesinden üzgün. Aynen şunları söyledi: “Kırılmak, darılmak inan mühim değil. Sonuçta onlar benim ailem. Bugün küseriz, yarın barışırız. Ama asıl üzüldüğüm Demet’e bu durumda yapılan kötü yorumlar. Hiçbirini hak etmiyor. Çünkü onun kalbini biliyorum.” Elçiye zeval olmaz. Umarım en kısa zamanda barışırlar. Demet’in bir tarafı çocuk gibidir. Ve Esra’nın başına bir şey gelse eminim en önce o koşar.

HADİ AJDA PEKKAN

İki yıl önce usta söz yazarı Şehrazat’ın evinde oturuyoruz. Sağ olsun Şehrom, arada yaptığı şarkıları dinletir ve bundan inanılmaz mutlu olurum. Kasasında saklı o kadar çok şarkı var ki, ne siz sorun ne ben anlatayım. Ama içlerinden biri benim favorim.

Haberin Devamı

Şarkının adı ‘Bi Tık’. Hiç unutmuyorum şarkı bitince bana “Bu parçayı sence kim okumalı?” diye sormuştu. Hiç tereddüt etmeden Ajda Pekkan yanıtını vermiştim. Ve aynen dediğim gibi Ajda Pekkan şarkıyı dinler dinlemez hemen almış. Öyle güzel okumuş ki. Bir şarkı bir kadına ancak bu kadar yakışır. Umarım Ajda beklemez de bu yaz çıkarır. Pandemiden dolayı zor bir yıl geçirdik. Hepimizin ‘Bi Tık’ morale, eğlenmeye ihtiyacı var malum.

BRAVO HANDE

Nişantaşı ünlüler için adeta podyum gibi. O podyumda yürüyüp günlerce haber olanları ayakta alkışlıyorum. Bu aralar benim Nişantaşı favorim Hande Yener. Farklı giyim tarzı ve kombinleri ile estiriyor. Kimileri rüküş bulsa da kendisi ile ilgili konuşturmayı biliyor. Farklı olmak, fark yaratmak ve taktığın tokayla, giydiğin ayakkabıyla bile konuşulmak. Bravo Hande. Yeni kombinini merakla bekliyorum.

TAM 47 YIL DİLE KOLAY

Ünlü Psikiyatrist, Prof. Dr. Arif Verimli 47 yıllık hayat arkadaşı Aydan Verimli’nin bir fotoğrafını Twitter’da paylaşıp altına; “İyi ki doğdun 47 yıllık hayat arkadaşım, canım eşim Aydan. Tanışmamızdan bu yana beraber 47 yıl, iki evlat, daima sevgi, saygı... Çok teşekkür ederim eşime, iyi ki var” yazdı...

Haberin Devamı

Evliliklerin pamuk ipliğine bağlı olduğu şu dönemde Arif Verimli’nin bu paylaşımı adeta içimizi ısıttı. Tamam evlilikte saygı çok önemli ama 47 yıl bir kadını ya da aynı adamı sevmek. Bunun mutlaka başka bir sırrı da olmalı. Belki ilerleyen zamanlarda bizlerle paylaşır. Yine de aşkın ve sevginin hâlâ var olduğunu gösterdiğiniz için çok teşekkürler hocam.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder