Tuğçe Özcan Güzelliğini pazarlık masasına yatırma!
HABERİ PAYLAŞ

Güzelliğini pazarlık masasına yatırma!

Yer gök dudak dolgusu yaptırmak isterken felakete uğrayan Merve Hemşire’nin haberleri ile sarsılınca bazı konulara dikkat çekmek bir kez daha farz oldu.

Dudak, burun ya da çene…

Küçük dokunuşlarla bu bölgelerde çok iyi sonuçlar yakalamak mümkün. Dolgu uygulamaları ile hafif burun kemerleri gizlenebilir, yüzde altın orana yaklaşmak için çeşitli hamleler yapılabilir, daha belirgin bir çene hattı ya da daha etli ve dolgun bir dudak oluşturulabilir.

Dolgu yaptırmak istenilen bölge neresi olursa olsun, bilgi almak için aranılan merkeze ilk önce “fiyat” sorulur. İşte bu adıma dikkat! Lütfen bilgi almak için aradığınız merkeze, fiyattan önce şu 3 soruyu sorun:

Haberin Devamı

İşlemi kim yapacak, yetkinliği nedir? Bu işlemleri yapmakla yetkili kişilerin dermatoloji uzmanları ya da plastik cerrahlar olduğunu unutmayın.

İşlemin yapılacağı merkez/kurum neresidir?

Kullanılacak olan dolgu ne markadır? Amerikan FDA onayı var mıdır?

İşte bu sorulara tatmin edici cevaplar aldıysanız, fiyat konusundaki pazarlığınız bundan sonra başlasın. Maddiyat herkes için çok önemli evet, ama paha biçilemeyen bir şey var ki o da sağlığınız. Lütfen daha iyiye ulaşayım derken sağlığınızı ve güzelliğinizi pazarlık masasına yatırmayın.

Dudak dolgusu ve tüm dolgular, bir ihtiyaç değil lükstür. Dolayısıyla iki kuruşu denkleştirip olmayacak merkezlere gitmek yerine, maddi açıdan rahat olduğunuz bir dönemde güvendiğiniz bir hekim ve merkeze giderek yaptırın. Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayın.

KÖTÜ EMSALLER, İYİ YERLER İÇİN SİZİ KORKUTMASIN!
Bu olaydan sonra dudak dolgusu yaptırmak isteyen tüm kadınlarda aynı tedirginlik başladı. Aslında bu olay, ucuz fiyatın cazibesine kapılan birçok kişiyi silkeleyerek kendine getirdi ama öte yandan kötü emsaller işini hakkıyla yapan, kaliteden taviz vermeyen merkezlere olan güveninizi de boşa çıkarmasın.

Özellikle estetik cerrahinin kalbi olan İstanbul’da bu işi hakkını vererek yapan, son derece güvenli ve kaliteli dolgular kullanan çok iyi dermatologlar ve işinin ehli plastik cerrahlar var.

ETİKETİNİZİ İSTEYİN!
Bugün piyasada bulunan kaliteli tüm dolguların içinden seri numarası, markası ve ürüne ait bilgilerin olduğu 2 adet sticker çıkıyor. Bunlardan biri hastanın dosyasına yapıştırılır, diğer de hastanın kendisine verilir. Dolgu yaptırdığınız zaman kurumunuzdan bu etiketlerden birini istemeyi unutmayın. Böylece hangi markanın, hangi ürününün kullanıldığını bilmiş olursunuz.

UZUN ÖMÜRLÜ OLANA TAKILMAYIN!
Genellikle maddi gerekçeler yüzünden dolgu yaptıran kişiler bunun uzun süre dayanmasını ister. Oysa bir dolguda kalıcılık artırımı için konulan maddeler ya da oluşturulan kimyasal bağlama işlemleri vücut için alerjik olabiliyor ve dahası topaklanma yapabiliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder