Tuğçe Özcan Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar

Her yeni yılda içimizde aynı heyecan, aynı değişim rüzgarını yaşıyor olmak bence harika bir içsel motivasyon. Nerede ne yapıyor olursanız olun, yeni bir yılı güzel karşılayacak olmak iç dünyamızı da güzel şeyler için hazırlıyor. İşte bu yüzden yılbaşı gecesinde bence hepimizin hayatlarında diğer akşamlardan biraz daha fazla ihtişam, biraz daha fazla özenilmiş olma durumu olmalı. İster büyük bir davete katılın, ister evinizde mütevazı bir kutlama planlayın yeni yıl gecesine biraz daha özenli hazırlanmanın sizi de çok iyi hissettireceğini unutmayın.

Haberin Devamı

KURALLARI SİZ YAZIYORSUNUZ

Yeni yıl gecesi kuralları tamamen siz yazıyorsunuz. Yani o akşam deyim yerindeyse “paşa gönlünüz nasıl isterse öyle” olmalı. İster en şık pijamanızı ve pofuduk terliklerinizle yeni yılı sımsıcak karşılayın, ister evinizde en pırıltılı gece elbisenizi giyin. Yeter ki, kendinizi iyi hissettirecek bir akşam planlayın.

Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar

PLAYLİST HAZIRLAYIN

Televizyon kanalları yeni yıl gecesine çok özenli hazırlanıyor. Büyük sanatçıların konserleri ,eğlence ve show programları, malum markanın senede bir kez yapılan iç çamaşırı defilesi derken nereyi izleyeceğiz şaşırıyoruz. Ben geçen sene Ümit Besen’in enfes konserini izleyerek yeni yıla girmiştim. Televizyon programları ne kadar dolu olursa olsun, bence yılbaşı gecesi eğer evde olacaksanız mutlaka önceden bir playlist hazırlayın derim. Reklam aralarında keyfiniz bölünmesin.

KIRMIZI YENİ YILIN FITRATINDA VAR

Yeni yıl gecesi kırmızı iç çamaşırı giymenin kadınlar arasında şans getirileceğine inanılır. Aşkın ve tutkunun rengi olan kırmızı çamaşırlar, özenle yılbaşı gecesi için hazırlanır. Yeni yıl ile fazlasıyla iç içe olan kırmızı rengi ojelerinizde, rujunuzda hiç olmazsa ufak bir aksesuarınızda da olsa taşımayı ihmal etmeyin.

Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar

YILBAŞI GECESİNİN LEZZETLERİ

Atıştırmak için sıcacık kestane kebap, akşam yemeğinde lokum gibi pişmiş bir hindi ve yanında mis gibi tereyağlı bademli pilav, tatlı zamanında karaorman pastası desem eminim sıradan bir günün mönüsü olmadığını anlarsınız.

Hem kışa, hem de yeni yıla özel tatlara özel gecenizde yer vermeyi unutmayın.

Haberin Devamı

FUL İHTİŞAM

Yeni yıl gecesinde dışarıda olacaksanız dilediğiniz gibi abartmak için alın size mükemmel bir fırsat. Kendi stiliniz ve zevkiniz doğrultusunda ışıltılı aksesuarlar, göz alıcı makyajlar ve tarzınızın çarpıcı detayları ile geceye imzanızı atın. Siyah sade elbiseniz için giyilebilecek 364 gece daha var.

Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar

KONFORU ATLAMAYIN

Yüksek topuklu stilettolar, takma kirpikler ve saça eklenen postijler, büyük küpeler sizi çok daha çekici gösterebilir, kabul. Ama gece boyunca dans edip eğleneceğinizi göz önüne alarak konforsuz seçimlerden uzak durun. Önemli olan insanların ne düşündüğü değil, sizin ne hissettiğinizdir.

ACİL DURUM KİTİ EDİNİN

Genellikle seyahatlerde ya da düğünlerde çantamda her zaman acil durumlar için bir şeyler olur. Ağrı kesici, kaçan çorap için şeffaf oje, (hatta arabamda yedek çorap ve yedek ayakkabım daima vardır) mide hapı, ayakkabı vurmalarına karşı yara bandı. Otellerde olan minik dikiş setleri ise böyle zamanlarda çantanızda gerçek bir kurtarıcıdır. Eğer takma kirpik taktıysanız, yapıştırıcınızı çantanıza mutlaka atmayı unutmayın. Dışarıda sabahın ilk ışıklarına dek süren kutlamalarda bunlardan bazıları size lazım olabilir.

Haberin Devamı

Yılbaşı gecesi hazırlığı için tüyolar

FOTOĞRAF ÖNEMLİ

Eğlencenin en güzel yerinde sosyal medya için paylaşım yapmak sıkıcı biliyorum ve bu çoğu zaman anı kaçırmak demek. Ama güzel akşamlarınızdan size kalacak anılar da olması lazım. Dolayısıyla “ bu akşam telefona el sürmek yok” derseniz, muhtemelen bu geceyi hatırlayacak bir anınız da olmayacak.

Siz en iyisi bol bol resim çekin, ama paylaşma kısmında hayattan kopmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder