Ufuk Tarhan COVID-19'dan sonra sıra uzaylı ziyaretinde mi?
HABERİ PAYLAŞ

COVID-19'dan sonra sıra uzaylı ziyaretinde mi?

COVID-19 salgınından sonra dillere pelesenk olan “Bir uzaylılar eksik, onlar da gelirse tam olacak” şakası gerçek mi oluyor? Virüs yüzünden evlere kapanan insanoğlu salgından sonra da uzaylılar yüzünden mi evlere kapanacak? “Evden çıkmayın bulaşır” tembihinin yerini “Evden çıkmayın uzaylılar kapar” mı alacak? Şimdi de sıra buna mı geliyor? Akıllarda deli sorular...

COVID-19dan sonra sıra uzaylı ziyaretinde mi

BU KONUYA NEDEN Mİ SARDIM?

Ocak 2021’de Amerikan Merkezi Haberalma Örgütü (CIA), beklenmedik bir şekilde UFO’larla (Unidentified Flying Objects - Tanımlanamayan Uçan Objeler) ilgili iki milyon sayfadan fazla UAP’a (Unidentified Aerial Phenamona - Tanımlanamayan Hava Olayları) ait indirilebilir formattaki belgeyi John Greenewald tarafından yönetilen The Black Vault adlı web sitesinde yayınladı.

Haberin Devamı

Basına sızan daha doğrusu sızmış gibi servis edildiğini düşündüğüm belgeleri ele geçirip yayınladığı iddia edilen ve bilgi özgürlüğü aktivisti olduğu belirtilen John Greenewald ise tam bir muamma. Yaptığım Google araştırmasında bilgi özgürlüğü savunucusunun kendisi hakkında doğru dürüst hiçbir bilgiye erişemedim. İsmini yazıp arama tuşuna bastığınız anda direkt site ile aynı adı taşıyan kitabı ve kitap hakkında hemen hemen birebir aynı haberler, yorumlar çıkıyor.

Bu da bana yapay zeka destekli bir kasıtlı iletişim, gündem yaratma çalışması olduğunun ispatı gibi görünüyor. Nisan 2021’de bir kez daha “Uzaylılar aslında çoktan geldiler” kıvamında haberler aklı başında bütün medya kuruluşlarında yer aldı. Haberi sızdıran bu kez de Luis Elizondo adında eski bir Pentagon çalışanı.

Yayılan fısıltılara göre ABD Hükümeti bu haziranda UFO’larla ilgili öyle deliller ifşa edecek ki hepimiz koltuklarımızdan zıplayacağız. Medyanın çok ilgisini çeken, haziranda yayınlanması beklenen raporun özellikle orduya ait yerleşkelerin etrafında görülen ve ne oldukları açıklanamayan uçan nesneler hakkında da önemli deliller kapsadığı belirtiliyor.

ELON MUSK: ÇOK GEZEGENLİ BİR UYGARLIK KURMALIYIZ

Hem Pentagon sızıntısı haber hem de “Gelecek nasıl olacak?” sorusuna her yanıtın altından çıkan 21. yüzyılın en ilginç liderlerinden Elon Musk’ın, SpaceX’le NASA Ay’a seferi ihalesinden sonra yaptığı basın toplantısında söyledikleri “Uzaylılar geliyor mu yoksa zaten aramızdalar mı?” sorusunu tekrar gündeme getirdi.

Haberin Devamı

Bir kısım dünyalı tarafından fena halde eleştirilse de her söylediği en sonunda gerçekleşen Elon Musk’ın, insanlığın tek gezegenli olamayacağını, çok gezegenli yeni bir uygarlık kurulması gerektiğini vurgulaması yüzünden gündem yine hareketlendi. Uzaylılarla ilk temas için beklentiler yükseldi... Aslında tüm bu haberler ve söylentiler bizimki gibi daha tek bir uzay çalışması yapılmamış ülkelerde kulağa fantastik gibi gelse de hızlanan gelişmeler bundan sonraki savaşların uzayda egemenlik için olacağının apaçık işareti..

Sıradaki haber yükleniyor...
holder