Uğur Alkapar 20. yıl konseri
HABERİ PAYLAŞ

20. yıl konseri

Yıl 1999. Türk popta her gün yeni bir isim patlıyor. Gözümüz hep Kral TV’de. Kim nasıl bir klip çekmiş meraktan ölüyoruz. Tam o sırada Emre Altuğ ‘İbret-i Alem’ şarkısıyla karşımıza çıktı. Şarkı alışık olduğumuz Garo Mafyan dımtıslarından uzak sound’uyla hem şaşırttı hem de taze bir nefes gibi geldi.

Emre Altuğ hem kaliteli müziği, hem yakışıklılığı hem de farklı duruşuyla kalbimizi kazanmıştı. İşte o günlerin üzerinden 20 yıl geçmiş. Seneler geçtikçe daha da karizmatik hale gelen Emre Altuğ 16 Aralık Pazartesi TİM Show Center’da 20. sanat yılını kutlayacak. Kendisine Sinema Senfoni Orkestrası ve birbirinden ünlü konukları eşlik edecek.

Haberin Devamı

20. yıl konseri

Galvin deneyimi

Tayfun Topal’ın “Ustalık eserim” dediği Galvin’de yemekler gittikçe güzelleşiyor sanki. Şef Asım Yıldız’ın yönetimindeki mutfak zaten kullanılan malzeme kalitesi ve uzun araştırmalar sonucu seçilen tariflerle çok iyiydi. Bir yıl önce açılan restoranda belli ki mutfak daha da bir oturmuş.

Üzeri yumurtalı ızgara kuşkonmaz başka yerde yok. Deniztarağı gerçekten başarılıydı. Taze makarnalardan kıymalı tortellini seçtik. Bir mantı hastası olarak bayıldım. Fırında dil balığı, birlikte piştiği sebzelerin aroması ile şiir gibi bir lezzete dönüşmüştü. Son olarak sebzeli risotto üzerindeki, saatlerce fırında pişmiş dana kaburga ise mükemmeldi.

Korkmayın hepsini ben yemedim, bir arkadaşımla paylaştık. Tabii ki her zamanki gibi arya söyleyen garsonlar, şömine başında içkinizi yudumlama keyfi gibi detaylar Galvin’de farklı bir atmosfer oluşturarak yemeği hoş bir deneyime dönüştürdü. Rezervasyonsuz gitmeyin.

17.katta eğlence

Geçtiğimiz haftalarda, İlgi Gövsa’nın Hilton Kozyatağı’nın 17. katında açtığı Mon Amour’a şöyle bir uğramıştım. Bu kez tüm geceyi orada geçirme fırsatı buldum. Şef Rıza Baylan’ın yemekleri son derece lezzetli. Mon Amour’un daha da iddialı olduğu alan ise eğlence.

Önce Reşat Gümüştaç, farklı iki tiplemeyle konukları eğlendiriyor. Sonra dramatik bir değişimle kendisine dönüşüyor ve şarkısını söylüyor. Gösterinin yıldızı ise Jeyan Büyükburç. Tam bir kabare şarkıcısı gibi kah dans ediyor, kah şarkı söylüyor kah masa masa gezip konuklarla fotoğraf çektiriyor.

Haberin Devamı

Kulüp müşterisini memnun ederek işini yapmak bir şarkıcı için sahneye çıkıp konser vermekten daha zordur. Jeyan bunu büyük bir başarıyla yapıyor. Çarşambaları şova erkek dansçıların da eklendiği ‘Famfatal’ geceleri var.

Karşının barı

Anadolu yakasında artık daha fazla yeni mekan açılıyor. Özellikle Ataşehirliler bu konuda çok şanslı, kendi çevrelerinden çıkmadan bir sürü yerde eğlenebiliyorlar. Ataşehir barlarına bu akşam bir yenisi katılıyor. Epopee adındaki mekan Trendist Rezidans’ta kapılarını açacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder