Uğur Alkapar 2022'de ünlülerin aşk hayatı
HABERİ PAYLAŞ

2022'de ünlülerin aşk hayatı

Fala inanma falsız kalma derler ama astroloji faldan biraz daha fazlası. Gelmekte olan yeni yılda ünlülerin aşk hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak eminim hepiniz merak ediyorsunuz. Daha fazla merak etmeye gerek yok, Astrolog Duygu Demir bize neler olacağını bir bir anlatıyor…

SÖZ ASTROLOG DUYGU DEMİR’DE...

2022de ünlülerin aşk hayatı

SILA&İLKER KALELİ

GERGİN GÜNLER

Sıla ve İlker Kaleli’nin doğum haritaları “Hem farklıyız hem de birbirimizi tamamlıyoruz” diyor. Sıla’nın fevriliği, Kaleli’nin dobralığı bazen sorun yaratsa da anlaşmazlıkları çözebilirler. Özellikle 16 Şubat Aslan burcu dolunayı, mayıs ayındaki Akrep tutulması ve ağustos ayındaki Kova dolunayı çiftimiz için gergin geçebilir.

Haberin Devamı

EZGİ MOLA&MUSTAFA AKSAKALLI

SÜRPRİZ BİR EVLİLİK

2019’dan beri birlikte olan oyuncu Ezgi Mola ve işletmeci Mustafa Aksakallı’yı nisan ve mayıs aylarında keyifli gelişmeler bekliyor. Ağustos ayında sürpriz bir evlilik kararı gelebilir. Karar alınır da biz duymazsak 2023’ün nisan ve ekim aylarını bekleyin. Bir çocuk haberi duyabiliriz!

HADİSE&MEHMET DİNÇERLER

ŞUBAT SINAVI

Çifti şubat ortalarında bir sınav bekliyor. Geçebilirlerse mayıs başında bu ilişkinin kalıcılığı tescillenecek. Ancak yaz ayları Hadise için enteresan ve hızlı gelişmeler vaat ediyor. Ağustos ortalarında ani bir ayrılık kararı alırsa şaşırmayın.

DEMET ÖZDEMİR&OĞUZHAN KOÇ

NİKAH YOK

İlişkilerini istikrarlı ve sağlam adımlar ile yürüten bu çifti gökyüzü de destekleyecek. Demet Özdemir 11 Mayıs’a kadar büyük başarılara imza atacak. Oğuzhan Koç mart ayında yaratıcılığı ile dikkat çekecek. Martta çiftimiz çok mutlu olacak ama ufukta evlilik görünmüyor.

NESLİHAN ATAGÜL&KADİR DOĞULU

MAYIS KRİTİK

Bu çiftin haritası öyle bir tetikleniyor ki bahar aylarında bir çocuk haberi alır mıyız diye düşünüyorum. Mayıs ayı ise kritik. İlişkilerindeki iniş çıkışları, özellikle de Neslihan Atagül’ün yoğun duygularını yönetmesi gerekecek.

SERDAR ORTAÇ

FLÖRTLERİ OLACAK

2022 yılı Serdar Ortaç için kendini bulma, kendini toparlama yılı olacak. Yaratıcılığı mayıstan itibaren güçlenecek. Serdar Ortaç’ın elbette flörtleri de olacak. Özellikle yaz ayları hareketli duruyor. Ancak bu yılın önceliği eski gücüne geri gelmek için kendine yatırım yapmak olacak.

Haberin Devamı

HANDE ATAİZİ&DİNÇ AYDOĞDU

TAMAM MI DEVAM MI?

Pandemi sürecinde evlilik kararını erteleyen Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu’yu Pluto etkisi ile tutku bir arada tutuyor. Çifti 18 Ocak dolunayı ile duygusal günler bekliyor. Şubat ortasında ufak bir kriz, martta romantizm var. Mayıs ayında ise Hande Ataizi “Tamam mı devam mı? Devamsa evlilik şart” diyebilir.

İLK KİTAP İLK HEYECAN

İç mimar Esra Kazmirci, Türkiye’nin geniş kapsamlı ilk dekorasyon kitabı olma niteliği taşıyan ‘Esra Kazmirci Interiors’ı çıkardı. Esra Kazmirci Mimarlık’ın modern tasarım çizgisini en gerçekçi şekilde ve ikonik zenginlikte yansıtan kitapta 25 özel proje yer alıyor. Önceki gün ilk kitabının başarısını Bebek Ceremony’de bir davetle kutlayan Esra Kazmirci, ikinci kitabı için de hazırlıklara başladığını söyledi.

2022de ünlülerin aşk hayatı

YILBAŞINDA NE YAPALIM?

Geçen hafta başladığım yılbaşı önerilerine devam ediyorum. Şehirde o kadar çok seçenek var ki muhtemelen haftaya da devam ederim!

Haberin Devamı

HEM ŞOV HEM KONSER

Son dönemin en popüler mekanları arasında yer alan Maslak’taki Cahide Palazzo İstanbul’da eşi benzeri bulunmayan şov programının yanı sıra sahneye dev bir isim çıkarıyor: Sibel Can! Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alacak olan Sibel Can, yılbaşı özel repertuvarıyla unutulmaz anlar yaşatacak.

CANDAN İLE EĞLENİN

İzaka gibi CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Jolly Joker Private, boğaza nazır manzarasıyla, özel lezzetleriyle, aynı zamanda kaliteli müzik ve eğlencesiyle yılbaşını özel kılmak isteyenleri bekliyor. JJ Private, Candan Erçetin eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi sunuyor.

URLA’YA GİDİN

Yılbaşında İstanbul’dan kaçma niyetiniz varsa Urla’ya gidin. Urla’daki Hiç Lokanta, yeni yıla özel hazırladığı menüsü ve Tin Pan Band’ın caz esintilerinin eşlik edeceği canlı performansı ile konuklarını yeni yıl heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyor.

HERA İLE KUTLAYIN

Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında bulunan İzaka her damak tadına hitap eden menüleriyle meşhur. İzaka yılbaşını, ünlü şef Ali Ronay’ın imzasını taşıyan lezzetler, Hera Aslan ve Zeynep Özyılmazel’in canlı performansları eşliğinde kutlamaya davet ediyor.

DJ PARTİSİ

İstanbul’un açık hava sosyalleşme merkezi dekk Yılbaşı coşkusunu tüm alanlarıyla misafirlerine hissettirecek. Dekk kış pazarı konsepti ve sürpriz program içeriğiyle 2022 yılına merhaba demeye sabırsızlanıyor. 31 Aralık’ta gerçekleşecek yılbaşı partisinde etnik, disco ve electronica sound’larından izler taşıyan setleriyle tanınan DJ performansları ile dekk yeni yılı karşılayacak.

ANADOLU’YA SAYGI

Yılbaşı yemeğini dışarıda yiyecekseniz buna değecek çok az yer var. Bunlardan biri de modern Anadolu mutfağı sunan Teşvikiye’deki The Bono. Açık şef tezgahı olarak dizayn edilen The Bono mutfağı Anadolu’ya saygı duruşu niteliğinde. 31 Aralık gecesi için nasıl şahane bir menü hazırladıklarını tahmin edebiliyorum. Bence pişman olmazsınız.

KONAKLAMAK İSTEYENLERE

The Ritz-Carlton Istanbul, otelin iki farklı restoranında her zevke uygun yılbaşı yemeği ve kutlama alternatifleri sunuyor. Yeni yılın ilk sabahını unutulmaz bir manzarayla karşılamak isteyenlere özel konaklama ve brunch seçenekleri de var.

SEDA LUVIA’DA

Luvia Yeşilköy’ün yılbaşı programında Seda Sayan ve Seccad Mehmedi sahne alıyor. Luvia hem eğlencesi hem de zengin menüsüyle konuklarına keyifli bir gece yaşatacak.

HAYDİ GEL

Taksim’de Sıraselviler’den İstiklal’e geçerken hep biraz uzağından geçtiğimiz City Center adlı bir otel var. İşte onun terasındaki meyhane haftada 7 gün iyi meze, güzel yemek ve eğlence sunuyor. Adı da Haydi Gel Teras. İşletmesini Okday Kaçan’ın üstlendiği mekan öncelikle 360 dereceye yakın manzarasıyla nefes kesiyor. Köprüden Sultanahmet’e kadar kesintisiz bir manzara.

Yazları üzeri açılan terasa bir cuma akşamı gitme fırsatı buldum. Birçok doğum günü kutlamasına şahit oldum. Bir ara sahneye çıkan zenne ve dansöz sayesinde ortam iyice koptu, eğlence zirveye çıktı. Ben burayı çok sevdim. Uygun fiks menü fiyatı, kaliteli yemekleri ve güzel ortamıyla keyifli bir akşam geçireceğiniz kesin.

2022de ünlülerin aşk hayatı

KEBAPTA ‘FINE DINING’

Yeme içme sektöründe en iyi başardığımız şeylerden biri kebap. Bu konuda profesyonelliğin zirvesine çıkan markalarımızdan biri de Ali Ocakbaşı. Ali Ocakbaşı’nın biri Amsterdam’da olmak üzere beş şubesi var. Karaköy ve Gümüşsuyu’nda müthiş bir Boğaz manzarasına karşı keyif yapmanız mümkün. Kuruçeşme’deki Oligark’ın içinde bulunan şubede ise zaten neredeyse denizin üstündesiniz.

Dalgaların sesini duyabilirsiniz. Suadiye şubesinde ise yine denize karşısınız, bu kez adaları görüyorsunuz. Hangi şubede olursanız olun, yiyeceğiniz mezenin tazeliği, kebabın kalitesi standart. Hepsi güzel ama zırh ile elde çekilmiş kuzu ve danadan oluşan Ali Kebap ayrı bir lezzetli. Kebapta fine dining yaşamak istiyorsanız Ali Ocakbaşı doğru adres.

2022de ünlülerin aşk hayatı

ETSİZ LAHMACUN YEDİM!

Diğer bir kebap markamız da tartışmasız Köşebaşı. Ancak geçtiğimiz günlerde Levent’teki şubesine farklı bir deneyim için gittim. Vegan kebap yedim! Bir süredir vegan menü sunan Köşebaşı’nda bu yemeklere büyük ilgi olduğunu öğrendim. Menüde turşu, közde patlıcan, soğan sarımsak ve üzümlü ıspanak gibi mezeler var.

Salatalar zaten vegan. İşin zor kısmı bence vegan lahmacun ve kebaptı. Doğrusu soya proteini bazlı bir karışımla bunu tatmin edici bir şekilde başarmışlar. Tabii ki etle yapılmış bir lahmacun ve kebapla aynı değil tat ama bu lezzet de beni yeterince tatmin etti. Hele bir de kebabı özleyen veganlar ve et yemeyenler için bence müthiş bir seçenek. Favorim vegan sarma kebap.

2022de ünlülerin aşk hayatı

KARŞININ SUŞİSİ

Suşi seviyorsanız ve Anadolu yakasında oturuyorsanız size güzel bir önerim var. Caddebostan’da açılan Yamo Sushi, Uzak Doğu mutfağının en taze ve favori lezzetleri, özel sosları ve dikkat çeken dekorasyonuyla beğeneceğiniz bir yer. Günün her saatinde gidebileceğiniz Yamo’da suşi dışında acılı ekşili çorba, edamame, dynamite ebi tempura, tatlı ekşi soslu tavuk, noogle gibi seçenekler de mevcut.

2022de ünlülerin aşk hayatı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder