Uğur Alkapar Afrodit'in gizli aşkı
HABERİ PAYLAŞ

Afrodit'in gizli aşkı

Türk kökenli Alman modacı Seyit Ares’in Beyoğlu’ndaki Cavalli Pera’da geçen salı düzenlediği defileyi izledim. Afrodit’in Gizli Aşkı adlı koleksiyonu birbirinden havalı mankenler sundu. Zaten tasarımların birçoğu adeta sahne kostümü gibiydi. Bazılarını Gülşen’in üzerinde görür gibi oldum. Bugüne dek Hande Yener, Deniz Seki, Ebru Yaşar, İrem Derici gibi isimleri giydiren Seyit Ares; Beyonce’nin eski grup arkadaşı Kelly Rowland için de kıyafet tasarlamış.

Afroditin gizli aşkı

‘İLHAM PERİM’

O gece birçok ünlü de defilenin konukları arasındaydı. Zeynep Tuğçe Bayat’ın beyaz kıyafetine bayıldım. Sefo ise tam bir rap yıldızı gibi son derece rahat bir tarz seçmişti. Defilenin baş mankeni ise Seyit Ares’in “İlham perim” dediği Maryse Bagira’ydı.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM BİR MEKAN

Birçok şubesiyle canlı müzik piyasasını adeta tekeline alan Jolly Joker, ‘Private’ adlı yeni bir konsept yarattı. Jolly Joker Private, Taksim’deki CVK Park Bosphorus Otel’in terasında geçtiğimiz günlerde açılmıştı. 20 gün gibi kısa bir sürede muhteşem bir mekan yaratmışlar. Dekoru ve ambiyansıyla her şey çok şık. Yemek kalitesi ortalamanın çok üstünde. Servis ekibi ise arı gibi çalışıyor.

Ünlü isimlerin sahne aldığı JJ Private’ı mutlaka görmelisiniz. Önceki akşam Ayta Sözeri’nin sahnesini izlemek üzere JJ Private’a gittik. Ayta Hanım kırılmasın ama pek iyi bir gecesinde değildi. Şarkıların yarısını seyirciye ve vokalistlerine söyletti. Ama bu açığı sahneye davet ettiği Pelin Öztekin fazlasıyla kapattı.

Sosyal medyada beğenmeyenler olsa da kayıtlardan değil de canlı izleyen biri olarak Öztekin’in bu işi çok iyi başardığını söylemeliyim. Belki çok çok iyi bir sesi yok ama hal hareket ve tavırlarıyla sahneyi adeta ele geçirip seyirciyi etkilemeyi başardı. Bence bir repertuvar hazırlayıp birkaç sahne denemesi yapabilir. Başarılı olacağından eminim.

Afroditin gizli aşkı

‘BAYAN İHTİŞAM’

Konu modadan açılmışken, bu yıl 20-22 Ocak’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Le Show deri ve moda fuarına Rusya’dan ünlü bir manken geliyor. ‘Bayan İhtişam’ olarak tanınan Mila Bolieva podyumda kendi markası Ambient’i tanıtacak. Bolieva’ya 10 kişilik Rus manken kadrosu eşlik edecek.

Haberin Devamı

ŞİMDİ DE KARŞIDA

Nişantaşı’nda üç şubesi birden bulunan Çeşme Bazlama Kahvaltı bence şehrin en iyi kahvaltı markalarından biri. Sahipleri Nurten Tuncer ve kızı Sinem Tuncer de en başından beri hem kadın üreticilere ve çalışanlara yaptıkları pozitif ayrımcılıkla hem de doğallıktan ödün vermeyen ürünleriyle öne çıkıyor.

Bu işe Çeşme’de başlayıp sonra İstanbul’a gelerek başarıyı yakalayan Tuncerler bu günlerde heyecan içinde. Çünkü Şaşkınbakkal’a da bir şube açtılar. Burada bir köşkte hizmet veren Çeşme Bazlama Kahvaltı, Nişantaşı’nda farklı olarak rezervasyon ile müşteri kabul edecek.

Bu açıdan güzel bir karar olmuş. Bu arada Çeşme Bazlama yakında Dubai’de de hizmet vermeye başlıyormuş. Araplar ve Dubai’nin kozmopolit nüfusu bir görsün bakalım bizi Ege kahvaltısını. Bayılacakları kesin!

Afroditin gizli aşkı

MASLAK’TA DOYMAK

Maslak’ta bambaşka bir hayat yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde 42 Maslak adlı plazanın ‘Türk Lezzet Müzesi’ adındaki restoranlar bölümünde harika bir etkinlik vardı. 375 liraya müzedeki restoranların çoğunda sınırsız yemek yiyip sonra da Sahne 42’de Ayhan Sicimoğlu konseri izleyebiliyordunuz.

Haberin Devamı

Ben hemen Perviz Resuli’nin meşhur kebapçısı Sumak’ta bir Adana, bir tavuk kanat yiyivermişim! Sonra Hacı Ahmet Malatya Sofrası’nda 4 kişi etler, dolmalar, sarmalarla dolu kocaman bir tepsiye ellerimizle daldık. 42 Maslak’ı bu doyurucu etkinlik için tebrik edip en kısa sürede bir daha yapmalarını diliyorum.

CANLI MÜZİK GECELERİ

Hilton İstanbul Maslak bölgenin hareketlenen gastronomi ve eğlence hayatına şahane bir şekilde katkıda bulunuyor. Ödüllü Şef Arif Kemal Doğan’ın yönetimindeki ekip dünya mutfağından şahane lezzetler sunuyor. Otelin restoranı Zaxi dün itibariyle de cuma-cumartesi canlı müziğe başladı. Buzuki Orhan ve Erdinç Ermiş ile başlayan canlı müzik geceleri devam edecek. Gidip gördükten sonra daha da detaylı yazacağım.

Afroditin gizli aşkı

50’LERİN NEW YORK’U

Steven Spielberg’ün tekrar çektiği müzikal sinema klasiği ‘Batı Yakası’nın Hikâyesi’ için geçen salı Beyoğlu Atlas 1948 Sineması’nda ön gösterim düzenlendi. Film öncesi verilen davette hikayenin geçtiği 1950’lerin New York’u dönemin müzikleriyle adeta tekrar canlandı. Gösterimde Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ve Yusuf Çim gibi oyuncular da vardı. Film dün vizyona girdi.

YILBAŞI GELİYOR

31 ARALIK YAKLAŞIRKEN YENİ YIL KÖYLERİ KURULUYOR, OTELLER, RESTORANLAR BİRÇOK AKTİVİTE VE YILBAŞI PROGRAMLARI DÜZENLİYOR. İŞTE BUNLARDAN BAZILARI...

EN KAPSAMLI PAZAR

Şehrin en kapsamlı ‘Christmas Market’i Galataport’ta 17-26 Aralık tarihleri arasında düzenleniyor. Alman Frankfurter hot dog’undan Fransız croissant’ınına ginger bread’den kurabiyeye, lazanyaya kadar her şey olacak. Sertab Erener, Yalın, Edis, Karsu, Can Bonomo, Ayhan Sicimoğlu, İlhan Erşahin, Cem Adrian gibi isimler de konser verecek.

Afroditin gizli aşkı

NEFES KESEN MANZARA

Gümüşsuyu’ndaki The Artisan İstanbul Hotel, yılbaşı paket programında muhteşem manzaralı süitler, Madam Niça’da yemek ve eğlence sunuyor. Pia Tango ve Almost Forty ile yeni yılı keyif içinde karşılayabilirsiniz.

Afroditin gizli aşkı

BENZERSİZ SEÇENEKLER

Fairmont Quasar Istanbul, yeni yıl ruhunu tüm ışıltısıyla şehrin tam kalbinde yaşatmak için Ukiyo ve Aila’da yılbaşı yemeğinden, yılbaşı konaklama paketlerine ve yeni yılın ilk brunch’ına kadar benzersiz seçenekler sunuyor.

Afroditin gizli aşkı

ERTESİ GÜN SPA KEYFİ

Six Senses Kocataş Mansions, yüksek tavanlı ferah odalarda konaklama, Toro Latin Gastro Bar veya Avlu Restaurant’ta yılbaşı gala yemeği ve after party eğlencelerine ek olarak, yeni yılın ilk Brunch’ı ve Six Senses Spa deneyimleri vaat ediyor.

Afroditin gizli aşkı

YENİ YIL KÖYÜ

Zorlu Yeni Yıl Köyü, 31 Aralık’a kadar Zorlu Center meydan katında sekizinci kez misafirlerini ağırlıyor. Çok özel markaların birbirinden şık ürünlerinin yer aldığı köyde açık havada alışveriş keyfi doyasıya yaşanacak.

Afroditin gizli aşkı

İYİ YEMEK VE EĞLENCE

Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü şef Özlem Mekik’in işletmeciliğini yaptığı Ziyade Fasıl, 2022 yılını ‘iyi yemek ve kaliteli eğlence’ ile karşılamak isteyenlere özel bir yılbaşı programı sunuyor.

Afroditin gizli aşkı

OMAKASE MENÜSÜ

Nobu İstanbul, yılbaşı gecesi misafirlerini özel Omakase menüsüyle eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Bu gastronomi deneyimine ise dünyaca ünlü DJ Kasia ile DJ Erez Öztürk performanslarıyla eşlik ediyor.

Afroditin gizli aşkı

ENFES BİR BAŞLANGIÇ

Linet 31 Aralık gecesi Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta sahne alacak. Linet’in şarkıları ile eğlenen Elite World Sapanca’nın misafirleri, gala yemeğinin lezzetli menüsü ile de 2022 yılına enfes bir başlangıç yapacaklar.

DENİZDEN GELEN YEMEKLER

Zengin deniz ürünleri menüsü ve balık çeşitleriyle dikkat çeken Florya’daki Meos yılbaşı gecesine özel yemekler hazırlıyor. Eğlence konusunda da iddialı olan restoran Coşkun Sabah ile konuklarına keyifli bir gece yaşatacak.

Afroditin gizli aşkı

İTALYAN BİR GECE

Galata’daki Ecole St. Pierre Hotel, hem lüks ve konforlu konaklama deneyimi hem de birbirinden iddialı İtalyan lezzetleri sunan IL Cortile Ristorante Pizzeria restoranı ile yeni yıla, özel DJ performansı ve gala yemeği ile giriyor.

Afroditin gizli aşkı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder