Uğur Alkapar Ajda ne yaptın?
HABERİ PAYLAŞ

Ajda ne yaptın?

Yıldız Tilbe ve Ajda Pekkan’ın kıyafetlerini gördünüz mü? Yıldız Tilbe’ye “Delidir, ne yapsa yeridir” deyip geçebiliriz. Zaten bugüne dek bundan daha fena elbiselerle çıktı karşımıza. Alışverişi hiç sevmeyen Tilbe bir mağazaya girip üzerinde denemeden alıp çıkıyormuş bu elbiseleri. Bu nedenle de 2 beden büyük geliyor bazen.

Ajda ne yaptın

Ama Ajda Pekkan öyle mi? Mükemmeliyetçi bir kişilik olan Süperstar kim bilir o elbiseleri nasıl seçiyor, kaç kere prova yaptırıyor. Zamanın ötesinde bir tarza sahip olan Ajda Pekkan bu kez İzmir konserinde beni çok şaşırttı.

Haberin Devamı

Şu eteğe bakar mısınız? Üzerinde çiçek deseni olsa kırsal bölgelerde annelerin ev işi yaparken giydiği eteklere benzeyecek. Üzerindeki gömleğe ne demeli? Altın gününe giderken bile giyilmez! Eminim Ajda ertesi gün fotoğraflara bakarken “Eyvah ben ne yaptım” demiştir. Ama üzülmesin, bugüne kadar giydiği diğer kıyafetlerle gözümüzde moda ilahı noktasına yükseldiği için bir seferlik bu hatadan bir şey olmaz.

Ajda ne yaptın

KONUŞ İREM!

Ben bu satırları yazdığım sırada İrem Derici henüz Cem Belevi’nin sırlarını ifşa etmemişti. Anladığım kadarıyla ses kayıtları falan var. Derici dedektif gibi çalışmış olmalı. İrem Derici gibi bir kadını kızdırmanın bedelinin de çok ağır olacağını tahmin ediyorum. Ancak ben başka bir şey söyleyeceğim.

Lütfen İrem Derici hep aşık olsun, ilişki yaşasın ve sonra da ayrılsın! O ne zaman sinirlense konuşmaya başlasa ortalık şenleniyor, ilginçleşiyor. Zira diğer ünlülerimizin hepsi TRT Türk Sanat Müziği Korosu üyeleriymişçesine sıkıcı hayatlar yaşıyor. Ya da öyle gibi görünüyorlar. Ama İrem hem açık sözlü hem dobra. Konuş İrem!

GÜZEL JEST

Zara Hollanda’da konser öncesi ekibinde sorun yaşayınca, orada büyüyen Karsu, hiç tanışmamalarına rağmen kendi makyözünü göndermiş. Hızır gibi yetişmiş yani. Zara da sahneden teşekkür etmiş. Yani birbirlerinin sahne kıyafetlerini çekiştiren şarkıcılardan sonra şu güzel jesti duymak o kadar iyi geldi ki.

Bu arada Karsu 24 Mayıs’ta Harbiye Açıkhava’da konser veriyor. Events Across Turkey adlı şirketin organize ettiği konserde Karsu sahneye Night Flight Symphony Orchestra & Choir ile çıkacak. Valla senfonik konserlere bayılıyorum ben. Night Flight konserleri kapsamında daha birçok senfonik konser izlememiz mümkün olacak bu yaz.

Haberin Devamı

RESTORAN HAFTASI

5 Mayıs’ta başlayan Metro Türkiye ana sponsorluğundaki 11. Restoran Haftası ay sonuna kadar devam ediyor. Bu haftaya katılan restoranlar yöresel imzalı, atıksız ürünlerden yapılan menüler sunuyor. En pahalısı da 90 TL. restoranhaftasi.com adresinden size uygun bir restoran bulup bu menüleri deneyebilirsiniz. Mesela ben bu yazıyı yazdıktan sonra Nişantaşı Dekk’teki Yumami’ye gidiyorum!

YAZIN VE KAZANIN

Optik sektörünün önemli markalarından HOYA, geleceğin göz sağlığı teknolojilerini hayal edebilenler için bir makale yarışması başlattı. ‘Geleceği Gören Teknoloji’ ismiyle üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenler iPhone 12, Dell Bilgisayar ve Apple tablet kazanacak. Son başvuru tarihi olarak 27 Haziran belirlenen yarışmada üniversiteliler gelecek 50 yılda optik cam sektöründe nelerin değişeceği konusunu birçok açıdan değerlendirebilecek.

Haberin Devamı

ŞIRNAK’A YARDIM

Sosyal medyada her gün karşımıza destek olmamızı bekleyen birçok yardım kampanyası çıkıyor. İnsan hepsine bir şeyler vermek istiyor ama yetişemiyor. Bunlardan biri de Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünde okuyan Ramazan Bozan’ın kampanyası.

Ramazan ve arkadaşları bir köy okulundaki öğrenciler için kitap ve kırtasiye topluyor. Bugüne dek bin kitap toplamışlar ve 3 bin 500’e çıkmayı hedefliyorlar. Siz de bu güzel amaca katkıda bulunmak istiyorsanız @ramazanbozan__ Instagram hesabından Ramazan’a ulaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder