Uğur Alkapar Aleyna'ya şok
HABERİ PAYLAŞ

Aleyna'ya şok

Gülşen’in Tolga Sezgin’in kucağına oturma olayı tüm sosyal medyayı sarmış durumdayken ben size başka bir Gülşen haberi vereyim. Biliyorsunuz ‘Bergen Saygı’ albümünde Gülşen’in söylediği ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ birçok tartışmaya konu oldu. Sadece 8 kadın şarkıcının yer aldığı albümde Gülşen ve Derya Uluğ dışındaki isimler Melek Mosso, Ceylan Ertem, Melike Şahin gibi daha alternatif müzisyenler. Gülşen’in yorumunu beğenenler de oldu beğenmeyenler de.

Ama bence esas bomba, aslında bu şarkıyı söyleyecek ismin en başta Aleyna Tilki olması! Geçtiğimiz yıllarda ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’i akustik ve canlı olarak bir programda okuyan Aleyna Tilki ilk başta kendisine gelen teklife evet demiş. Sonra ne olduysa olmuş, pat diye Gülşen’in söylediği hali ortaya çıkınca Aleyna ve ekibi şaşırıp kalmış. Youtube’da Aleyna Tilki’nin bu şarkıyı seslendirdiği şahane bir video var. Siz karar verin, o mu yoksa Gülşen mi daha iyi okumuş...

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ KUTLAMA

Serenay Sarıkaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farkındalık yaratmak için siyah beyaz selfie paylaşma akımı başlattı. Başarılarını, emeklerini, değerlerini kendilerinden başlayarak kutlamanın dünyayı daha da güzelleştireceğine inanan birçok kadın Serenay’ın ardından paylaşımlar yaptı.

Ünlüler illa politik olmak, kanaat önderliği yapmak zorunda değil tabii. Ama böyle günlerde atacakları doğru bir adım onları idolleştiren sevenlerini çok doğru şekillerde yönlendirebilir, onlara umut verebilir ve hatta hayatlarını değiştirebilir. Bu nedenle Serenay’ın çok güzel bir şey yaptığını düşünüyorum.

KATY GELMİŞ

Dünyaca ünlü balmumu müzesi Madame Tussauds’nun Beyoğlu’ndaki İstanbul şubesini çok eğlenceli buluyorum. Ne zaman bir misafirim gelse götürüyorum. Özellikle MFÖ ve Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirmek çok keyifli oluyor. Bize özel yerli mumyaların dışında yurt dışından ziyarete gelen heykeller de oluyor. Berlin’deki Madame Tussauds’dan 6 aylığına Katy Perry heykeli gelmiş.

Amerikalı şarkıcı Katy Perry bizde de çok iyi tanınıyor. 2009’da bu kadar süperstar değilken, Fenerbahçe’deki True Blue’da pek de büyük olmayan bir kalabalığa konser vermişti Katy Perry. Mütevazı bir sahne şovu olmasına rağmen sesiyle ve star ışığıyla unutulmaz bir konsere imza atmıştı. Katy Perry ile fotoğraf çektirmek istiyorsanız 6 ayınız var. Bu arada yakında Christiano Ronaldo geliyor.

Haberin Devamı

Geçen kasımda ölçüleri alınan Tuba Büyüküstün’ün heykeli ise ekimde hazır olacakmış. Yani neredeyse bir yıl sürüyor bu mumyaların yapımı. Büyüküstün’ün heykeli, elinde o çok özdeşleştiği kahve fincanını taşırsa şahane bir espri olur, benden söylemesi.

KADIN ZİRVESİ

Önceki akşam şehirde iki önemli etkinlik vardı. Biri Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’nin ödül töreniydi. Diğeri ise Hilton İstanbul Bomonti’de yapılan Türkiye Kadın Zirvesi’ydi. Zirveye iş, ekonomi, spor, sanat ve televizyon dünyasının önemli isimleri katıldı. Yıllardır yeme içme sektörüne büyük katkılarda bulunan Şef Özlem Mekik gecede ‘Başarılı Gastro Kadın Şef’ ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Ziyade Fasıl başta olmak üzere birçok restoran markasında imzası ve daha nicesinin menüsünde katkıları olan Özlem Mekik “Başta annem olmak üzere yüzlerce güçlü kadın adına aldım bu ödülü. Benim hayatıma dokunan kadınlar gibi umarım ben de başka kadınların hayatına dokunuyorumdur” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder