Uğur Alkapar Anlamlı destek
HABERİ PAYLAŞ

Anlamlı destek

Biletix, kanser hastalığına dikkat çekmek ve bilimsel araştırmalara katkı sağlamak amacıyla harika bir sosyal sorumluluk projesi yapmış. Biletix Genel Müdür Yardımcısı Hale Dündar Biga “Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği ile çalışıyoruz. İlk olarak gelirinin tamamı derneğe bağışlanacak özel tasarlanmış hediye paketlerini satışa sunduk” diyor.

Bu paketler, bilet paketleri. Satın aldığınız bileti 10 lira karşılığında bu hediye paketinin içine koydurabiliyorsunuz. Para direkt derneğe gidiyor. Kanserle mücadeleye destek vermek ve ‘Ben de varım’ demek istiyorsanız Biletix sizi bağışa davet ediyor.

Haberin Devamı

KİM BU KIZ?

İngilizlerin Oscar’ı olarak bilinen BAFTA Ödülleri geçen pazartesi düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Prens William ve eşi Kate Middleton, Charlize Theron, Scarlett Johansson gibi isimlerin bulunduğu organizasyonda bir Türk kızı, Nurce Erben dikkatimi çekti.

Londra’da yaşayan Nurce, ‘nurcelondon’ Instagram hesabında şahane fotoğraflarını görebileceğiniz bir influencer. Elemanta isimli aksesuar markası da bulunan Nurce Erben, yurt dışında başka organizasyonların kırmızı halılarında da boy göstermiş.

Anlamlı destek

Yarattığı kendine has tarz ile paylaşımları çok beğenilen Nurce’nin kendisi gibi blogger olan erkek arkadaşı Rayer ile pozlarına da özellikle bol bol ‘like’ yağıyor. Bence kendisini takibe alın. Önümüzdeki günlerde adını daha sık duyacağız gibi geliyor.

HAFTA SONU

İnsanların kendini evinde hissettiği, ‘mahallenin kafesi’ konseptinin revaçta olduğu bir dönemde bu akımın öncülerinden, Kabataş’taki Setup, yeni bir parti serisi başlatıyor. Setup Weekends adını taşıyan bu organizasyonlar her cuma ve cumartesi gerçekleşecek.

İlki dün akşam yapıldı, ikincisi bugün. Gökhan Belen kabinde konukları çaldığı müziklerle coşturacak. Soğuk havaya rağmen, Boğaz’a karşı yakılan ateşin etrafında sohbet edip eğlenmek istiyorsanız Setup şahane bir seçenek.

PEMBE HANDE

Harbiye’deki eski Klein sezon başında Pink Mama olarak pespembe bir şekilde daha ‘pop’ bir kulüp olarak açılmıştı. Pink Mama’da 14 Şubat’ta özel bir konserle Hande Yener sahnede olacak. Sevgililer, yalnızlar, gençler, bizim gibi daha az gençler, o gece eğlenmek isteyen herkes kendisini Hande Yener’e teslim edebilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder