Uğur Alkapar Aşk var mı aşk: Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor?
HABERİ PAYLAŞ

Aşk var mı aşk: Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor?

2014’te evlendiği Kenan Doğulu ile evliliğinde yaşadığı krizi bir türlü çözemeyen Beren Saat, ayrı bir eve çıkmıştı. Bu yaz birlikte tatil yapmayan çift az görüşmeye başladı.

Görünen o ki araları gittikçe daha da açıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Beren Saat olduğu iddia edilen bir kadının karanlıkta, yanında başka bir erkekle çekilmiş pozları dolanmaya başladı.

Aşk var mı aşk: Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor

Söylentiye göre oyuncu, Fransız DJ Maga ile yeni bir romantik ilişkiye yelken açtı. Eldeki veriler şunlar: Gece pek dışarı çıkmayan Beren Saat, 7 Ağustos’ta Tepebaşı’ndaki Klein Garten’da pikapların başına geçen DJ Maga’yı dinlemeye geldi.

Haberin Devamı

Oyuncu, Maga’nın Çeşme’de 9 Ağustos’ta Sommer Klein’daki sahnesinde de en öndeydi. 14 Ağustos’ta Çeşme’de, 18 Ağustos’ta Bodrum’da konser veren eşini dinlemeye gitmeyen Beren Saat, DJ Maga’nın peşinden Çeşme’ye koşmuştu.

Aşk var mı aşk: Beren Saat, DJ Maga ile aşk mı yaşıyor

Bu arada Beren Saat ve Maga Instagram’da birbirlerini takibe aldı. Durum böyleyken, aşk var mı yok mu siz karar verin.

HANZO ERKEKLER

Erkekliğe geçiş yapan ‘İşte benim Stilim’ yarışmacısı Doruk Doğrusöz için çok sevindim. Bir trans birey için bunu başarmak yeniden doğmak gibi bir şey. Yolculuğunda mutlu olmasını dilerim. Ancak elinde Playboy ve giydiği zevksiz kıyafetlerle Gzone’a verdiği pozu hiç beğenmedim.

Bizdeki trans erkekler illa hanzo bir erkek olmayı seçiyor. Kadınların çok çektiği zehirli erkeklik ülkenin DNA’sına işlediğinden bizim transımız da böyle oluyor. İster istemez insanın aklına “maço” Rüzgar Erkoçlar da geliyor.

Trans bireyler belki eski kimliklerini unutturmak için abartılı bir kişilik edinmeyi seçiyorlar. Zor bir savaş, onları da anlıyorum. Tabii herkes bir Ayta Sözeri olamıyor. Onun gibi hem bu konuda politik bir tavır sergileyip hem de cinsel kimliğiyle değil, kişiliğiyle, duruşuyla var olmayı beceremiyor.

FESTİVAL YEMEĞİ

1-15 Ekim’de 5 farklı konsept geceyle gerçekleşecek Red Bull Music Fest için geçen salı Feriye’de muhteşem bir tanıtım yemeği yapıldı. Deniz kıyısına kurulmuş masanın üstünde tepeden sarkan, uçuşan dev tüller inanılmaz bir atmosfer yaratmıştı.

Haberin Devamı

Şef Esra Acar Koç’un elinden çıkan 5 ayrı konsept için hazırlanan 5 ayrı yemek dahiyane fikirlerle doluydu. Şefimizin beyaz masa örtüsünü renkli soslarla boyayıp soyut tabloya dönüştürmesi ise büyük alkış aldı.

Instagram’da paylaştığım hikayeye çok komik bir yorum geldi: “Biz yapsak döktü derler!” Yemek boyunca bizi yalnız bırakmayan dansçılar, o güzelim tülleri sprey boyalarla duvar yazılarına bezeyen B-Boy’lar ve finali Lady Gaga konserine çeviren drag queen’ler bir harikaydı. Festivalde, Ata Kak’tan Ceza’ya, Linn da Quebreda’dan Laurel Halo’ya birçok sanatçı yer alıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder