Uğur Alkapar Aşkın günü
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın günü

Yeme içme sektörü aşkın en büyük destekçisi! 14 Şubat Sevgililer Günü için başta oteller olmak üzere her yer özel program yaptı. İşte bazıları:

Hilton İstanbul Maslak, konuklarını gurme restoranı Zaxi’de ‘İlk tadımda aşk’ menüsü ve Manuş-u Âlâ grubunun canlı performansıyla ağırlıyor. Avantajlı konaklama paketi de mevcut.

Ayvansaray’daki ‘Millennium Istanbul Golden Horn Otel’de aşkınıza tarih tanıklık etsin. Yemek, konaklama ve masajı içeren hesaplı paketler ilginizi çekebilir.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin 7 aşamalı menüsünde Rus, Norveç, Çin, İtalyan, Türk ve Fransız mutfaklarından aşk lezzetleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Bakırköy, Bayrampaşa ve Beyoğlu’nda şubeleri bulunan Titanic Hotels İstanbul, çiftlere canlı müzik eşliğinde romantik bir akşam yemeği ve spa’sında rahatlatıcı bakımlar vaat ediyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un 20. katındaki Skyline’da İtalyan Şef Giovanni Terracciano canlı müzik eşliğinde ‘aşk menüsü’ sunuyor. Wish More Hotel İstanbul’un indirimli paketlerinde aşıkları odalarında ufak sürprizlerle hazırlanmış romantik detaylar bekliyor.

Hilton İstanbul Bomonti’nin ‘Bir Aşk Hikayesi’ menüsü ve içinde spa bakımı olan Mr&Mrs konaklama paketi çok çekici. Kozyatağı Hilton’un içinde yer alan Al Sharq’ın şık ve samimi atmosferinde romantik olduğu kadar eğlenceli bir gece yaşanacak.

Serkan Kaya’nın sahne alacağı Taksim’deki People’da aşk ve romantizm rüzgarları esecek.

Feriye Palace, Boğaz’ın ışıltıları eşliğinde romantik bir akşam yemeği için çok uygun. Pancarlı gazpacho ile başlayan renkli menünün kapanışında frambuazlı çikolata var.

İstanbul’daki Uzak Doğu lezzetlerinin en başarılı temsilcilerinden olan Mitte, 14 Şubat’ta, bugüne özel hazırladığı kokteylleri ve menüsüyle unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunuyor!

Fairmont’un içindeki Aila çiftlere özel bir kutlama düzenlerken yalnızları da düşünmüş, ‘Singles Night’ partisi yapıyor.

BigChefs, şubat boyunca misafirlerini ödüllü oyunlar, hediyeler, indirimler ve aşk için hazırladığı lezzetlerle, yeniden aşık olmaya çağırıyor.

Nişantaşı’ndaki Glens özel menüsü ve bu anlara eşlik eden keyifli müziklerle hoş bir deneyim vaat ediyor.

Haberin Devamı

Aşk hediyesi arayanlar bugün ve yarın Acıbadem’deki Akasya AVM’de kurulan Retro Pazarı’na bakabilir.

Bahçeşehir Akbatı AVM’de Tohum Otizm vakfı yarına bileklik atölyesi düzenleniyor. Sevgilisine özel bir hediye vermek isteyenlere...

Sennheiser, Momentum True Wireless kulaklığıyla hem teknolojik hem de şık bir hediye vermek isteyenler için şahane bir alternatif sunuyor.

1983 Beyoğlu Çikolata güne özel kadifemsi bir çikolata koleksiyonu hazırlamış. Adı ‘Çikolata Vadisi’.

AŞIKLAR MEOS’A

Aqua Florya’daki Meos Balık sadece şehrin en iyi deniz ürünleri restoranlarından biri değil, aynı zamanda müthiş romantik bir yer. Manzarasının tadını çıkarmak için güneş batmadan gitmenizi tavsiye edeceğim. Meos, Sevgililer Günü için aşıklara özel bir menü hazırlamış. Aslında özel menüye falan gerek yok, burada her şey o kadar lezzetli ki zaten o keyifle romantizm ve aşk doruğa çıkar. Unutmadan, günün özel tatlısı da ikram.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder