Uğur Alkapar Aynı Boğaz
HABERİ PAYLAŞ

Aynı Boğaz

Mekanlara izin çıktıktan sonra ilk olarak Kabataş’taki Setup’a gittim. Sanki araya hiç karantina girmemiş gibiydi. Önümüzde uzanan Boğaz aynı Boğaz, arkadaşlarımız aynı dostlardı. Tabii sekiz kişi oturduğumuz büyük masada dört kişiydik. En yakınımızdaki müşteriyle aramızda bir metreden fazla vardı. Menüyü karekodları okuttuğumuz telefondan görüp, paket servisteymişçesine çatal bıçağımızı kağıt poşetlerden çıkardık. Setup menüsünü yenilemiş, kokteyllerini yaz moduna geçirmiş. Bir de eş dost olunca, tadından yenmedi o akşam. İnşallah bu mesafeler ve önlemlerle hem hayattan kopmayacağız, hem de hasta olmayacağız.

Haberin Devamı

ÇOK İYİ GELECEK

Haftanın ikinci gezmesi ise Ataşehir’deki ‘The Muhtar’ oldu. Burası açıldıktan iki gün sonra karantina başlamıştı. Ergun Yıldız imzalı, İlgi Gövsa’nın işlettiği mekan yılmamış. Aynı enerjiyle devam ediyorlar. Üzeri açık bahçesinde masalar bir değil iki metre aralıklarla yerleşmiş.

Ferah ferah yemek yiyip, biraz da eğlenebilirsiniz. Biraz diyorum çünkü artık eskisi gibi masaların üzerine çıkıp, tıklım tepiş oynamak yok. Saat 9’dan sonra hafif hareketlenmeler yaşayıp, masalarımızın başında biraz omuz oynattık, biraz da gerdan kırdık. O bile çok iyi geldi.

The Muhtar’ın yemekleri ise efsane. Mezeleri leziz, sıcakları orijinal. Bir şef restoranı özeniyle hazırlanmıştı her şey. Hem ambiyans, hem de yemekler, Ataşehir’e kadar gitmeme değdi doğrusu. The Muhtar, Ülker Sports Arena’nın hemen yanında.

NEREYE GİDELİM?

Peki başka nereler açıldı, nerelere gitmek lazım? Kış sezonunda patlama yaşayan Meftun geri döndü. Mert Davran’ın canlı sahnesi yok ama Mehmet Davran’ın misafirperverliği var. Meftun bu kez terasta. Yaz günlerinde püfür püfür bir yemek, muhabbet için çok uygun.

Big Chefs restoranlar zinciri de yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Onlar da gerekli tüm önlemleri aldıklarını, personellerini eğittiklerini duyurdu. Açıkçası Moda ya da Tarabya şubesinde manzaraya karşı bir etli sarmalarını yemeyi özledim. Jupiter Group’un patronu Tayfun Topal’ı Instagram’da takip ediyorsanız karnınız acıkıyordur.

Haberin Devamı

Kendisi geçen yaz açtığı Bozukbağ Kahvaltıcısı’nda kah domates topluyor kah menemen yapıyor. Yazı İstanbul’da geçirme fikrinden vazgeçirecek bir cazibesi var Bozukbağ’ın. Hiç sosyal mesafe sıkıntısı çekilecek bir yer de değil.

PİYASA HAREKETLİ

Yaz geldi, ünlülerin reklam piyasası hareketlendi. Aleyna Tilki yine dondurma markası Cornetto ile imzayı atmış. Yüklü bir miktar para karşılığı evet dediği haberleri bu hafta gazeteleri süsledi. Tek boynuzlu ata binip sevgilisine uçtuğu reklamda bu kez partneri geçen yılki Salih Topçuoğlu değil.

Herhalde Aleyna “Benden daha güzel bir partner istemiyorum” demiş! Piyasa hareketliliğinden payını alan Ece Seçkin de Samsung’la bir işbirliğine girmiş. Kampanyanın fotoğrafları müthiş. Çok etkileyici. Aynı marka ile Yasemin Özilhan’ın da devam eden bir kampanyası var.

YOK SATMIŞ

Bir kampanya da Nocturne ile çalışmaya başlayan Hande Erçel’den geldi. Oyuncu yüzü olduğu markanın ilkbahar yaz kampanyası için 800 bin TL karşılığında objektif karşısına geçmişti. Bu işlerde en merak ettiğim şey yıldızlara ödenen o paranın karşılığının alınıp alınamadığı olmuştur hep.

Haberin Devamı

Öğrendiğime göre Hande Erçel’in modelliğini yaptığı koleksiyon yok satmış. Hayranları Hande’yi güzel, genç ve yenilikçi buluyormuş. Ürünler de o yüzden kısa sürede tükenmiş. Şapka çıkarıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder