Uğur Alkapar Ayrılık acısı
HABERİ PAYLAŞ

Ayrılık acısı

Ünlü çiftler ayrılıp ayrılmadıklarını açıklamıyorlar ya, sevenleri de durumu Instagram hesaplarını yorumlayarak çözmeye çalışıyorlar. Çünkü ayrılınca yapılan ilk iş birlikte çekilmiş eski fotoğrafları silmek ve sevgiliyi takibi bırakmak oluyor. Ancak bu her zaman kesin bir delil değil. Örneğin Nesrin Cavadzade’den ayrıldığı söylenen Gökhan Alkan, aşk karelerini sildi. Takibi de bıraktı.

Cavadzade’de ise bazı romantik fotoğraflar duruyor ama takibi bırakmış. Instagram’dan fal tutarsak Nesrin Hanım’ın ilişkiyi düzeltmek için hala bir umudu var diyebilir miyiz? O kalan fotoğraflar bunun işareti mi? Benim duyduklarıma göre bu ilişki bir ay önce bitmiş. Gökhan Alkan birlikte oturdukları evi terk etmiş. Nesrin Cavadzade ise çevresine “Sessiz sedasız bitsin istiyorum” diyormuş.

Haberin Devamı

‘Sex and the City’den ‘Charlotte’a göre eski sevgiliyi unutmak, ilişki süresinin yarısı kadar vakit alıyordu. Bu çift neredeyse 2 yıldır beraberdi. Demek ki toparlanmak için bir yıla mı ihtiyaçları var? Topu Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz’e atıyorum ve soruyorum: Bu hesap doğru mu? Eski sevgili ne kadar zamanda unutulur?

BAYRAM TATİLİ

İskender Paydaş’ı ve orkestrasını çok severim. Yıllardır en güzel mekanlarda konuklara müzik ziyafeti çekiyor ve eğlendiriyorlar. İskender Paydaş 9-12 Temmuz arasına denk gelen Kurban Bayramı’nda Sarıgerme’deki Hilton Dalaman’da sahneye çıkacak.

Bayramın diğer günlerinde ise Jabbar ve Aşkın Nur Yengi konser verecek. Gün batımı saatlerinde beach barda sahne alacak müzisyenler müzik keyfini ikiye katlayacak. Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile de kalpleri fethediyor.

İSTANBUL’UN KEYFİ

Geçen perşembe akşamı Galataport’taki Vandal’ın terasındaki Vandal Signature’ın açılışı vardı. Ersin Süzer’in işletmeciliğini yaptığı mekan sizi İstanbul’un göbeğinde Alaçatı’ya götürüyor. Sonsuz bir gökyüzü ve karşınızda İstanbul Boğazı.

Bu şehrin keyfi işte burada çıkar. Özellikle gecenin esintisinde mükemmel bir ortama dönüşüyor Vandal Signature. Açılışta tanıdık simalar, ünlü isimler vardı. Müzikler serin havanın coşkusunu daha da yükseltiyor ve herkesi adeta dansa davet ediyordu.

Haberin Devamı

Burada akşamüstü buluşmaları, akşam yemekleri ve ünlü DJ’lerle gece eğlenceleri yaz boyu devam edecek. Bir ara uğrayıp bu deneyimi yaşamalısınız.

ÖRNEK OLMALI

Hayvan dostlarımızın dünyayı daha yaşanılabilir hale getirdiğini düşünenlerdenim. Onların hayatlarına güzel bir şekilde dokunan her insana ve kuruma sempatiyle yaklaşıyorum. Dünya devi Nestle de Purina PetCare markasıyla kedi ve köpeklerin her tür ihtiyacına cevap veren mamalar üretiyor.

Geçtiğimiz günlerde markanın Türkiye Genel Müdürü Ayça Erkol ve ekibiyle bir araya geldik. Yaptıkları sosyal sorumluluk çalışmaları beni çok mutlu etti. Mesela ‘Canımız Sokakta’ kampanyası kapsamında veterinerler, akademisyenler, barınma merkezi kurucularıyla bir araya gelerek projeler üretmişler. Çocukları sokak hayvanları farkındalığı konusunda eğitmişler.

2015 yılından beri Rehber Köpekler Derneği ile iş birliği yaparak rehber köpek besleyen gönüllü ailelere destek oluyorlar. Ne yazık ki görme engellilere rehberlik eden bu köpeklerin sayısı henüz çok az. Yine 2015 yılından beri yapılan #SenDePatile sosyal medya kampanyası ile tüketicileri de bu iyilik hareketlerine ortak ediyorlar.

Haberin Devamı

Hayvan barınaklarına da yıllardır mama bağışında bulunuyorlar. Ayrıca veterinerlik öğrencilerine destek oluyorlar. Umarım diğer büyük şirketlere de örnek olurlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder