Uğur Alkapar Bayram sahneleri
HABERİ PAYLAŞ

Bayram sahneleri

Bayramda ünlü isimler büyük paralara çoğunlukla otellerde sahne aldı. Bu konserlerden kazandıklarının önemli bir kısmını da kıyafetlerine harcadılar. Bakalım bu bayramda kim daha fazla ışıldamış..

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş geleneği bozmayarak şık ve asil bir sahne kostümü seçmiş. Beyazın sadeliğini tercih eden Gündeş püsküllerle tarzına hareket katmış.

SERTAB ERENER

Sertab’ın ‘hem ağır olmalıyım hem rock’çı’ temalı kıyafetine hoş geldiniz. Ağır değil ama klas bir görüntü sunmayı başarmış. Üstelik çok dinamik ve genç. Yani başarmış.

Haberin Devamı

FUNDA ARAR

Funda Arar’ın elbisesi tam alaturkaya kaçacakken ucundan dönmüş. Bu pırıl pırıl elbise omuz, göğüs ve son olarak da bacak dekoltesiyle TSM assolisti kostümü olmaktan kurtulmuş.

GÜLBEN ERGEN

Yüzünde vücudunda fotoşop olabilir ama bu güzel tasarımı efektle yapamazsınız. Püskül modasını yakalayanlardan biri olan Gülben açık ara bayramın en şık şarkıcısı bana kalırsa. Kalmazsa da canınız sağolsun.

HANDE YENER

Hande Yener “Daha açığını giyeceğim” deyip Gülşen’e meydan okusa da bu sözünü yerine getirmemiş sanki. Hande son günlerde çok sahne yaptı ve kostümleri hepsinde çok iyiydi. O yüzden bu sefer pek parlak olmayan seçimine laf etmiyoruz.

DENİZ SEKİ

Seki gerçekten zayıfladı. Yakından görseniz incecik. Ama hep talihsiz ışıklar, açılar... Bu kez de talihsiz bir elbise ve açı bir araya gelmiş. Giy siyah, bele oturan minik bir elbise, çık sahneye ya. Değil mi?

AŞKIN NUR YENGİ

Yengi’ye bir bilim kurgu dizisinden teklif gelirse kostümü hazır. Bunu giyip hemen ışınlanabilir. Yaptığım şakaya takılmayın, bu kıyafet bele tam oturuyor. Orantılı kalıbıyla şarkıcının aldığı kiloları da çok güzel kamufle ediyor.

NE GÜZEL GELDİN

Damla Durakçay’ın sekizinci single’ı ‘Ne Güzel Geldin’in kapağına bakınca şahane bir yaz şarkısı olduğunu anlıyorsunuz. Fotoğraflara ve tasarıma bayıldım. Dinleyince eller havaya şarkısıyla değil kaliteli bir müzikle karşılaşıyorsunuz. Yani yazlar kaliteli de geçebilir!

Damla Durakçay ‘Ne Güzel Geldin’ ile dinleyicisine, sakin ritimler ve dingin bir ses sunuyor. Yağmurun ardından güneşin çıkacağını müjdeliyor. Yani umut veriyor, hayatın güzel sürprizlerle dolu olduğunu hatırlatıyor. Tam ihtiyacımız olan şey doğrusu.

Haberin Devamı

Bayram sahneleri

EVRENCAN COŞTURDU

Red Bull yeni çıkardığı Organics içecek serisi için Bodrum Sail Loft’ta ve Marmaris Bonjuk Bay’de tanıtım partileri düzenledi. Bu organizasyonların yıldızı Evrencan Gündüz’dü. Yeni albümü ‘Anadolu Funk’ ile gündemde olan şarkıcı, coşturan sahne performanslarıyla meşhur. Etkinliklere Cemre Gümeli, Güneş Hayat, Aslı Kızmaz, Levent Can, Doğu Demirkol, Ekin Türkmen gibi ünlü isimler de katıldı.

Bayram sahneleri

MASMAVİ

Rap müzik yapan, 17 yaşındaki bir gencimiz ‘Ben Yaptım’ diye bir şarkı çıkarmış. Sözlerinden anladığım kadarıyla yokuşlar çıkmış, gecelere isyan etmiş. Küçücük çocuklar bunları yaşıyorsa çok üzüldüm gerçekten. Benim derdim başka. Müzisyen çocuğumuzun adı Mavi Solman ve sahne adı da Mavi. Şimdi, şarkılarını çok sevdiğim, yıllardır müzik piyasasında olan Mavi adlı bir şarkıcımız zaten var. Ya kontrol etmediler ya da umurlarında değil. Z kuşağının dünyanın kendi etraflarında döndüğü yanılgısına büyük örnek. Lütfedip de Öz Mavi, Masmavi falan yapsaydı bari adını.

Haberin Devamı

Bayram sahneleri

BURADA ZAMAN DURUYOR

Dionysos Village Hotel, Marmaris’teki Kumlubük koyunun üstünde, 137 metre derinliğindeki bir vadinin üzerine kurulu. İki yıl önce gitme şansı bulduğum Dionysos’ta zaman adeta duruyor, birkaç gün geçirdiğinizde yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Odaları birbirinden güzel taş evlerden oluşuyor. İç alanlar beş yıldızlı otel konforunda döşenmiş. Havuzlu villa seçeneği özel bir tatil isteyenler için güzel bir alternatif.

Dionysos gastronomik açıdan da çok şey vaat ediyor. Zengin mutfakları, tepelerdeki zeytinliklerinden elde edilen zeytinyağları gerçekten mükemmel. Ahmet-Rim Şenol burada yıllar önce kendi hayallerini hayata geçirmiş. Senelerce sadece İngilizlere hizmet vermişler ama birkaç yıl önce iç turizme de kapılarını açtılar. İnşallah bir daha kapatmazlar. Dionysos’ta bir kez kalırsanız bir daha unutmazsınız. Emin olun ömrünüz uzar.

Bayram sahneleri

BALAYI OTELİ

Geçen ay açılan, Antalya-Göynük’teki NG Phaselis Bay, büyük yatırımlarla hizmete girdi. Otel, yeni evlenen çiftlere de unutulmaz bir balayı vaat ediyor. ‘See, Feel, Love’ (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla misafirlerini ağırlayan NG Phaselis Bay, tatile romantizm katıyor. Otel bünyesindeki Aliva Spa’da balayı çiftlerine indirim var. Canlı çiçek ve özel oda süslemesi, özel yatak tekstili tasarımı, banyoda özel kokulu mumlar, isme özel bornoz, odaya pasta servisi, özel kahvaltı ikramları gibi ayrıcalıklarıyla balayı çiftlerinin tatiline romantik dokunuşlar katılıyor.

Bayram sahneleri

130 YILLIK MAZİ

İstanbul’un Balat semtine has lezzetleriyle müdavimlerini ağırlayan Agora 1890, tarihi ve nostaljik atmosferiyle tüm yıl boyunca Bodrum’da hizmet verecek. Geçmişte gözlem kulesi olarak kullanılan alanda açılan Agora 1890 Bodrum, tarihi Bodrum yarımadasının merkezinde yer alıyor. Zaman içinde yıkılan gözlem kulesinin taşlarından inşa edilen iki katlı bu yapı, Agora 1890 Bodrum’un sahibi ve işletmecisi olan, Türkiye’nin önde gelen mimarlarından Hakan Kıran tarafından Bodrum’a kazandırıldı. Menüde 60’ın üzerinde meze, ara sıcak, et ve balık çeşitleri var. Ege’nin lezzetli otlarını da unutmayalım.

Bayram sahneleri

SEVDİKLERİNİZLE GİDİN

Rumelikavağı’ndaki Balıkçı Yılmaz 1983- 2012 yılları arasında Süper Yedigün Balık ismiyle hizmet vermişti. Mekanın başındaki Yılmaz Morkoç buraya kendi adını vererek 2012’de yeniledi. Müdavimlerinin çok iyi bildiği Balıkçı Yılmaz bu yaz geniş kitlelere adını duyurdu. Çünkü Kuruçeşme’deki Sortie’nin içine bir şube açtılar. Burası Sortie’nin en püfür püfür mekanı.

Yılmaz Bey ve ekibi Rumelikavağı’ndaki ortamın sıcaklığını buraya taşımayı da başarmış. Servis hızlı, servis ekibi güler yüzlü. Balıklar ise taptaze. Mevsiminde denizde ne varsa menüde de o var. Sadece birkaç meze veriyorlar çünkü burada mutlaka balık yemelisiniz. Ha, o mezelerin de hakkını vererek yapıyorlar. Hepsi birbirinden lezzetli. Balıkçı Yılmaz keyifli yemeklerin, uzun sohbetlerin mekanı. Mutlaka sevdiklerinizle gidin.

Bayram sahneleri

TOPAL KADİR SİMİDİ

Bayramın bir kısmını Denizli’de ailemle geçirdim. Bir Denizli klasiği olan Topal Kadir, şehrin en eski fırınıdır. Kuruluş yılı 1918. Kendisi rahmetli olsa da torunları işleri büyüterek Topal Kadir efsanesini devam ettirdi. Artık şubeler, pastaneler var, donmuş gıda işi var… Topal Kadir birçok Denizlili için simit ile eş anlamlıdır. Biliyorsunuz her şehrin simidi farklıdır. Herkes de sadece kendi şehrinin simidini sever. Ben bugüne dek Topal Kadir’den alınan simidin tadını başka hiçbir şeyde bulamadım. Çünkü o simit çocukluktur, memlekettir. Topal Kadir simidi, bir simitten çok fazlasıdır. O nedenle çok çok özeldir.

PLAJDA EĞLENCE

Alaçatı’da kapılarını yaz başı açan Elias Beach, Çeşme’de Yunan esintileri yaşatıyor. Yunanlı şef Stathis Dapiasis’in beach ve restorana özel hazırladığı lezzetlerin yanı sıra mekanın masmavi denizi, eşsiz kumsalı, zeytin ağaçları ve bembeyaz dekorasyonu çok konuşuluyor. Sezon boyunca da Fettah Can, Zeynep Bastık, Yol Project, Oğuzhan Koç gibi ünlü isimler canlı müzik performanslarıyla sahne alıyor. Bugün sahneye Murat Dalkılıç çıkıyor. Her cuma 17.00’de Yol Project, her Pazar DJ Murat Kıroğlu tatilcileri eğlendiriyor. Yarın ayrıca Zeynep Bastık ve Ali Kuru konseri var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder