Uğur Alkapar Bizim Kendall'lar
HABERİ PAYLAŞ

Bizim Kendall'lar

Özlem Kaymaz’ın kızı Tara De Vries geçen aylarda öyle bir makyaj yapmıştı ki kendini Kendall Jenner’a benzetmişti. Sonra Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’ya bir baktık meğer Kendall’ın sıkı takipçisiymiş, benzer pozlar veriyor. InStyle dergisinin bu ayki kapağında da karşımıza Aleyna Deniz diye bir kızımız çıktı. Meğerse o da Kendall’a benzetiliyormuş. Allah’ım bir tek ben kaldım herhalde Kendall’a benzemeyen!

Bizim Kendalllar

Aslında bu son dönemde güzellik standardının ne kadar globalleştiğini bir o kadar da aşırı sıkıcı bir standarda dönüştüğünü gösteriyor. Bu kızların hepsi koyu düz saç, açık ten, çekik göz, ince vücut kriterlerine sahip. Tornadan çıkmış gibi. Benzemeleri doğal. Hatta biraz gözlerinizi kısar bakarsanız hepsi aynı.

Haberin Devamı

Bizim Kendalllar

ÖYKÜ KARAYELLER

Türkiye’de zaten iki tane güzel kadın tipi var. Biri kumral saçlı, renkli büyük gözlü. Kısa boyluları iyi, uzunları kötü oyuncu genelde. Öykü Karayel, Hazal Kaya, Ayça Ayşin Turan, Berrak Tüzünataç gibi isimler ilk akla gelenler. Bu grubun biraz daha yaşlıları Tülin Özen, Şevval Sam, Nurgül Yeşilçay.

HANDE ERÇELLER

İkinci grup ise çekik gözlü, siyah ya da kahverengi saçlı, esmer ya da buğday tenli. Azra Akın, Arzum Onan, Hatice Şendil, Fahriye Evcen, Leyla Lydia Tuğutlu, Hande Erçel en güzel örnekler. Bizim Kendall’lar da bu sınıfa giriyor.

BADE İŞÇİLLER

Bunların dışında kalanlar, özellikle sarışınlar bir türlü meşhur olamıyor, başrol kapamıyor. Bakın Bade İşçil’e... Fakir karakter de oynayamadığından ne kadar zamandır işsiz kadıncağız. Bu tek tip güzellik anlayışı değişene kadar bir süre daha Kendall’larla devam edeceğiz gibi görünüyor.

SERE SERPE

Nusret’in otelinde sere serpe bornozla yatağa uçtuğu, yavaş çekim şiirsel videosunda küçük Nusret’le tanışmıştık. Onun umurunda bile olmamış, gurur videosunu Instagram’ından silmemişti. Birkaç gün önce de daha avangart bir tarzda başrolde yine aynı küçük oyuncunun olduğu bir spor videosu gördüm. Artık Nusret’in bunu bilinçli olarak yaptığını düşünüyorum. Acaba her şeyi gösterdim, artık altınlı etler bile sıktı, “Bir de bunu deneyeyim” mi diyor?

Haberin Devamı

REKOR ÜCRET

Ünlü isimlerin sık sık milyonluk reklam kampanyalarına imza attığını duyarız. Bu kez öyle bir haber Hande Yener’den geldi. Yeni albümüyle gündemde olan Hande Yener, Ocasso Mobilya’nın 2021 yılı marka yüzü oldu. Reklam için en hit şarkısı ‘Kırmızı’yı yeniden yorumlayan şarkıcının bu anlaşmadan 3 milyon TL kazandığı konuşuluyor. İyi para!

ROJDA’ NIN ÇİKOLATALARI

Ünlülerin birçoğu gösteri dünyasından kazandıklarını ikinci bir işe yaratıyor. Bunların arasında en tatlı seçim Rojda Demirer’e ait çünkü kendisi Marie Antoinette çikolata markasının sahibi. Ben de kaliteli çikolatalarını çok beğeniyorum doğrusu. Tadım markasıyla iş birliği yapan Marie Antoinette Antep fıstıklı, Pikan cevizli çikolatalar yaptı. Önce bakmaya sonra koklamaya ardından yemeye doyamıyorsunuz. Afiyet olsun.

SERENAY N’OLDU?

Serenay Sarıkaya’yı bu karede Demet Akbağ sandım. Bu kıyafeti de kim seçmiş nasıl seçmiş de Serenay’a giydirmiş? Tanışıp Cadılar Bayramı için kostümümü onunla belirlemek istiyorum. Instagram’daki ‘populising’ harika bir yorum yapmış. Ben çok güldüm siz de gülün: “Çok yakışıklı bir Rus erkeği ile bu sene reklam filminde oynayamamış öfkeli Gülse Birsel arasında bir yere oturmuş!”

Haberin Devamı

Bizim Kendalllar

Serenay Sarıkaya’nın Common Leisure marka montunun fiyatı tam 16 bin 255 TL’ydi.

ŞÖHRET NEDİR?

Oğuzhan Koç, yeni sevgilisi Demet Özdemir ile çıkan aşk haberlerinden mutsuz olmuş “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu” diye başlayan bir açıklama yapmış. Ünlü ikiyüzlülüğüne hoş geldiniz. Bu konular sadece onu ilgilendiriyorsa bugüne kadar yaptığı aşk şarkılarında arkadaşlarını mı anlatmış? Ünlüler şöhretin sadece yaptıkları işe olan ilgi olduğu yanılsamasından kurtulamıyor. Ya da öyle işlerine geliyor.

Bizim Kendalllar

E MERAK EDİYORUZ!

Yani aşkınla meşkinle, hangi markadan kaç paralık pantolon giydiğinle, yemekte kaç para hesap ödediğinle ilgilenmesinler istiyorsan şarkıcılık yapma. Göz önünde olma. Şarkılarını dinleyip sana para kazandıran insanlar hayatını da merak ediyor çünkü. O çok içlendikleri şarkıyı kimi düşünüp yazdığını öğrenmek istiyor. İlla “Ben sanatıma bakarım” demek istiyorsan ortadan kaybol, stüdyo emekçisi ol. Şarkı yazarı, aranjör ol. Şarkılarını Ajda’ya Gülben Ergen’e falan ver onlar söylesin. Bak o zaman kimse ilgileniyor mu?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder