Uğur Alkapar Bodrum meseleleri
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum meseleleri

Geçen haftayı Bodrum’da geçirdim. Yediğim içtiğim benim oldu (kilo aldım), gezip gördüklerimi birkaç yazı boyunca anlatmayı planlıyorum. Bodrum’da iki konu var. Birincisi bir türlü başlamayan sezon. Birkaç mekan dışında herkes

Bodrum’un boş olmasından ve müşterisizlikten yakınıyor. Mekan sahipleri bir de kalifiye eleman sıkıntısından bahsediyor. Bu yüzden sürekli personel değişiyor.

İkincisi de Caresse Resort’ta geçen cumartesi yapılan Kenan Doğulu konserindeki loca kavgası. Binlerce lira verip ayakta kalan müşterilerden bazılarının tehditleri konukları korkutmuş. İnşallah artık bayramda biraz hareketlenir Bodrum.

Haberin Devamı

İSTANBUL AJANDASI

■ Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus’un yeni meyhanesi Anason 34’te havuz başında Boğaz havası alarak yiyebileceğiniz şahane mezeler, balıklar var. Yeni nesil meyhanelerin revaçta olduğu günümüzde, bu kültüre beş yıldızlı otel kalitesi dokunuşu çok iyi gelmiş açıkçası. Mekanın müziği de gelenek olduğu üzere 90’lar ve günümüz Türkçe popu.

■ Atlantis Yapım, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava’da bomba konserlere imza atıyor. Bu cuma Teoman, cumartesi ise Kenan Doğulu seyirciyle buluşuyor. Vadi Açıkhava, Kuruçeşme Arena ya da Rumeli Hisarı gibi kendine has bir havası, ruhu olan bir konser mekanı. İstanbul’un buna gerçekten ihtiyacı vardı.

■ Kübalı efsane grup Buena Vista Social Club’ın divası Omara Portuondo bu cumartesi İstanbul Lifepark’ta unutulmaz bir konser verecek. Havana’da dünyaya gelen Portuondo’nun babası beyzbol oyuncusuymuş. Annesi ise aşkı uğruna İspanya’daki rahat hayatını bırakıp Küba’ya taşınmış. Diva, şehre konsere gelen birçok ünlü gibi Hilton İstanbul Maslak’ta kalıyor.

■ İstanbul’da tatile gidemeyenler için birçok havuz seçeneği var. Halkalı’da elips şeklindeki binasıyla dikkat çeken Elite World Europe Hotel ve Maltepe’deki Elite World Asia Hotel’in geniş havuzları dışarıdan konuklara açık. Ayrıca havuz başında otellerin başarılı şeflerinin elinden çıkan lezzetleri tatmak mümkün.

■ Red Bull Uçuş Günü, pazar günü saat 11.00’de Caddebostan Plajı’nda. Yarışmacılar kendi tasarladıkları el yapımı uçuş araçları ve eğlenceli kostümleri ile rampadan denize uçarak jüriyi etkilemeye çalışacak.

Haberin Devamı

ANLAMLI BİR İŞ

Kozmetik markası Bioderma, Şimdi Derneği ile ‘Akıllı Köy’ sosyal sorumluluk projesine destek oldu. Tanzanya’nın Zanzibar kentinde bulunan Panga Tupu Köyü’nde, markanın açtırdığı su kuyusu, yerel köy halkına, kalıcı ve sürdürülebilir bir şekilde temiz ve güvenli su kullanım imkânı sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder