Uğur Alkapar Cadıların gecesi
HABERİ PAYLAŞ

Cadıların gecesi

31 Ekim Çarşamba gecesi şehrin dört bir yanını Cadılar Bayramı partileri saracak. Kostümünüz hazırsa, işte alternatifler...

■ Nişantaşı’ndaki Must Avrupa, Cadılar Bayramı’nı ünlü DJ’lerinden Tonbe ile kutluyor. Gece için balkabağı tatları ve özel kokteyller hazırlanıyor.

■ Dorock XL Beşiktaş’ta katılımcılara ücretsiz makyaj yapılacak. ‘En İyi Kostüm’, ‘En Korkunç Kostüm’, ‘En İyi Çift’ dallarında ödül verilecek.

■ Maslak’taki Uniq Hall ‘ormanda tüyler ürperten’ bir deneyime çağırıyor. Barlarda oyunlarla insanları tanıştıran Pub Story bu kez ormanda.

Haberin Devamı

■ Karaköy’deki Mitte, ‘DJ Doğuş Çabakçor’la Halloween Costume Party Vol.2’ adında bir parti düzenliyor.

■ Fairmont Quasar İstanbul’un beşinci katındaki Ukiyo Lounge & Bar ‘eğlenceli bir dekor ve lezzetli atıştırmalıklar’ sunuyor.

■ Harbiye’deki Klein ve Flamme’daki partide kostüm şartı var. Kapıda satılan maskelerden takabilirsiniz.

■ Crowne Plaza Florya’daki Atrox Lounge, korku dolu bir eğlence vaat ediyor.

Chez Moi’da eğlence ve lezzet bir arada

Karaköy’deki Chez Moi 4 katıyla semtin en güzel sokaklarından birinde yer alıyor. İçinde kulübü, restoranı bulunan Chez Moi’nın üçüncü katı ve terası modern meyhane olarak hizmet veriyor.

Farklı ve lezzetli mezeleriyle öne çıkan Chez Moi, DJ performansı ile iyi yemek kadar kaliteli bir eğlence de vaat ediyor. Semih Varol ve Melih Doğan’ın işlettiği mekana rezervasyon şart.

Meos balık: 10 Numara!

Aqua Florya’daki Meos Balık’ın yemeklerini denize karşı, tadını çıkara çıkara yemelisiniz. İstanbul’da bugüne kadar denediğim en iyi mutfaklardan birine sahip Meos. Buralarda bulması çok zor olan iyi kalamar ve ahtapot burada cidden mükemmel.

Kullandıkları süzme yoğurt bir Denizlili olarak beni çocukluğuma götürdü. Yemeklerdeki lezzetin sırrı, kullanılan malzeme. Çoğunluğu Ege’den geliyor.

Her şey çıldırtacak kadar güzel. Üstelik Boğaz’a nazır benzerlerinden çok daha ucuz. Fiyatlar hesaplı. Ben tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

DÜNYANIN KOKUSU

Koku deyince aklınıza parfüm gelir değil mi? Sonra mis gibi sabunlar, deterjanlar, kozmetik ürünleri... Şaşırarak öğrendim ki bu ürünlerin markalarına ‘koku hizmeti’ veren şirketler var. Üstelik dünya çapında ilk 15 arasında yer alan MG Uluslararası Koku Şirketi, burnumuzun dibinde, Gebze’de.

Haberin Devamı

1961’de Mişel Gülçiçek’in kurduğu MG’nin Kurumsal İletişim Müdürü Duygu Beşbıçak inanılmaz şeyler anlatıyor. Dünya devleriyle çalışıyorlar. 12 bin hammadde ve 200 binden fazla esans formülünden oluşan bir koleksiyona sahipler.

Örneğin bir yumuşatıcı üreticisi gelip diyor ki, “Ben çamaşırların çiçek kokmasını istiyorum.” Bunun üzerine şirket uzun çalışmalardan sonra kokuyu hazırlayıp üreticiye veriyor. MG’nin Gebze’deki tesislerinde otelden tutun da koku müzesine kadar her şey var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder