Uğur Alkapar Cesaret işi
HABERİ PAYLAŞ

Cesaret işi

Dün Soho House’da yapılan etkinlikte Timur Savcı, BKM ile ortak olarak hem Netflix’e dizi yapacaklarını, hem de kendi dijital platformlarını kuracaklarını açıkladı. Buraya mini diziler çekmek istiyorlarmış. Timur Savcı’nın en büyük hayali de bir Zeki Müren filmi yapmakmış. İki yerli dijital platform girişimi pek bir başarı gösterememişken o alana yatırım yapmak bence cesaret işi. Zeki Müren filmini ise hayatını tüm gerçekleriyle anlatabileceklerse çeksinler. Yoksa hiç bulaşmasınlar.

MUHAFIZ TOSTU

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy’lu Netflix dizisi ‘Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonu 26 Nisan’da başlıyor. Atasay bu fırsatı kaçırmamış ve dizide de bahsi geçen ‘tılsımlı gömlek’ten esinlenerek bir erkek mücevher koleksiyonu hazırlamış. Padişah ve şehzadelerin kullandığı aksesuarları yorumlamış. Benim de bir fikrim var: ‘Muhafız Tostu’. Hakan’ın ilk sezonda sürekli yediği tosttan esinlenen bu ürün Bambi Büfe’nin menüsünde yer alabilir. Hem de kampanyalı: Tost alana ayran bedava.

CEKETLER BÜYÜK

Edis kendi yönettiği ‘Bana Ne’ klibinde “İki beden büyük alalım seneye de giyer” ceketleriyle karşımıza çıkıyor. Şarkı ve klip güzel, çocuk hoş, dansçılar yıkılıyor. Ama o ‘styling’, o ceketler sıkıntılı biraz. Zaten Edis’in kılık kıyafeti her zaman sorunlu. Artık bir gün setini, sahnesini basıp en sevdiğim popstarı kendim giydireceğim.

ŞİLE'DE FESTİVAL

Geçen yıl yaz sezonunun sonunda Kilyos’taki eğlence mekanlarında sorun çıkmıştı. Kafes’teki bir festival erken bitirilmiş, 6 yıllık Suma Beach ise kapanmıştı. 2 yıldır burada yapılan Big Burn İstanbul yeni bir lokasyon arayışına girmişti. Tüm dünyadan DJ ve prodüktörlerin geldiği festival yeni yerini buldu: Şile. Ormanla denizin iç içe olduğu Woodyville Treehouses tam festivallik. Üç gün sürecek Big Burn 26-27-28 Temmuz’da.

MİNİ AJANDA

■ Turkcell’in dijital televizyon platformu TV+, 6 hafta sürecek şahane bir etkinliğe imza atıyor. Sirkeci Garı, Haskoy İplik Fabrikası, Kırım Kilisesi, Zulfaris Karaköy gibi atmosferi mükemmel mekanlarda film gösterimleri düzenliyor. ‘The Greatest Showman’ bugün akşam Sirkeci Garı’nda izlenebilir.

Haberin Devamı

■ Esma Er çok yetenekli bir şarkıcı. Geçmişten günümüze Türkçe ve yabancı şarkıları kendine has üslubuyla söylüyor. Seyirci hakimiyeti ve sahne karizması mükemmel. Esma Er canlı performansıyla her cuma Karaköy’deki Vor Klein sahnesinde.

■ Zorlu Center’ın popüler durağı Morini, Cumartesi akşamüstü partilerine kaldığı yerden devam ediyor. ‘Monkey Saturdays’ adıyla düzenlenecek etkinlik her cumartesi 17.00’de başlayıp, geç saatlere kadar devam edecek.

■ 19 Nisan gecesi Maslak’taki Uniq İstanbul’da ‘Cadılar Bayramı’ benzeri bir parti var. Adını Pink Floyd’un ‘Dark Side of the Moon’ albümünden alan etkinlik her ay dolunay gecesinde tekrar edilecek. Korku ve eğlenceyi bir arada sunmayı hedefleyen organizasyon bakalım nasıl geçecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder