Uğur Alkapar Çok çalıştı yıldız oldu
HABERİ PAYLAŞ

Çok çalıştı yıldız oldu

Uraz Kaygılaroğlu bu günlerde her yerde değil mi? Kah Cem Yılmaz’ın dijital dizisinin reklamını yapmak için çekilen programlarda, kah oynadığı TV dizisinin finalini izlemek için rol arkadaşlarıyla eğlencede... Bir oyuncu her gün magazinden eksik olmayınca reklam teklifleri de hemen peşinden geliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Pepsi’nin yeni reklam yüzü olmuş. Önümüzdeki günlerde çekimler için kamera karşısına geçecekmiş. Demek ki neymiş sevgili oyuncular? Çok çalışır, aynı anda birçok projede yer alırsanız, siz de reklam yıldızı olabilirmişsiniz.

Haberin Devamı

HAYDİ KIZLAR!

İşte bu ay dinleyeceğimiz şahane albümler, şarkılar... Hepsinde de genç kadın müzisyenlerin imzası var.

KALBİNİZE HİTAP EDİYOR

Size Elif Sanchez’den bahsetmek istiyorum. Müzisyen bir aileden gelen Elif, İstanbul Devlet Konservatuarı’ndan üstün başarı ödülü ile mezun olmuş. 2017’de Berklee College of Music’i bitirmiş. Hem de yine bir ödül kazanarak. Geçen ekimde ilk albümünü çıkaran Elif Sanchez elini çabuk tutup ikinci albümü ‘Mi Voz’u Pasion Turca etiketiyle yayınladı.

Üstelik Grammy ödüllü Javier Limon prodüktörlüğünde. Albümde 7 orijinal Javier Limon şarkısı, ‘Dos Gardenias‘ ve ‘Perfidia‘ olmak üzere 2 İspanyolca cover, Kenan Doğulu ile düet olarak seslendirdiği ‘Vuelve’ (Kurşun Adres Sormaz ki) ve İspanyolca söylediği ‘Amanecer‘ yer alıyor. Elif kendi kültürel mirasını modern düzenlemelerle birleştirdiği bu albümde kalbinize hitap ediyor.

Çok çalıştı yıldız oldu

HARİKASIN GÜNEŞ

Farklı tarzıyla, ilginç vokalleri ve kendi yazdığı şarkılarıyla Güneş bir süredir alternatif müziği ana akıma taşımayı başarıyor. Dün çıkardığı ‘Atlantis’ albümünün ikinci bölümüyle sınıf atladığını düşünüyorum. ‘NKBİ’ (Ne ki benden istediğin) adlı çıkış şarkısını bir kere dinleseniz dilinize dolanıyor.

Ayrıca Güneş her klipte biraz daha kendini buluyor ve müzikal karakteri biraz daha oturuyor. Artık sadece sound olarak değil, imaj olarak da ‘Güneş’ dediğimizde kafamızda canlanan bir müzisyen var. Kariyerinde bu kadar erken bu başarıyı yakalayabilen çok az şarkıcı vardır. Harikasın Güneş!

Haberin Devamı

Çok çalıştı yıldız oldu

ÇALIŞKAN LARA

Güçlü sesi ve kendine özgü tarzıyla duruşunu çok beğendiğim genç müzisyen Lara Çayan, geçen yıl yayınladığı ‘Aşka İnan’ albümüyle dikkat çekmişti. Nisanda Cem Adrian ile yaptığı ‘Sevme Beni’ single’ını çıkarmıştı. Bu kız bir dakika boş durmuyor. Şimdi de ‘Biri Var’ isimli şarkısıyla karşımızda. Sözleri Lara Çayan’a, müziği Lara Çayan ve Özgür Aksüyek’e ait. Şarkının düzenlemesi de Özgür Aksüyek tarafından yapıldı.

Çok çalıştı yıldız oldu

İKSV’DEN SÜRPRİZ HAMLE

Popüler eğlence platformu TikTok, 50. yılını kutlayan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) resmi eğlence partneri oldu. Aşırı ciddi hatta asık suratlı bir kurum olan İKSV bu hamlesiyle beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Müzikten sinemaya, tiyatrodan modern sanata birçok alanda gündemi belirleyen İKSV, TikTok ile herhalde eğlenceli işler de yapar artık.

Geçen pazartesi İKSV’nin Şişhane’deki binasının terasında düzenlenen tanıtımda Ceren Gündoğdu konser verdi. TikTok Orta Doğu Türkiye Afrika ve Güney Asya Pazarlama Lideri Paul Katrib, İKSV’yi överek “Bu iş birliği, her iki tarafı da seneler içinde daha da güçlendirecek” dedi. Herkesin her şeyden memnun olduğu güzel bir gündü.

Haberin Devamı

Çok çalıştı yıldız oldu

YERYÜZÜNDE CENNET

Yıllardır istikrarlı bir şekilde devam eden bir organizasyon olan Chill-Out Festival şimdi de doğanın en güzel olduğu yerde, Urla’da. ‘Yeryu®zu®nde Cennet’ mottosunu takip ederek katılımcılarına her sene müzik odaklı, farklı deneyim imkanlarıyla buluşturan Chill-Out Festival, bu senenin 2. etabını 19 Haziran tarihinde ilk defa Urla’da, Sultanlar Vadi’sinin sihirli doğasında gerçekleştirecek. Ali Kuru, Can Tanca, İngiliz ikili Depart, genç Alman DJ Lorie, canlı performanslarıyla ünlü Lalalar ve Tuba Twooz bu yılki festivalin konukları.

ŞEHİRDE FESTİVAL

İstanbul’da bu yazın hareketli geçeceğini daha önce yazmıştım. 11-12 Haziran tarihinde ve Maksimum Uniq Açıkhava’da Şehirde Yazzz Festivali var! Müzik, stand up gösterileri, alışveriş, eğlence ve yeme içme bir arada. İlk gün Gazapizm, Sena Şener, Deniz Tekin, Melis Fis ve Rana Türkyılmaz; ikinci gün Ceza, Lvbel C5, Ahiyan, Eftalya ve Berto performans sergileyecek.

Çok çalıştı yıldız oldu

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder