Uğur Alkapar Davetten davete
HABERİ PAYLAŞ

Davetten davete

Geçen çarşamba akşamı şehirde 10’a yakın davet vardı. Herkes sözleşmiş gibi o günü seçmişti nedense. Gezme meraklıları Nişantaşı’ndaki Spago’da yapılan ‘Men in Black’ filminin partisiyle tura başladı. Filmde kullanılan saat markası Hamilton’ın organize ettiği partinin konukları şıklıklarıyla dikkat çekti. Spago’nun püfür püfür terasında dedikodular yapıldı. Organizatörler ise azimle her yakaladıklarına Hamilton’ın serinin diğer tüm filmleri dahil, 450’den fazla filme sponsor olduğunu anlatıp durdu.

Haberin Devamı

Davetten davete

***

Sonraki durak Akaretler’deki W Otel’in bahçesine konuşlanan W Secret Garden’ın açılışı oldu. Adı Gizli Bahçe anlamına gelse de buranın pek gizli saklısı kalmamıştı. Duyan gelmişti, güzel bir kalabalık vardı. Ödül gecelerinde ünlü kadınlarımızın yarısını giydiren Raşit Bağzıbağlı da konuklar arasındaydı.

***

O sırada Lipton, Tarabya sahilindeki Big Chefs’te Karadeniz rüzgarları estiriyordu. ‘Çayın Karadeniz yolculuğu’ konulu söyleşi ve yaza merhaba partisi düzenleyen markanın davetinde modacı Bahar Korçan cool halleriyle dikkat çekti. Kızlar gözlerini genç ve yakışıklı oyuncular Burak Yörük ve Uğur Kurul’dan alamıyordu. Yakında salı geceleri Klein Garten’da çıkmaya başlayacak Esma Er “Konuklarımıza şahane sürprizler hazırlıyoruz” dedi.

MECİDİYEKÖY’DEKİ ALAÇATI

Davetten davete

Havuz başı partilerini Alaçatı’ya, Bodrum’a yakıştırıyorsanız önyargınızı bir kenara bırakın. Mecidiyeköy’deki Fairmont Quasar’ın beşinci katında yer alan restoran Ukiyo’nun şahane bir havuzu var. Yarından itibaren her pazar burada akşamüstü partileri başlıyor. 17.00’den 21.00’e kadar sürecek olan bu partilerde DJ’ler çalacak, konuklar coşacak.

DİJİTAL SERGİ

Karaköy’deki Studio X adlı galeride dün şahane bir sergi açıldı. Bana kalsa kısaca dijital sanat ya da ‘Black Mirror’ kafası diyeceğim tarzda işlerin yer aldığı ‘bang. Prix 2019’ gibi havalı bir isme sahip serginin organizatörleri eserleri tanımlarken şu sözcükleri kullanıyor: “Biyo sanat, veri sanatı, yeni medya ve kinetik sanat.” Sürprizlere hazır olun.

TORBA’DA HUZUR

Haberin Devamı

Davetten davete

Ben bu satırları Alaçatı’dan yazarken Bodrum’da tatil yapan arkadaşlarımdan “Harika bir otel keşfettik, mutlaka yazmalısın” haberi geldi: Torba’daki Moyo Beach Hotel. Burası denize sıfır, odaları şık ve lüks. Hizmet kalitesi olarak da beş yıldızlılarla yarışıyormuş. Bodrum merkeze de yakın olan otel, barlarda gezmek isteyenlere de, huzur arayanlara da güzel bir alternatif.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder