Uğur Alkapar Demet bir harika
HABERİ PAYLAŞ

Demet bir harika

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’a kız arkadaşıyla paylaşıp sonra kaldırmak zorunda kaldığı fotoğrafın ardından destek yağdı. Voleybol Federasyonu bile özel hayatı kendisini ilgilendirir diye bir açıklama yaptı.

Ama bu destekler arasında beni en keyiflendiren Demet Akalın oldu. Zaten yangın ve sel felaketleri nedeniyle yaptığı yardımlardan ötürü kalbimde çok farklı bir yere koymuştum kendisini. Şimdi de sosyal medyadaki dobra çıkışlarıyla ben dahil birçok kişinin en sevdiği ünlü oldu bir anda. Demet Akalın “Kendinden başka kimseyi ilgilendirmez özel hayatı! Nokta” paylaşımına “Bunu kim yazdı” karşılığını veren takipçisini “Eben” diye cevapladı. Başka bir ortamda kaba, ayıp falan derdik ama burada o kadar güzel taşı gediğine koymuş ki Akalın. Harikasınız Demet Hanım, böyle devam.

Haberin Devamı

MOTOSİKLET ZAMANI

Hande Yener’in İzmir’de düğüne yetişmek için otostop çektiği bir motosiklete binmesini önce mizansen sandım. Sonra bir baktım gerçek! Hande de çok tatlıydı, motosikletine bindiği Erdal Ünal da. Kendisi ilgiden sıkılmış olmalı ki dün Instagram hesabını gizlemişti. Şarkıcı Hande Ünsal da bir ödül törenine motosikletle gitmiş. Ama onun motorunu siyah takım elbiseli, profesyonel görünen bir adam kullanıyordu. Kasklar falan da takılmış. İki Hande’den Yener olanın motor macerası bana daha sıcak ve samimi geldi. Ama Ünsal olan Hande’yi de daha az yakıt kullanan, trafiğe yol açmayan, çevre dostu bir ulaşımı tercih ettiği için kutlarım.

EĞİTİM ŞART

Biliyorsunuz diziler final yaptıktan, setler tatil olduğundan beri birkaç yaz dizisinde çalışanlar hariç tüm oyuncular Çeşme’de Bodrum’da. Daha cool olanları Marmaris, Asos falan gibi yerlerde. Yalnız hiç mi menajerleri bunları tatilde bir oyunculuk dersi al, bir koçla çalış falan diye uyarmıyor? Çoğunun oyunculuğu yerlerde sürünürken hangi rahatlıkla acaba gidip kendilerini geliştirmek yerine tüm gün güneşlenip story atıyorlar? Eskiden tatillerde Los Angeles’a falan gider, Hollywood yıldızlarının hocalarının derslerine girerlerdi. Şimdi umurlarında değil. Ama bakın eğitime önem verenler bugün nerede, vermeyenler nerede. Haftada 100-150 bin lirayı kolay yoldan nasıl olsa kazanıyorum deyip böyle devam edeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bu çeşmenin akmaya devam etmesi için kendinize yatırım yapmanız lazım. Yakınlarınız söylemiyorsa ben söyleyeyim.

Haberin Devamı

Demet bir harika

BİR MEKAN TAVSİYESİ

Bugün sizlere Anadolu yakasından bir mekan tavsiye edeceğim. Şaşkınbakkal sahilindeki ‘Sahibinin Sesi 45’lik’ önce manzarasıyla sizi kendine çekiyor. Adaların ve denizin seyrine doyamıyorsunuz. Sahibinin Sesi, özenle seçilmiş eserlerden oluşan müzik arşivi ile eğlencenin, seçkin menüsü ile lezzetin tadını çıkarmak için en mutlu ve en özel anlarınıza ortak olabilecek bir mekan. Menüsünün iddialı lezzetlerinden kuzu şiş, şaşlık ve kömür ateşinde pişen özel soslu tavuk kanatları ile günlük taze mezeleri de çok başarılı.

‘BİLMEMEK’

Geçtiğimiz yıl Antalya Film Festivali’nin yarışma seçkisinde gösterilen ‘Bilmemek’ vizyona girdi. Leyla Yılmaz’ın yazıp yönettiği bu ödüllü film sürpriz yaparak sinema salonlarında büyük ilgi gördü. Seçtiği hassas konu itibariyle de takdir edilmesi gereken ‘Bilmemek’ seyirciden de olumlu tepkiler aldı. Covid sonrası sinema salonlarına hâlâ tedirginlik hakimken bir Türk filminin gösterdiği başarı beni mutlu etti doğrusu.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder