Uğur Alkapar Deprem şov
HABERİ PAYLAŞ

Deprem şov

İzmir depremi hepimizi derinden etkilerken hayatını kaybedenlere üzüldük, saatler sonra enkazdan sağ çıkan bebeklere tüm ülke tek yürek olup gözlerimiz dola dola sevindik. Bu arada ünlü isimlerin çoğu da sosyal medyadan üzüntülerini iletti, bağışta bulundu. Partilere katılanlar, hayatını normal seyrinden çıkarmayıp eğlenceli paylaşımlar yapanlar kınandı.

Tabii bu kınamalar da şova dönüştü. Demet Akalın, Aleyna Tilki’ye “Akut paylaş” nasihatiyle bir kez daha tribünlere oynarken iyice iticileşmeyi başardı. Zaten ilkel çağlardan kalma bir kafa yapısıyla lastik değiştirmek için arayabileceği bir kocaya sahip olmasıyla övünmesi yüzünden şimşekleri üzerine çekmişti. Ama onu da anlamak lazım. Demet Akalın’ın kitlesi tam da o medeniyet düzeyinde.

Haberin Devamı

Deprem şov

Herkes kendi hitap ettiği kalabalığa oynayacak doğal olarak. Aynen Şeyma Subaşı’nın hedef kitlesini çok iyi bilip Cadılar Bayramı kutlamalarını günlerce paylaşması gibi. Şeyma’ya özenen takipçilerinin de deprem falan umurunda değil çünkü. Ülke gerçeklerini, acıları sömürmeye hazır bir grupla, fanteziler diyarında yaşayan başka bir grup arasında sıkışıp kaldık. Umarım çoğunluk biz aradaki normal insanlarızdır.

Hayat devam ediyor

Bir yandan hayat devam ediyor. Enkaz altından çıkan çocuklar kadar mekanlarda çalışan anne babalarının eve ekmek getirmesini bekleyen çocuklarımız da var.

O yüzden hayat devam etmek zorunda. Eski yerinde yeni ismiyle sezona coşkuyla başlayan Melanj’da yarın Ayla Çelik rüzgarı esecek. Her yaptığı sahne ile adından söz ettiren aşk şarkılarının mimarı Ayla Çelik, şahane repertuarı ile Melanj’da olacak.

Pandemi döneminde gelen sahne tekliflerini reddettiğini söyleyen Ayla Çelik, “Öncelik sağlık. Önlemleri inceledim. Güvendiğim için sahneye çıkmaya karar verdim. Bu hafta Allah izin verirse başlıyoruz” dedi. Ayda bir Melanj’da sahneye çıkacak olan Ayla Çelik, yeni şarkılarını da sandıktan çıkarmaya hazırlandığını söyledi.

Gülçin'in 'Davet'i

Hande Yener’in ‘Carpe Diem’ albümünü çok övdük, sound’unu bağrımıza bastık. Aynı sevgi ve şefkati fazlasıyla hak eden başka bir albüm geldi. Gülçin Ergül’ün ‘Davet’i. Single’larla ilerlemenin daha mantıklı bir seçim olduğu bu dönemde Gülçin gözünü karartıp 10 şarkılık bir albüm yapmış.

Haberin Devamı

Şarkılara geçmeden önce Gülçin’in işin görsel yönüne de büyük emek harcadığını söylemek lazım. Tarz müthiş. Cihan Nacar, Esra Gürses, Berfuğ Kıran ve Zeynep Bozkaya gibi tasarımcılara özel olarak yaptırılan kıyafetlere bayıldım.

Çıkış parçası ‘Beni Bu Rüyadan Uyandırma’ya Murat Joker’in çektiği klip dün yayınlandı. Disko gümbür gümbür geri döndü. Tüm dünyada olduğu gibi bizde de 70-80’ler sound’u çok popüler. Müzik direktörlüğünü Emre Bayar’ın üstlendiği albümde Pop, Rap, Trap, Disco-Pop, R&B iç içe geçmiş olsa da Gülçin’in kendi tarzı olan R&B’nin ağırlığı hissediliyor.

Bu arada Yıldız Tilbe imzalı ‘Sana Aşığım’ Gülçin’e çok yakışmış. Şarkının modern düzenlemesinde bile Tilbe’nin kendine özgü tınıları hissetmek çok keyifli. Anıl Piyancı düeti ‘Kalbime Sorarsam’ albümün lokomotiflerinden olacak gibi görünüyor.

9 şarkıda imzası bulunan Gülçin’in sesi ve şarkı söylemedeki başarısı tartışılmaz. Bu albümle artık sadece bir şarkıcı olarak değil bir şarkı yazarı olarak da artık rüştünü iyice ispatlamış bir müzisyen Gülçin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder