Uğur Alkapar Diva Mücver'de
HABERİ PAYLAŞ

Diva Mücver'de

Bu yıl Bodrum’da sezon geç başladı ama az sayıda açılan mekan, her şeye rağmen Ege’ye akın eden tatilcileri mutlu etti. Özgür Akman’ın işlettiği, Mamba Beach bünyesinde açılan, Yalıkavak’taki Mücver sürpriz yaparak sadece güzel yemekleri değil, canlı müzik geceleriyle adından sıkça söz ettirdi. Bu gecelerin konukları Cem Adrian, Melek Mosso gibi alternatif isimlerden Deniz Seki gibi popçulara kadar uzandı. Matmazel Coco’nun şovları ise her zaman çok konuşuluyor. Ama Mücver esas bombayı yeni patlattı: Bu cuma sahnede Bülent Ersoy var. Acaba işletmeden taht ve taşlı mikrofon istedi mi? Merak içindeyim.

Haberin Devamı

Manevi zenginlik

Geçmişte bireysel gelişim, spritüalite hatta finans ve iş dallarında bile İngilizceden kitaplar çevirdim. Her türün kendine göre rehberlik etmeyi hedeflediği belli alanları oluyor. Ancak iş insanı Murat Kocaardıç imzalı ‘İçinde Zenginlik Var’ kitabı türleri birleştirmiş.

Hem doğru nefes alma tekniklerinden yoga meditasyon önerilerine maneviyata hitap eden öneriler var hem de para ve finans konularında tavsiyeler. Kocaardıç iş kurmak isteyenlere rehber olabilecek kitabı için “Mücadele etmekten çekinmeyen, kazançlı yatırımlar yapmak isteyen, markalarını nesilden nesle aktarmayı hedefleyen herkes bu kitabı okumalı” diyor. ‘İçinde Zenginlik Var’ 30 Ağustos’ta piyasaya çıkıyor.

Şimdiden planlayın

Elektronik müzik tutkunları yazları festivalden festivale, partiden partiye koşardı. Etkinlik dünyası koronavirüs yüzünden bu yaz sessizliğe bürününce organizatörler tüm enerjilerini önümüzdeki döneme odakladı. Marginal Events, Cadılar Bayramı planlarını şimdiden yapmış.

Elektronik müziğin yıldız isimleri 31 Ekim akşamı Volkswagen Arena’da TechnoWeen gecesinde müzikseverler ile buluşacak. ‘Dark Halloween’ temalı gece saat 22:00’de başlayacak ve sabahın ilk saatlerine kadar aralıksız devam edecek. Sabah 06:00 ile 10:00 arasında ‘backstage artist lounge’da sadece VIP bilet sahiplerinin katılabileceği after party var.

Siz de eğlenin

Asmalımescit’teki Kulp’un ve Galatasaray’daki Nasip’in sahibi Arif Küpeli sektörün en renkli isimlerinden. Sabahlara kadar sokağında eğlenilen Kulp kapalı olduğundan Arif’in kitlesi de bir meyhane olan Kulp’a kaydı. Yine vur patlasın çal oynasın. Bir akşam burada yemek yiyen bir müşteri demiş ki “Adam burayı arkadaşlarıyla eğlenmek için açmış”.

Haberin Devamı

Haksız sayılmaz, orada herkes arkadaşmışçasına eğleniyor ama emin olun hepsi tanıdık ve eş dost değil. Mekanın havası, Arif’in şovları ortamı öyle ısıtıyor ki kimse o eğlenceden mahrum kalmıyor. Ama siz somurtup köşenizde oturursanız evet, yabancı kalıyorsunuz. Ben kimi götürdüysem çok eğlendi. Siz de eğlenebilirsiniz.

Ömrünüz uzar

Geçen hafta sonu herkes Bodrum’daki yeni Kaya Palazzo Otel şubesinin açılışındaydı. Kaya Palazzo Resort ve Residence Le Chic Bodrum adlı otel ve residence bölümlerinden oluşan tesisi görenler öve öve bitiremedi. Instagram hikayelerinden de kıyısına köşesine hakim olduk sağ olsunlar.

Burası son dönemde yükselen doğa içinde lüks konseptini başarılı bir şekilde uyguluyor. Bodrum’un en güzel köşelerinden birinde yeşille mavinin buluştuğu bir noktada konuklarını ağırlıyor. Fotoğraflara baktım da insanın burada ömrü uzar.

Haberin Devamı

İstanbul’a mola

Yenileri açılırken, pandemi nedeniyle ara veren oteller de tekrar konuklarına merhaba demeye devam ediyor. Gelen haberlere göre İstanbul Anadolu yakasının en görkemli çam ormanlarının arasında bulunan, Tuzla’daki Radisson Blu Hotel & Spa yeniden kapılarını açtı.

Mevcut hijyen, temizlik ve dezenfeksiyon kuralları daha sıkı hale getirilmiş ve güvenlik protokolleri güncellenmiş. İstanbul’dan çok uzağa gitmeden uzaklaşmak ve ruh halini değiştirmek isteyenler için güzel bir seçenek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder