Uğur Alkapar Dünyaya açılmak... Ama neresine?
HABERİ PAYLAŞ

Dünyaya açılmak... Ama neresine?

Edis’in Amerikalı Warner Music ile imzaladığı anlaşmaya çok sevindim. Aynı anlaşmayla Aleyna da dünyaya açılma hazırlıklarına başlamıştı. Umarım gerçekten iki genç yıldızımızın şarkılarını ABD, İngiltere listelerinde görürüz. Yalnız, inşallah bizimkilerin dünyaya açılma projesi aslında Warner Music’in Orta Doğu’ya açılma projesi değildir. Hatırlar mısınız yıllar önce Sertab Erener, Ricky Martin ile ‘Private Emotion’ şarkısında düet yapmıştı. Dünyaya açılacaktı. Ama sonra bir baktık, Avrupa’da yayınlanan klipte Sertab’ın yerine o zamanın ünlüsü Meja vardı. Sertab’lı versiyonu sadece Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerde yayınlanmıştı. Sertab dünyaya değil, Ricky Martin Orta Asya’ya açılmıştı! Umarım benzer bir hikaye yaşanmaz.

Haberin Devamı

Dünyaya açılmak... Ama neresine

ÜNLÜ KAVGASI TADINDAN YENMEZ

Muhalif manken Didem Soydan, politik gündemle ilgili bir konuda yaptığı paylaşımda Bartu Küçükçağlayan’ın programına saydırdı. Sonra onu kast etmediğini söyledi. Ancak o kadar karışık yazmıştı ki 50 kelime kapasiteli standart sosyal medya kullanıcısı da öyle olduğunu düşündü. Bartu’nun da öyle anladığını Didem Soydan’ın ifşa ettiği yazışmalarda gördük. Bunun üzerine Bartu, Didem’i engelledi.

İşte özlediğimiz kaliteli magazin, entelektüel düzeyi yüksek polemik. Yıllarca Hande Yener-Demet Akalın düşmanlığını çekirdek çıtlata çıtlata izlemedik mi? Seren Serengil’in Gülben Ergen’le, Yeşim Salkım’la yaşadıklarını heyecanla takip etmedik mi? Yeni neslin de onlara yetişmesinin zamanı gelmişti. Teşekkürler Didem, teşekkürler Bartu.

ENİS Mİ, MELİS Mİ?

‘Sadakatsiz’ ile yıldızı parlayan Melis Sezen biliyorsunuz bugünlerde her yerde. Hangi dergiyi açsanız onun röportajı var. O kadar çok konuştu ki artık ülkenin aldatma konusundaki bilirkişisi o. Bir de hangi ekrana baksanız aaa yine Melis. Enis Arıkan’ın bir dijital platformda yaptığı programa konuk oldu Melis Sezen. Bir bakayım diye açtım ve büyülenmiş gibi sonuna kadar izledim.

Dünyaya açılmak... Ama neresine

Evet, bu kızda star ışığı var sevgili okurlar. Üstüne bir de o kadar doğal ki. Şovmenlik yapmaya çalışan Enis Arıkan bir sunucu olarak o kadar itici ve sevimsizdi ki Melis yanında daha da parladı. Hele 90’ların şarkıları eşliğinde yaptıkları dans gösterisinde bir harikaydı. Verdiği enerji, kıvrak hareketleri ve mizansenlerdeki yüz ifadeleriyle bana late night şovlara çıkıp seyirciyi kendine hayran bırakan cool Hollywood yıldızlarını hatırlattı. Acun Ilıcalı’nın aklı varsa programı Enis’ten alır Melis’e verir.

Haberin Devamı

HAYAT DEVAM EDİYOR

Pandemi nedeniyle evlere kapanmış olsak da dışarıdaki hayat çok yavaşlamış ve hareket azalmış olsa da emin olun şehir tamamen bitmedi. Paket servis yapan restoranlar, kahve alıp parklarda yürürken içme ritüelleri, online buluşmalar eski hayatımızı bir şekilde tutunmaya çalıştığımızın göstergesi. Bu bölümde her hafta İstanbul’da olup bitenden haberler vereceğim. Umarım en kısa zamanda normal hayatımıza döneriz ve bu kısım daha da büyür.

THE STEEVE

Şef İsmet Saz’ın Kuruçeşme’deki restoranı The Stevee 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir menü hazırladı. Sofralarda Latin rüzgarları estirecek bu menüde patates bravas, karnabahar bomb, tahinli nohut, karides ceviche, guacamole, deniz tarağı, karides baklava, somon lax, karides ve hamsi taco var. Ana yemekte ise Beef Weelington’tan şaşmayın. Tatlılarda churros, canoli ve cheesecake.

Haberin Devamı

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS

Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü için otelde konaklayan çiftlere Aqua restoranda özel bir yemek deneyimi sunuyor. 13-14 Şubat akşamları bahçeye yerleştirilen iglolarda, Boğaz’a karşı, steril ve izole bir ortamda gecenin keyfini çıkarmak mümkün. Umarım bu iglolar sadece Sevgililer Günü’ne özel değildir çünkü yasaklar kalktıktan sonra bile insanlar bu tür restoran ortamlarını daha güvenli bulup tercih edecektir.

MEAT’NG

Şef Nihat Güzeldere’nin Akatlar’daki et restoranı Meat’ng kaliteli etleri benzerlerindeki yerlerden çok daha uygun fiyatlara yiyebildiğiniz bir restoran. Güzeldere’nin yıllara dayanan tecrübesiyle buradaki her yemek keyfe dönüşürdü. Şimdi o keyif evlerde devam ediyor. Burgerden şaşlığa, T-Bone’dan New York steak’e kadar restorandaki menüde bulunan her şeyi sipariş verebiliyorsunuz.

ELITE WORLD SAPANCA

Bu kez İstanbul dışına çıkıyoruz. Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort da Sevgililer Günü için bir program hazırlamış. Doğanın içinde huzur veren bir tatil vaat eden otelde 14 Şubat gecesine özel bir yemek düzenleniyor. Ayrıca konuklar kamp ateşi yakılarak romantik bir ortamda ağırlanacak. Dahası Sevgililer Günü’nü otelde geçiren bir çifti de Marmaris İçmeler’de yer alan Elite World Marmaris Hotel’de tatil şansı bekliyor.

Dünyaya açılmak... Ama neresine

Sıradaki haber yükleniyor...
holder