Uğur Alkapar Efsane reklamlar
HABERİ PAYLAŞ

Efsane reklamlar

Aslı Enver’e 800 bin, Aleyna Tilki’ye 500 bin, Kerem Bürsin’e 1 milyon TL... Markalar artık işin ucunu iyice kaçırdı. Reklam yüzü olsun diye verilen bu paraların karşılığını alabiliyorlar mı acaba?

Ben size söyleyeyim, ünlü akılda kalıyor ama marka kalmıyor. İtiraf edeyim, bir keresinde biz bile gazetede yıldızı doğru, şampuan markasını yanlış yazmıştık!

Ayrıca çekilen reklamlar arasından unutulmaz bir ‘Yayla lezzet testi’ ya da ‘Ayşe Teyze, cırt’ çıktı mı acaba? Bu paraları ünlülere değil de yaratıcı fikirlere harcasanız vallahi efsane olacaksınız!

Haberin Devamı

LGBT şartı

‘Glee’, ‘American Horror Story’ gibi efsane dizilerin yapımcısı Ryan Murphy’nin son bombası ‘Pose’ Amerika’da çok ses getirdi. Dizi, 80’lerde New York’ta yaşayan LGBT bireylerin mücadele dolu olduğu kadar renkli yaşamlarını anlatıyor.

‘Pose’u Türkiye’de Netflix satın aldı. Yapımcının koyduğu şart üzerine seslendirmeyi de LGBT sanatçılar yapıyor. Başrollerden biri olan ‘Elektra’yı trans kadın Seyhan Arman konuşuyor.

Unutmadan, yıllarını tiyatroya vermiş Seyhan’ın tek kişilik oyunu ‘Küründen Kabare’ yarın akşam Mecidiyeköy’deki Dada Salon’da izlenebilir.

Zeki Müren görmesin

TİM Show Center’da başlayan ‘Şarkılar Seni Söyler’ müzikali, tanıtımlarından gördüğümüz kadarıyla Madame Tussauds mumya müzesinin canlısı. Hayatta olan ve olmayan birçok efsanenin benzerleri sahneye çıkıyor.

Zeki Müren’i oynayan Fatih Ürek belli ki çok heyecanlı. Ancak ‘Sanat Güneşi’ o taktığı kötü sarı peruğu görse mezarında ters dönerdi. Dahası, bu tür abartılı bir Zeki Müren taklidi, Atilla Arcan’ın 90’ların başında yaptığı komedi programlarında kaldı.

Zeki Müren’i illa göreceksek de ‘Arif v 216’da Çağlar Çorumlu’nun oynadığı gibi görelim. Sahnede ellerini ovuşturup metronom gibi sağa sola sallanırken değil.

HATALARIMLA SEV

Fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada ilginç tartışmalar yaşandı. Politik duruşundan hoşlanmayanlar, sanatını da bu nedenle yok sayarken, bazıları da ikisinin ayrılması gerektiğini savundu.

Bu konuya kafa yorarken yine aklıma Zeki Müren geldi. Örneğin o dünyanın en kibar beyefendisinin arkadaş ortamında çok küfürlü konuştuğu dilden dile dolaşır.

Haberin Devamı

Dahası rakiplerine karşı çok acımasız davrandığı yolundaki iddialar yenilir yutulur cinsten değil. Aynı dönemde piyasaya çıkan ve kendisine benzettiği Adnan Pekak’ın içkisine zehir koyarak sesini kaybetmesine neden olduğu söylenir.

‘Billur sesli’ Bora Dinletir’in öldüğü trafik kazasında parmağı olduğu, Adnan Şenses, Seyfi Dursunoğlu ve Bülent Ersoy’un kariyerlerini engellemek için çaba gösterdiği dedikodu halinde dolanır.

Bunlar yaşadığı dönemde de konuşulmuş. Ama halkın ona sevgisi azalmamış. Sonuçta onunla ilgili daha büyük şeyleri görmezden gelmişler, üç beş dedikoduya mı kulak asacaklardı?

GALİBA...

■ Galiba DJ’likte iyi para var. Mahmut Orhan özel gecelerde 2 saat çalmak için 45 bin TL talep ediyormuş. Adamın dakikası 375 TL! NOT: Ama hak ediyor.

■ Galiba Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü ‘Muhafız’ dizisinden iyi para aldı. Çünkü iki sezon başka bir dizide oynamaları yasakmış.

Haberin Devamı

DUR DURAK BİLMİYOR

Nükhet Duru, Amerika turnesine çıktı. İlk durağı da New York oldu. Drom’da sahneye çıktı. Ardından Washington’da konser verdi. Nükhet Duru 27 Ekim’de Los Angeles’da, 3 Kasım’da Houston’da sevenleri ile buluşacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder