Uğur Alkapar Elektro iticilik
HABERİ PAYLAŞ

Elektro iticilik

Gaye Su Akyol diye şarkıcı bir kızımız var. Müziği bana hitap etmiyor. İçinde o kadar çok elektro bağlama var ki çocukluğumun sokak düğünlerine gidiyor aklım. Anlamıyorum, keyif de almıyorum.

Selda Bağcan gibi yurtdışında da sevenleri çok. Bu anlamda başarılı da bir müzisyen. Ben hoşlanmıyorum diye hakkında kötü söz söyleyecek değildim.

Zaten müziğini beğenmediğini söylemek yasakmış meğerse. Bir Twitter fenomeni, hiçbir hakaret etmeksizin olumsuz fikrini belirtti. Gaye Su Akyol ağzını bir açtı, adamın ne ayılığı kaldı ne trollüğü.

Haberin Devamı

Korkunç bir üslupla ve burada yazamayacağım sözcüklerle saydıran şarkıcı, gündüzleri kahvehanede arkadaşlarıyla tavla atıp okey oynuyor olmalı. Öyle bir tarz. Onunla da kalmayıp kabalığını eleştiren öğretmenine de o kadar çirkin laflar etti ki ağzım açık kaldı.

GİTTİ İNCİRLER

Gaye Su Akyol, arkasına aldığı bu Avrupa rüzgarını şahane bir şekilde değerlendirip, yerini daha da sağlamlaştırabilecekken Twitter trolü olmayı tercih etti. YouTube yorumlarında bile kendisini beğenmeyenlere küfür eden şarkıcı bize “Bir çuval incir nasıl berbat edilir” uygulamalı olarak gösteriyor. Dua etsin oryantalizm trenine binip ulaştığı Avrupalı hipster’lar Türkçe bilmiyor. Gaye Su Akyol evde çocuklarını dövüp dışarıda herkese şeker gibi davranan çift kişilikli babalar gibi. Kendisini sevmeyeni fena hırpalıyor. Ayrıca bu kadar atışmaya meraklıysa bir tüyo vereyim. Demet Akalın, Alişan’la Hande Yener ile barıştı. Kendisine yeni rakip arıyor olabilir. Bir başvursun.

BODRUM HAZIR

Bodrum bu sene heyecan veriyor. Mekancılar yerlere tahta döşeyip masa çakmayı bitirdi. Tayfun Topal’ın Bozukbağ Kahvaltıcısı Bodrum’un çok konuşulacak yerlerinden biri olacak gibi görünüyor.

Sosyal medyadan gördüğümüz kadarıyla 12 dönüm arazide bin 200 limon, portakal, mandalina, zeytin ağacı etrafta gezen tavuklar, dev kaplarda ve odun ateşinde pişen menemen gibi hoş atraksiyonlar var. Bir de üç senede toplanmış antika kapılar.

Yine Jupiter Group’a ait People ve Hazine de yaz programlarını açıkladı. People 1 Haziran’da Cenk Eren ile açılışı yapıyor. Deniz Seki, Selami Şahin, Mehmet Erdem, Fatih Ürek, Yaşar ve Rubato ile devam edecekler.

Haberin Devamı

Cumaya açılacak Yalıkavak’taki Hazine dönüşümlü olarak Özay Bakır, Şimal ve Boygar ile coşacak.

MÜZİK HABERLERİ

■ İstanbul ve Bodrum sahnelerinde konukları coşturan ve duygulandıran Selen Servi ‘Dolunay Masamızda’ adlı bir şarkı yayınladı. Ama ne şarkı. Yazın romantik akşamlarında başucu parçanız olacak ‘Dolunay Masamızda’ Selen Servi’nin yumuşak ve etkileyici sesiyle “Buzlu kadeh, yeşil erik” deyişi harika. Üst üste defalarca dinleseniz bıkmayacağınız bir iş.

■ ‘Arkadaşım Hoşgeldin’de (Hoş geldin ayrı yazılır ama programın adı böyle) Tolga Çevik’le sahne alan müzisyen Özer Atik, ‘Geceler Beyaz’ adlı yeni bir single çıkardı. Romantik sularda gezinin Özer Atik “Yayımlanmamış pek çok şarkımdan bir tanesi. Uzun bir aradan sonra yeni bir yolculuğun ilk adımı ve devamının müjdecisi” diyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder