Uğur Alkapar En rahat beach: Barbelo
HABERİ PAYLAŞ

En rahat beach: Barbelo

Bodrum’un sezona geç başlayan beach’i Barbelo bu açığı kısa sürede kapadı. Yalıkavak Tilkicik Koyu’ndaki D Plaj Evleri’nin önünde yer alan Barbelo’nun yaratıcısı Didem Özgen. Herkesin bilip bilmeden işletmecilik ve mekan danışmanlığı işlerine el attığı şu günlerde, Didem’in ortaya çıkardığı konsept gerçekten hayranlık verici. Bodrum’un en güzel iskelelerinden birine sahip Barbelo’da kokteyller ve farklı yemekler ön plana çıkıyor. Menüde yok ama buranın en popüler yemeği popcorn karides ve patates kızartmalı lahmacun dürüm. Instagram hikayelerinde sık sık karşınıza çıkan bu kombini kendiniz yapıyorsunuz. Çocuklu aileler için de artık Bodrum’da zor bulunur hale gelen kumlu bir plaja da sahip Barbelo. Burada minikler plastik kovaları, kürekleri, tırpanlarıyla kumdan kale yapıyor. Şezlongların uzun aralıklarla yerleştirildiği iskelede ise yetişkinler güzel güzel güneşlenip denize zıplıyor. Normalde sakin bir plaj olan Barbelo’da bugün hafta sonu ve bayram tatili başlangıcı olması nedeniyle akşamüstü 5.00’te canlı müzik ve DJ var. “Hem dinlenirim hem eğlenirim” diyenler için...

Haberin Devamı

SAKİN TATİL

Yalıkavak’taki Highlight Beach yıllardır her sezon olduğu gibi bu yaz da hem sakin hem de lüks bir tatil arayanların birinci tercihi. Romantik tarzıyla dikkat çeken otel, aşklarını tazelemek isteyen çiftler için de ideal. Denizle arası iyi olmayanlara ferah bir havuz sunan otel, hizmet kalitesiyle de öne çıkıyor.

Highlight’ın plajı ise X Beach adıyla otel dışından gelen konuklara da hizmet veriyor. Yalıkavak’ın tertemiz denizine bu plajdan girmenin keyfi bambaşka. Yeme içme konusunda da iddialı olan X Beach’e gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın.

ÇEŞME'DE BAYRAM

HAMMAM: İşletmeciliğini Serkan Koca’nın yaptığı Hacımemiş’in popüler mekanı Hammam Alaçatı, hem bayram hem de ağustos ayı için tatilcilere yine muhteşem lezzetler ve sınırsız eğlence vaat ediyor. DJ Mehmet Güleç ve DJ Ogün dönüşümlü olarak konukları coşturacak. Yemekler ise şef Tarık Doğan ve ekibine emanet. Mekanın en popüler kokteyli ‘Hammam’a Giren Terler’.

Haberin Devamı

KAFİ: İşletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı Kafi Alaçatı, bayram süresince açık. Haftanın yedi gecesi canlı müzik ile konukları eğlendiren Kafi Alaçatı’da Mert Davran 10-11-12-13 Ağustos’ta sahnede olacak. Çarşamba ve cuma günü ise Deniz Yükseler Çeşme’deki tatilcileri coşturacak.

ESNAF: Atilla Bingöl’ün sahibi olduğu, mekan danışmanlığını Ergün Yıldız’ın yaptığı Alaçatı köy içindeki Esnaf ve Altınkum’daki Esnaf on the Beach, bayramda da konuklarını oynatmaya, masalarının üzerine çıkarmaya devam ediyor. Geceleri Esnaf’ta Türkçe pop şarkılarıyla coşarken, gündüzleri yabancı pop’tan oryantale uzanan müziklerle göbekler atılacak, danslar edilecek. Fransız Rivierası ve Yunan Adalarını aratmayan Esnaf on the Beach yemekli parti konseptiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder