Uğur Alkapar Erişilebilir festival
HABERİ PAYLAŞ

Erişilebilir festival

Melek Mosso önceki akşam Yenikapı Etkinlik Alanı’nda Alternatif App sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Festivali’nde sahne aldı. O kadar iyi bir performanstı ki çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kitle coştukça coştu. Bu arada 23 Temmuz’da başlayan festival bugüne dek yarım milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı. Erişilebilir fiyatlarıyla çok sevilen festival 14 Ağustos’a kadar devam edecek. Sırada Linet, Simge, Yaşar, Sefo, Yıldız Tilbe ve Sertab Erener gibi yıldızlar var.

Erişilebilir festival

İKİ DİLDE ŞARKI

Yıllardır müzikle iç içe olan Suzet yaz başında start verdiği ‘2022 Yaz Üçlemesi’ni ‘Nak Nak’ şarkısıyla tamamlıyor. Üçlemenin ilk şarkıları ‘Bile Bile Lades’ ve ‘Unuttun mu’ gibi cıvıl cıvıl bir parça olan ‘Nak Nak’ Suzet’in ailevi mirası olan İspanyol tarafını da bu şarkıdaki İspanyolca sözlerle taçlandırıyor. Hatta Suzet şarkının tamamı İspanyolca olan bir versiyonunun da hazırlıklarını yapıyor.

Haberin Devamı

Erişilebilir festival

KOKTEYL EŞLİĞİNDE KONSER

Türkiye’nin ilk ve tek kokteyl festivali İstanbul Cocktail Festival, gastronomi ve sanat meraklılarını 20-21 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta ağırlayacak. Şehrin en iyi kokteyllerini yapan meşhur mekanlarının yer alacağı etkinlikte kapanışı Kenan Doğulu yapacak. Ayrıca KÖFN, Jakuzi, Aybüke Albere, Selin Geçit, Serel Yereli gibi isimler sahne alacak. Bu sene 5. yılını kutlayacak olan İstanbul Cocktail Festival, en sevilen lezzetleri, ödüllü miksolojist ve gurmelerin eğlenceli atölyelerini bir araya getiriyor.

Erişilebilir festival

BASKETBOL ŞOV

Çocukluğumuzun tek kanallı ekranındaki sayılı eğlencelerimizden biri Harlem Globetrotters takımının basketbol şovlarını izlemekti. Hem gülerdik hem de ağzımız açık izlerdik. O kadar az şey görüyorduk ki o yıllarda, her şeyden etkileniyorduk. İşte dünyayı dolaşarak şov amaçlı basketbol maçları yapan Harlem Globerotters takımı yıllar sonra bir kez daha Türkiye’ye geliyor. 22-23 Ekim’de Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek bu şovu kaçırmayın. Ben iki gün de gitmeyi düşünüyorum!

Erişilebilir festival

Sıradaki haber yükleniyor...
holder