Uğur Alkapar Garten'ın keyfi
HABERİ PAYLAŞ

Garten'ın keyfi

Tepebaşı'nda püfür püfür bir terasa konuşlanmış Klein Garten, elektronik müzik mekanı olmasına karşın salı geceleri ters köşe yapıp Esma Er'i sahneye çıkarıyor. Esma Er herkesi mutlu edecek Türkçe pop klasiklerinden yabancı şarkılara uzanan harika repertuarıyla kulübü şenlendiriyor.

Ne yalan söyleyeyim Klein'cıların Karaköy macerası Vor Klein'daki yemekler bir türlü içime sinmemişti. Klein'a yakışan bir menü olamamıştı ne yazık ki. Hep keşke geçen yıl Klein Garten'ın yemeklerini yapan Şef Alican Gürbüz dönse diyordum.

Haberin Devamı

Dileğim gerçekleşmiş ve Garten'a harika bir menü yapmış Alican Gürbüz. Dahası pazarları barbekü akşamları başlıyor. O terasın keyfi belli ki sonuna kadar çıkacak bu yaz.

ALKAPAR'DAN MASALLAR

Bu arada daha yaz bitmemişken kış sezonu dedikoduları başladı. Henüz kesin olmamakla birlikte Harbiye'deki Klein dev bir Türkçe pop mabedine dönüşecekmiş. Ama Klein'ın patronlarından İsmail Alper 2008'den sonra çıkan şarkıların çalmasını yasaklayacakmış!

Esma Er mekanın divası olarak tavanlardan süzülerek inecek, tahtlarda şarkılar söyleyecek, drag queen'lerle dans edip şovlar yapacakmış. Yakışır!

Peki Klein'a ne olacak? Klein, Kağıthane'de Vadistanbul'un arkasında, 2 bin kişilik yeni bir lokasyona taşınacakmış. Hiçbir duyurusu yapılmadan dünyaca ünlü DJ'ler pat diye mekanda çalacak ve giriş parası olmayacakmış. Bitti mi? Bitmedi. Karaköy'de yemeklerini beğenmediğim Vor Klein kimlik değiştirip bir meyhaneye dönüşecekmiş. Yani tek bir markadan bile bu kadar girişim ve değişim geliyorsa, bu kış İstanbul'da çok ilginç şeylere şahit olabiliriz.

Böyle mişli mışlı masal gibi anlattım. Ama bu patronların işi belli olmaz. Planlar programlar bakmışınız değişivermiş. Ama benim duyduğum dedikodular böyle. Bakalım ne kadarı gerçekleşecek.

İSTANBUL GÜZEL AMA...

Netflix'in ispanya yapımı fenomen dizisi 'La Casa De Papel'e 'İstanbul' karakterinin girmesi meselesi çok konuşulmuştu. Hatta Nesrin Cavadzade, bu rolü oynayacağı dedikodularının çok ekmeğini yemiş, gündemden düşmemişti. Üstelik bu konudaki sorulara kaçamak cevaplar verip konuşulmaya devam etmişti.

Haberin Devamı

Dizikoliklerin dergisi Episode yeni sayısında dizinin ekibiyle röportaj yaptı. Meğerse asla 'İstanbul' diye bir karakter olmamış. 'Ankara' adında bir karakter düşünülmüş ama onun için de hiçbir Türk oyuncu ile görüşülmemiş!

SOLOMUN GELİYOR

Evet bir daha. Şeymalar arkasında dans etmek için hazır mı? Elektronik müziğin popüler ismi prodüktör ve DJ Solomun geçen yaz İstanbul'daydı. Solomun Bey 3 Ağustos Cumartesi gündüz ve akşam Kilyos'taki Milyon Beach'te (12.00-00.00 arası) gece ise Maslak'taki Volkswagen Arena'da (00.00'dan itibaren) yapılacak Diynamic Festival'da pikapların başına geçecek. Hem gündüz, hem de gece, iki mekanda birden! Festivalde sadece Solomun değil, dünyaca ünlü Adriatique, Lehar, Magit Cacoo ve Andy Bros gibi isimler de yer alacak.

ŞEHİR TATİLİ

Dolmabahçe'deki Vodafonepark'a tepeden bakan Ritz Carlton şehrin en güzel Boğaz manzalarından birine sahip. Bir de sık sık Instagram'da gördüğümüz, bir tarafı şeffaf sonsuzluk havuzu var.

Haberin Devamı

Her gün saat sekize kadar açık havuza ve terasına giriş 290 TL. Burada moda şezlonga uzanıp güneşlenirken kokteyl içmek. Gün boyunca da sürpriz ikramları oluyor. Şehrin göbeğinde tatil havasını yakalamak mümkün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder